Megekko

Het order process verloopt vlot en probleemloos. Niets op aan te merken, voldoende betaal opties en informatie wordt goed gepresenteerd.

Helaas wat te laat vanwege slechte voorraad

Ik had door middel van 2 losse orders op Megekko een Aorus X570i pro wifi moederbord besteld en een NZXT H1 case. Na beide items binnen te hebben ging ik assembleren maar moest na assemblage het moederbord er uit halen voor het plaatsen van een extra SSD. HIerbij probeerde ik de USB3 internal header plug er uit te trekken, helaas zonder enige moeite liet de binnenkant van de plug los en bleef deze vast zitten in het moederbord.

Deze was er vrij gemakkelijk uit te halen maar ik zat hierbij wel met een kapotte USB3.0 header plug bij een kast van 350 euro die nog geen dag oud is. HIerover contact opgenomen te hebben met de klanten service was er geen enkele vorm van support. Ondanks dat dit vaker voor lijkt te komen bij NZXT kasten dat de plug blijft zitten na het proberen te unpluggen van deze kabel door foutieve assemblage.

De reactie was letterlijk dat zij geen support leveren, niet eens om bij NZXT om te vragen of er een losse kabel bestelt kan worden. Dan geef je in een korte tijd tegen de 1000 euro uit aan componenten (naast in het verleden veel besteld te hebben) en dan wordt je zo afgescheept. Meteen de laatste keer dat ik er producten zal kopen. Leuke winkel dus als je een goed werkend product zonder problemen ontvangt, problematisch als je support nodig hebt.

Scorekaart voor Megekko