AlgemeenPrijs is prima. Ze adverteren met vandaag besteld, morgen in huis, om meer klanten te trekken. Op het moment dat je bestelt, sturen ze meteen een nieuwe "status" waarin staat dat een aantal producten die op de site staan als "op voorraad" later geleverd worden. Omdat ze alles in een keer sturen, is mijn bestelling die op 08-06 zou worden bezorgd enkele minuten later uitgesteld tot 04-07. Op vier dagen na een maand. Dit is dus geen vergissing, maar valse advertentie. Walgelijk.
VerzendingZe adverteren met vandaag besteld, morgen in huis, om meer klanten te trekken. Op het moment dat je bestelt, sturen ze meteen een nieuwe "status" waarin staat dat een aantal producten die op de site staan als "op voorraad" later geleverd worden. Omdat ze alles in een keer sturen, is mijn bestelling die op 08-06 zou worden bezorgd enkele minuten later uitgesteld tot 04-07. Op vier dagen na een maand. Dit is dus geen vergissing, maar valse advertentie. Walgelijk.
KlantenserviceZe doen niet aan telefonische klantenservice, want dat is te duur.