AlgemeenBestelling geplaats maar helaas kreeg ik 2 dagen daarna een email dat de bezorging onhold was omdat somige dingen niet op vooraad waren, begrijpelijk als dit voor een belangrijk onderdeel gebeurd maar in dit geval was het 2 standard display kabels, proberen te bellen maar helaas geen telefoon nummer aanwezig dus email gestuurd dat ze de rest mogen opsturen of andere kabels mogen pakken. Helaas geen reactie tot eind werkdag volgende dag (nog meer vetraging) waar in staat dat ze enkel voledige orders versturen maar dat ik de kabels wel kan cancelen, regeer binnen 20 min op deze email maar helaas weer moeten wachten tot eind volgende werkdag tot er actie word ondernomen. Dit had allemaal veel sneller gegaan als ze via de site hadden gevraagd wat ik wou doen, een telefoon nummer hadden of als ze hun email sneller dan 24 uur zouden beantwoorden. Uiteindelijk bleken de kabels alsnog op vooraad en was mn order er op vrijdag inplaats van dinsdag maar het trage contact maakt dit echt erg annoying
VerzendingGoed verpakt. Geen probs. Prim
KlantenserviceErg slecht. Langzaam reactie op email. En geen telefoon optie. Zie algemene toelichting voor detail.