AlgemeenPrima webshop, vaak wel de goedkopere, maar zeker niet de aller goedkoopste. Nadeel is geen direct contact, alleen per mail. Andere webshops met vergelijkbare prijzen hebben wel gewoon direct contact en mogelijkheid tot de bestelling aan te passen. Heb in de rij gestaan voor de Ryzen 5 5600X, voor een goede prijs, toch nog best snel geleverd. Moederbord later los besteld en zoals beloofd binnen 1 dag geleverd. Helaas DOA, maar alles is netjes afgehandeld, kostte me we 9 euro verzendkosten in totaal. Sta nu nog in de rij voor een 3060TI, ook voor een nette prijs.
VerzendingNetjes verzonden, duidelijk op hoogte per email, netjes verpakt.
KlantenserviceContact kan alleen per email. Email wordt wel netjes binnen 2 uur beantwoord, annulering doen ze ook netjes. Wel een nadeel is dat je bestelling niet meer aan te passen is, alleen deels te annuleren, en dan het nieuwe product opnieuw bestellen en dus weer verzendkosten te betalen. Terwijl ze gewoon alles in 1 verzending kunnen doen. Dit staat trouwens wel gewoon in de FAQ, dus je kan het op voorhand weten, ik vind het gewoon niet echt klantgericht, zo goedkoop zijn ze nou ook weer niet.