AlgemeenDit was niet mijn eerste bestelling bij Megekko, maar zal ook zeker niet mijn laatste zijn. Website doet gewoon wat het moet doen, bestellen is intuïtief en zelfs de suggesties zijn zinnig (kocht een NVMe SSD, wilt u dan ook een koelertje? Nou, eigenlijk...). Prijs alleszins concurrerend, maar ook gewoon zekerheid dat er geen gedoe komt.
VerzendingVerzending zoals altijd snel, volgens voorspelling en, wat ik persoonlijk toch echt heel fijn vind, mogelijk bij PostNL pickup point naar keuze. 's avonds besteld, middag daarop op te pikken.
KlantenserviceErvaring met de klantenservice vanwege een vorige bestelling: moederbord en CPU. Na wat troubleshooting vastgesteld dat 1 van de 2 defect moest zijn, maar geen onderdelen om voor test uit te wisselen. Mailtje gestuurd met uitleg, of ik die twee samen kon opsturen, binnen een uur reactie dat dat dan het beste was. Afhandeling verder prima, CPU bleek defect, RMA door Megekko afgehandeld, keurig eigen moederbord en CPU in nieuwe doos teruggekregen, inclusief de oude koeler als bonus. Geen moeilijke vragen, lekker meegedacht over wat handig was, prima afhandeling.