AlgemeenOp 11 december en grafische kaart besteld welke moeilijk te krijgen is. Megekko is vaak één van de goedkopere leveranciers en lees goede reviews. Vandaar mijn eerste bestelling bij Megekko gedaan. In dit geval was Megekko iets duurder maar dit was voor mij geen probleem immers de levering zou op 14 december plaatsvinden. Dit was voor mij het belangrijkst. Webshop is overzichtelijk en werkt prima. Order was snel doorgevoerd.
Wel blijf ik me storen aan webwinkels die 2 a 3 procent toeslag in rekening brengen voor betalingen via PayPal of Creditcard. Dat is niet meer van deze tijd. Verwerk dit dan op een andere manier in de prijs indien hier kosten aan worden gemaakt. Er zijn webwinkels met dezelfde prijsindex die deze kosten niet doorberekenen.
Verzending heeft in principe niet plaatsgevonden. Op 13 december een mail gekregen dat de order vertraagd is en nu geleverd wordt op 18 december. Goed dat er geïnformeerd wordt en er kan natuurlijk weleens wat fout gaan. Een dag later weer een mail dat de order op 19 december geleverd wordt en vervolgens weer drie dagen later dat de order op 20 decmber geleverd wordt. De orderindicatie op de website klopte dus niet. Toen ik de productpagina opende op dat moment was er geen leverdatum en betrof het een pre-order? Om die reden de order geannuleerd.
KlantenserviceKlantenservice reageerde snel op mijn verzoek en was verder ook vriendelijk. Er werd mij vertelt dat het bedrag binnen drie dagen teruggeboekt zou worden. Helaas gebeurde dit niet. Vervolgens nogmaals een mail gestuurd met de vraag of het wel goed is gegaan. Bleek dat er iets niet goed was gegaan. De tweede poging werkte kennelijk wel en inmiddels is de terugbetaling binnen. Gezien de goede beoordelingen zou ik zeker nog een keer proberen hier wat te bestellen maar deze poging verdient niet de schoonheidsprijs.