Megekko

Voor de samenstelling van een NAS/HTPC had ik via Megekko 3 onderdelen nodig. Twee andere onderdelen hadden ze niet of waren elders goedkoper. Het plaatsen en de betaling van de bestelling verliep zonder moeite.

Doordat er 1 of 2 producten bij zaten die wel op voorraad waren, maar aan Megekko door een andere leverancier geleverd moesten worden, werd de levering van mijn bestelling 2 dagen. Daar kan ik op zich mee leven en is begrijpelijk. Wat ik wel ontzettend jammer vind, is dat mijn bestelde PicoPSU-90 kit MET 80W adapter zonder 80W adapter is geleverd. En laat de levering nou op zaterdag zijn geweest en Megekko in het weekend gesloten is. Hoe frustrerend is het, wanneer je een systeem helemaal in elkaar hebt en deze wilt testen, je dit niet kunt doordat er geen adapter is... Grrr

Edit 21-1-2019:
Na mailcontact met Megekko sturen ze vandaag de niet geleverde adapter alsnog op. Ik heb hiervoor direct een Track & Trace code gekregen.
Wel jammer dat het zo is gelopen, maar vooralsnog netjes opgelost. Hopelijk morgen de (juiste) adapter in huis en het systeem testen.

De klantenservice zal ongetwijfeld goed zijn, maar ik vind het jammer dat het bedrijf op zaterdag niet bereikbaar is. Ook is het jammer dat ze geen telefoonnummer hebben.
Ik heb ze een mail gestuurd en hoop verschrikkelijk van harte dat ze de bestelde 80W adapter met spoed nasturen!!

Scorekaart voor Megekko