AlgemeenProduct DOA gekregen. Ik vroeg om een vervanging, dit kon jammer genoeg niet (waarom???). Retouren duurt ook super lang, het duurt echt lang om het verpakking te checken of alles erin zit en het geld terug te sturen.
VerzendingMegekko claimed dat je de volgende dag het product krijgt maar dit is nooit het geval. Wat Megekko doet is het product registeren op de DHL website en de volgende dag het pas naar DHL sturen. Dit heb ik al 2 keer gehad.
KlantenserviceKlantenservice bestaat niet echt, je kan ze niet bellen maar wel mailen. Omdat ik mijn videokaart DOA had gekregen vroeg ik naar een vervanging omdat ik het nodig moet hebben voor werk. Als mail kreeg ik een standaard corona mail terug, dit is wel iets van 3 keer gebeurd en is zwaar frustrerend. Ik heb het product 2 weken terug verstuurd en ze moeten het nog checken of ik nog mijn geld terug krijgt, dit gaat om een product dat rond de 400 euro kost. Dit zal ik niet erg vinden als het een goedkoop product was maar ik kan nu niet momenteel een ander videokaart bestellen doordat ik het geld niet meer heb.
Kortom service bestaat niet echt, je moet er echt zelf achtergaan en megekko gebruikt corona als smoesje. Dit kon wel aan het begin maar nu dat elk bedrijf er aan heeft gepast snap ik niet waarom zei dat zelf niet doen. Ik ga hier nooit meer bestellen, wees gewaarschuwd!