Kamera Express

Via de chat functie contact opgenomen met Kamera Express. Aangegeven dat ik al een tijd het Tweakers OLED prijs-discussie forum volg. Op basis hiervan een offerte opgevraagd voor een TV beugel en TV. Betaling voltooid middels een persoonlijke iDEAL link. Kamera Epress gaf aan dat ik tussen 8-10 uur door de koeriersdienst gebeld zou worden. Helaas is dit niet gebeurd. Hierna bleek dat de TV niet meer op voorraad was. Eind van de week een bericht gekregen via de notificatie functie dat de TV weer op voorraad was. Helaas werd ik weer niet gebeld door de koerierdienst. Na contact gehad te hebben met de klantenservice bleek dat er iets fout is gegaan met mijn order. Dit heeft de klantenservice hersteld. Hierna is het proces foutloos verlopen. TV en beugel zijn netjes geleverd.

Koerierdienst bestaat uit 1 medewerker. Bij grote TV's (65 inch) is meehelpen noodzakelijk. Koerierdienst is alleen via een 0900 nummer te bereiken.

Klantenservice is goed bereikbaar via telefoon/chat en e-mail. Prettige afhandeling als zaken niet helemaal correct verlopen. Door de goede aftersales kan ik Kamera Express aanbevelen.

Scorekaart voor Kamera Express