AlgemeenNa eerst twee onderdelen te hebben besteld, besloot ik bij nader inzien toch maar een volledig nieuw systeem te bouwen. Gelukkig kon ik alle onderdelen voor dat systeem bij één aanbieder bestellen (Megekko dus) en was die ook nog eens elke keer in de top drie qua prijs, met kleine verschillen. De eerste twee onderdelen waren eenvoudig geretourneerd en de retourbetaling daarvoor was een dag of twee later alweer binnen.
Ik heb al een aantal keer eerder bij Megekko besteld en dat bevalt altijd gewoon goed. Ze staan vaak in de prijsvergelijker ergens bovenaan in het rijtje en als je dan de snelle levertijd en de hoge betrouwbaarheid meerekent dan is de keuze meestal vrij eenvoudig. Enige kleine minpuntjes die je zou kunnen aanmerken zijn het ontbreken van een telefonische helpdesk en het niet vergoeden van verzendkosten bij gebruikmaken van het herroepingsrecht. Is dan wel weer zo dat die 'minpuntjes' natuurlijk juist bijdragen aan de bovengenoemde pluspunten; doordat ze die kosten niet maken kunnen de producten goedkoper en kan meer geinvesteerd in degelijke en snelle levering.
Bestelling was vlot geplaatst en afgehandeld (om 20.15 in de avond) en de volgende dag stond PostNL al voor de deur, en dat in deze lastige periode! Alles was netjes in één grote doos verpakt, met voldoende en goed geplaatste luchtkussentjes, om heen en weer schudden te voorkomen.
KlantenserviceDe klanten/klachtenservice ken ik als kordaat, nauwkeurig en vriendelijk. Er is alleen contact mogelijk via email en de reactietijd is niet altijd hetzelfde (de ene keer duurde het 2 uur, de andere keer was het de volgende ochtend). Ik heb het vermoeden dat ze dat in hun achterhoofd houden, want de afhandeling is dan meestal ook in één mailtje klaar. Ook de retouren die ik heb gedaan waren snel ingeboekt en gecrediteerd.