AlgemeenBestelproces werkt zoals je zou verwachten: gewoon prima en makkelijk. Produkten op de website zijn goed te vinden Wel zijn de filter-mogelijkheden niet zo uitgebreidt als bijv. de Tweakers Pricewatch - maar als je de Megekko site en Pricewatch naast elkaar open hebt kan je er prima uitkomen.
VerzendingLevering goed vooraf aangekondigd, inclusief track&trace code. Alles stevig genoeg verpakt, niets op aan te merken.
Enige min-punt: ik had alle onderdelen voor twee identieke computers besteld, dus twee moederborden, twee processors, enzovoort.
En als dan 1 voeding netjes in plastic gesealed is en de andere zonder plastic met verbroken zegel, dan geeft dat bij mij een onplezierige bijsmaak: het zal dan wel een teruggestuurd artikel zijn... en waarom is die teruggestuurt? Was er iets mis mee?
Naar aanleiding van de aangebroken verpakking dus de klantenservice per mail gevraagd hoe dat zat en uitleg gekregen dat het inderdaad een teruggestuurd product betreft, maar dat het gecontroleerd is door Megekko op compleetheid enzo. Dat het dus nog steeds een nieuw product betreft inclusief garantie.
En ook, dat als ik desondanks niet tevreden ben, ik het product kan retourneren. Maar goed, met retourneren heb ik dan het product niet meer, dus dat is geen echte oplossing.
Prima antwoorden en uiteindelijk was er ook geen probleem (alles werkt gewoon), maar het blijft een nare bijsmaak: de lol van iets nieuws kopen, celofaan er af halen en zo, gaat er wel van af.