Azerty

Grafische Kaart problemen die al enige tijd speelde en waarbij Mark van de Service Afdeling Top werk heeft verricht.

in 2018 een systeem laten samenstellen met vid kaart, deze kaart begon eind 2019 problemen te vertonen. Na enkele keren terug te zijn geweest bij azerty waar het probleem niet vastgesteld kon worden, kaart laten opsturen naar ASUS (dit was gegin April 2020). Mijn "Casemanager" Mark hield mij goed op de hoogte van de ontwikkelingen en dacht met mij mee over eventuele andere Hardware/software issues die mogelijk een bijdrage leverde aan dit probleem. Echter Asus kon niets vinden en na terugplaatsing van de kaart begon het probleem opnieuw( De leenkaart die ik van Azerty kreeg heeft 6 weken vlekkeloos gewerkt). Nogmaals een uur met Mark aan de lijn gehangen en alles bekeken en geupdate etc etc nog geen oplossing. Uiteindelijk samen met azerty gekeken naar vervanging van deze kaart voor een nieuwere hier zijn we zonder gedoe en pingelen uitgekomen (Azerty kwam zelf met dit voorstel) Mark Nogmaals bedankt voor je geduld en denkvermogen omtrent dit "Slepende " probleem, Hopelijk spreek ik je voorlopig niet weer met een probleem maar voor een volgende bestelling. Thnx again!!!!!

Scorekaart voor Azerty