Megekko

We waren al een tijdje opzoek naar een fatsoenlijke vervanger voor mijn huidige game PC en hielden de tweakers best buy guides in de gaten. De juli editie van dit jaar had een mooie midrange editie en besloot deze te kopen. Mijn voorkeur ging sterk uit om dit bij 1 leverancier te bestellen. Geen van de aanbieders waar ik normaal bestel konden dit als 1 pakket leveren. Soms werd 1 onderdeel niet besteld worden en bij een ander was er +2 weken backorder. En zo kwam ik op Megekko uit. met 1 klik het totaal pakket besteld vond ik persoonlijk erg prettig en kon ik 2 dagen later aan de slag. De hoge rating van Megekko op Tweakers telde absoluut mee als duwtje in de rug. Netjes verpakt en snel geleverd. Het is een hoop geld en dat is het ERG fijn als het allemaal vlotjes verloopt.

Absoluut snelle verzending en gelukkig met PostNL verstuurd. Ik maakte me wel een beetje zorgen over hoe de diverse producten verpakt zouden zijn maar dit was gewoon netjes en niets op aan te merken. Alles in 1 keer dus snel aan de slag!

Scorekaart voor Megekko