Megekko

Ik was opzoek naar een goedkope monitor. Omdat ik thuis al een haarscherpe 27 inch iMac (5K) hebt staan, hoefde ik geen 1440p/4K monitor te hebben. Primaire doel is om mee thuis te werken. Keuze viel op de 27 inch Full HD AOC 27B1H. Dit was het scherpst geprijsd bij Megekko. Het was mijn eerste bestelling bij hun. De website maakte veel indruk. Ik heb nergens een website gezien die zo uitgebreid de specificaties op hun site hebben staan. Zelfs uitgebreider dan van de fabrikant zelf waar vooral de goede kanten van het scherm wordt belicht en bij Megekko je de eerlijke specificaties krijgt voorgeschoteld zoals wat ie kan, maar ook wat ie niet kan (geen FreeSync/G-Sync support). Vooral om dit feit en voor de scherpe prijzen zou ik een ieder aanraden om ook eens een kijkje te nemen bij Megekko. Er zijn meer geweldige webshops in NL dan die ene grote (iets met blue) uit mijn stad Rotterdam. Vanwege de goede ervaring heb ik een familielid doorverwezen naar deze site aangezien hij een Gaming stoel wilt bestellen. Ook dit komt in hun assortiment voor. Het is niet alles goud wat er blinkt.
Nadeel vind ik dat alleen geselecteerde artikelen gratis worden verzonden. Dit kan een dealbreaker zijn voor velen. Een artikel voor meerdere honderden euro's mogen best gratis worden verzonden!

Voor 22:30 uur besteld, morgen in huis. Alleen die grote uit Rotterdam doet het beter (tot 23:59 uur). Rond 22:00 besteld en de volgende dag inderdaad, in een prima verpakte doos, binnen. Niks mis mee.

Er kwam geen klantenservice aan te pas voor deze bestelling.Uiteraard wel alleen de standaard bestelling ontvangen en pakket verzonden e-mails. Dit ging allemaal heel vlot. Bij die ene grote uit Rotterdam maken ze er een feestje van met deze e-mails met leuke pakkende teksten. Hier doet Megekko niet aan mee. Voor meer exposure zou het geen kwaad kunnen om wat meer persoonlijkheid mee te geven aan de standaard e-mails. Het logo met het reptiel gekko vind ik wel erg leuk!

Scorekaart voor Megekko