AlgemeenPersoneel in de winkel in Gent was zeer vriendelijk. Alleen was de per mail gemaakte reservatie niet in hun systeem waardoor de kamera (ondanks dat hun site zei dat ze in voorraad was) geleverd moest worden en daar begonnen de problemen en ik moest uiteindelijk een rechtszaak tegen Kamera Express beginnen om de dure kamera die ik besteld en betaald had geleverd te krijgen (50 dagen later)
Ik moet deze beoordeling schrijven binnen de 30 dagen om van mijn 5 jaar garantie te kunnen genieten en daar wil ik uiteraard geen afstand van doen.
De levering is door Post NL op een verkeerd adres afgeleverd of niet afgeleverd geworden en de levering is spoorloos. De kamera was speciaal gekocht om mee op safarireis te nemen en uiteindelijk ben ik zonder nieuwe Kamera moeten vertrekken. Het heeft 50 dagen geduurd alvorens Kamera Express een levering heeft uitgevoerd en slechts nadat een dagvaarding werd betekend en ik een rechtszaak ben begonnen.
KlantenserviceHet contact met de Heer J. van de klantendienst van KameraExpress in Nederland is het slechtste contact wat ik ooit met een medewerker van een klantendienst heb gehad. Had de klantendienst van Kamera Express correct gehandeld zou het nooit tot een rechtszaak gekomen zijn waardoor er onnodige kosten zijn ontstaan maar blijkbaar verliest het bedrijf liever geld in rechtszaken dan oplossingen te zoeken voor hun klanten. Ik kan alleen maar hopen dat er tijdens de 5-jaar garantieperiode niets mis is met de Kamera.