Megekko

Deftige prijzen, levering en klantenservice. Website is redelijk overzichtig, maar zoeken/filteren zou beter kunnen. Enige negatieve punt dat ik ooit ervaren heb is dat dit een Nederlandse webshop is die bepaalde acties gelijk Cashback-teruggaven aanbiedt.

Die acties worden geadverteerd naar Belgische en Nederlandse klanten, maar als jij als Belg bestelt, kan het zijn dat je niet kan gebruik maken van de actie omdat die actie enkel geldt als je als Nederlandse klant bestelt met een Nederlands adres en rekeningnummer. Je denkt "ooh fijn €40 cashback en dan valt langzaam het kwartje als je de website gebruikt dat dit toch niet kan."

Nu ja, dergelijke dingen kan je natuurlijk ook wijten aan mijn zorgeloosheid bij het vlug lezen van de advertentie.

Prima website in het algemeen dus :)

Alles is netjes ingepakt in deftige dozen met genoeg bescherming.

Slechts één keer klantenservice nodig gehad om een product te retoureren. Verzendkost betaal je zelf, maar mijn verzoek werd wel binnen redelijke tijd opgevolgd.

Scorekaart voor Megekko