AlgemeenVroeger had ik een laptop gekocht bij Megekko die jammer genoeg een foutief scherm had. (Het touchscreen glas plakte op de een of andere manier aan de display, waardoor het leek alsof je met je vingers op een normaal scherm drukt. (Pixels vervormen etc.)
Maar goed, deze dus teruggestuurd na een aantal maanden in de vakantie. Omdat deze al wat ouder was moest deze gerepareerd worden. Ik was hier toen der tijd niet heel tevreden mee, maar ik had ook eerder in kunnen grijpen. Uiteindelijk was die gerepareerd met een nieuw scherm en kreeg ik deze redelijk snel terug. Ik had toen mijn oplader mee gestuurd, maar kreeg hem niet terug. Na een belletje werd deze meteen opgestuurd en werd de oplader die ik zelf had gekocht ter vervanging (want ik had m'n laptop nodig voor school) vergoed.
Daarna nog een aantal bestellingen gedaan, waarbij er snel geleverd werd. En nu heb ik toch maar een account aangemaakt. Dit maal mag het om een Meshify C kast gaan en twee Noctua fans.
Dan rest mij nog te zeggen dat ik graag mee doe met Ipad actie. Ordernummers: ME0706200070 & ME0506200200
De Meshify C kast was direct de volgende dag geleverd. Nu zijn er 2 noctua 140mm fans onderweg.
KlantenserviceZie bovenstaande verhaal.