AlgemeenOver het algemeen is alles goed te vinden, helaas is er door de lay-out op de site wel eens verwarring of onduidelijkheid naar mijn mening. Verder is de klanten service super snel en goed, je weet waar je aan toe bent en ze reageren soms binnen het uur nog terug. Ik ben zelf een zeer tevreden klant en zal hier nog lang blijven bestellen!
VerzendingVerzending is snel en met track and trace. De dozen die gebruikt worden zijn heel stevig en hebben leuke informatieve tekst. Ook wordt er goed gebruik gemaakt van de juiste vulling zodat alle onderdelen heel blijven en zelfs de dozen binnen in mooi blijven. Hierdoor kun je ze bijvoorbeeld neerzetten op je kast. In 1 woord, Perfect!
KlantenserviceDe klantenservice is super snel, zoals eerder vermeld reageren ze soms nog binnen het uur. Ze zijn heel eerlijk en oprecht. Ze weten waar ze over praten en doen hun best om het zo veel mogelijk naar je zin te maken. Ze geven soms ook tips en tricks om bijvoorbeeld naar hun Facebook te gaan waar experts zijn op het gebied van computers. Dus als de klantenservice niet kan helpen, gebeurt het daar wel.