Megekko

Je kunt een Pixel Garantie los kopen, maar als je die niet tegelijk met een monitor koopt, telt die niet. Dit staat nergens aangegeven. Waarom kan ik het überhaupt los bestellen?

Los daarvan, vallen dode pixels niet gewoon sowieso onder de garantie? Defect product = defect product, ongeacht hoe groot het defect is, lijkt me?

Als je producten besteld die op voorraad zijn, dan verloopt het helemaal prima.

Echter voor pre-orders:
Product voorbesteld voor 28-8, vervolgens is de datum meerdere keren veranderd:
28-8 daarna 24-9 dan 22-9 dan 29-9. (lijkt wel bijna willekeurig)
De hele tijd stond op de website 28-8, meerdere keren een mailtje gestuurd en er werd mij bevestigd dat het ook 28-8 binnen zou komen en dus op 29-8 verstuurd zou worden.
Volgend kijk ik op 28-8 nogmaals op hun website, staat er ineens 29-9. Vervolgens mailtje verstuurd, geen reactie op ontvangen (schijnbaar niemand beschikbaar in het weekend).
Andere webshops hebben dit product al dagen op voorraad en mensen kunnen het daar zonder pre-order kopen, ik pre-order en ontvang het product een maand later als de rest? Slaat echt nergens op.

Prima klantenservice. Antwoorden snel. De antwoorden zijn wel relatief oppervlakkig en ze lezen de conversatie niet terug. Ook werken ze in het weekend beperkt of niet. Vrijdag-middag (16:30) mail verstuurd, zaterdag middag nog steeds geen reactie. Ik vind dat we bij een webshop die 24/7 open is, ook elke dag wel iemand bereikbaar moet zijn. (al werkt diegene maar een halve dag of iets in die richting). Punt van verbetering dus.

Scorekaart voor Megekko