Megekko

Site werkt naar behoren. Duidelijk, goed aanbod, over het algemeen redelijke prijzen (alleen de videokaarten zijn wat duur maar dit is te verwachten als de inkoopprijzen stijgen i.v.m. bv een hype/tekort).

Megekko lijkt voor de wat "duurdere" bestellingen POSTNL te gebruiken, mijn volledige PC (in onderdelen) kwam netjes verpakt in een megekko doos aan. Doos was volledig voorzien van plastic luchtzakjes ter bescherming van de goederen. Verzending was duidelijk aangekondigd en netjes op de dag van afspraak (wel 1x verzet van middag naar avond op de dag door POSTNL maar dit is te begrijpen i.v.m. drukte).

Wederom duidelijk en correct. Wel minimale inspanning. Megekko heeft geen telefoon, je kan dus niet bellen. Dit helpt natuurlijk de prijsstrategie van megekko. Ik heb 1 artikel geannuleerd i.v.m. een te lange levertijd (3x vertraagd). Het geld van de bestelling had ik de dag na bevestiging van annulering op mijn rekening staan.

Al met al een prima zaak.

Scorekaart voor Megekko