AlgemeenAlle stappen zijn eenvoudig en loopt allemaal soepel. Zowel op iPhone als iPad geen problemen. Alles makkelijk te vinden en mooie overzichtelijke site.
Zeer scherpe prijzen en daarom ook voor Megekko gekozen.
Ik heb op donderdag 24 september besteld met bedoeling dat ik in het weekend (26 september) zou kunnen gaan bouwen. Helaas krijg ik op vrijdag om 18:07 een mail dat niet alles aanwezig is en nieuwe leverdatum de 30e zal zijn. Meteen (18:39uur) gereageerd met vraag of ik alles kan krijgen zonder missende onderdeel zodat ik grotendeels kan bouwen en missende onderdeel ergens anders kan bestellen zodat ik in weekend alsnog kan bouwen. Geen contact meer mogelijk tot maandagochtend.
Kan gebeuren maar vooral jammer dat er geen contact mogelijk is of via site order te wijzigen is.
Contact in weekend niet mogelijk en alleen via mail bereikbaar en traag. Ik heb omdat wijzigen bestelling niet mogelijk was nieuwe kast besteld en betaald en kast uit oorspronkelijke bestelling geannuleerd maar helaas bleek toen bestelling op maandag al verstuurd te zijn. Nieuw bestelde kast (bij nader inzien ook betere maat) werd netjes geannuleerd en geld snel terug. Helaas was de andere kast te groot en moest die alsnog terug hetgeen mij €13,- aan verzendkosten kostte. Deels mijn eigen fout maar als contact met klantenservice sneller geweest was, was dit voorkomen.