Megekko

Product makkelijk te vinden op de website. Bestelproces is makkelijk en snel. Communicatie met Megekko verloopt ook snel via de mail.

Informatie over levertijden / vertraging wordt keurig gedaan. Wel jammer dat op de website werd vermeld 'Uit voorraad leverbaar. Levertijd: 2 dagen'. Dit bleek niet het geval. Hierover werd ik wel netjes geinformeerd, maar het duurde ruim een week langer. 'Uit voorraad leverbaar' blijkt te betekenen op voorraad bij de leverancier van Megekko, niet uit éigen voorraad leverbaar. Vandaar de vertraging meldde men mij. De informatieverstrekking hierover is dus snel en netjes. Wel jammer dat we website 'claimt' dat de levertijd 2 dagen is. Dan verwacht je initieel toch het product binnen 2 dagen in huis te hebben.

Na contact met de klantenservice over de info-mail betreffende de vertraging werd snel gereageerd met uitleg over de status en dat men moeite wilde doen het product bij een andere leverancier te verkrijgen en het zo alsnog eerder te kunnen leveren. Dit is hen ook gelukt.

Scorekaart voor Megekko