Megekko

Gewoon via tweakers pricewatch gekeken waar ik wilde kopen. Uiteindelijk alle onderdelen bij megekko gekocht omdat ik maar 1 winkel wilde. Kon alles vinden dus.

Hier begint mijn review. Voor 1000+ euro aan spullen die weliswaar de volgende dag werden geleverd. Maar moest helaas een melding maken. Dit van een zwaar beschadigde levering. De corsair 500d se gekocht en vol met krassen en deuken. De doos maar ook de kast. En ook op delen waar geen folie zat.

Ik dus die melding maken en ze begonnen vrij snel met antwoorden. Eerst alle bewijzen op orde maken en toen mocht ik naar heel lang aandringen een retour in dienen. Daar kreeg ik de volgende medewerker. Die was van mening dat de schade aan de dozen niet voldoende was (uit gebruik zal blijken hoe zwaar de optater geweest is voor de hardware) en omdat er krassen op de 500d se zaten moest ik de stickers verwijderen. Maar dan vervalt het retour recht. Dus ik vraag de medewerker om goedkeuring ivm t retour recht. Maar zei er ook bij dat de kast hoe dan ook vervangen dient te worden door de extreme bekrassing op t metaal voorkant rechterkant op t ijzer.

Ook gevraagd of ik telefonisch te woord gestaan kan worden omdat ondertussen het al dagen duurt voor er actie is. Vandaag blijft antwoord de hele dag uit maar krijg ik wel deze uitnodiging voor een review. Dus Megekko, jullie hebben mijn nummer en zou graag willen beginnen aan mijn nieuwe pc.

Scorekaart voor Megekko