AlgemeenIk kocht diverse PC onderdelen om een nieuwe PC te bouwen. De verhouding prijs/kwaliteit vind ik uitstekend!
De opbouw van de webshop zorgt voor een vlot terugvinden van de gewenste producten (degelijke filters, snelle site,...)
Ik kreeg regelmatig een update ivm de status van mijn bestelling en merkte zo dat de processor onverwachts veel vertraging begon op te lopen, buiten de wil van Megekko om (probleem bij toeleverancier). Ik stelde voor om naar een alternatief te gaan en dit werd, binnen de mogelijkheden, vlot en correct opgelost.
Kortom: een zeer aangename ervaring en dus een absolute aanrader!!
Voor mijn toekomstige bestellingen zal ik zeker opnieuw beroep doen op Megekko!
Vlot, foutloos en volledig volgens mijn verwachting. Mooi en degelijk ingepakt en beschermd tegen mogelijke beschadiging + goede aanduiding betreffende breekbare materialen. Verzending werd afgehandeld door POSTNL, wat me een professionele afhandeling garandeerd. Ik moest me identificeren voor afgifte van dit (dure) pakket, wat me gerust stelt dat niet zomaar eender wie mijn pakket kan bekomen.Misschien is het zinvol om dit op de website te vermelden.
KlantenserviceBij mijn vragen omtrent de door Megekko meegedeelde vertraging, kreeg ik supersnel antwoord! Het antwoord volgde de dag zelf of binnen de 24u!
Ik kreeg begrip voor mijn ongenoegen en er volgden constructieve, correcte voorstellen (mogelijkheid annulatie, alternatieven,...). Dit vind ik buitengewoon mooi.
Voortgaande op de e-mailondertekening, stel ik vast dat er meerdere personen de klantendienst behartigen. Dit stemt me dan ook gerust voor een goede opvolging.
Soms gaat er iets niet zoals gehoopt terwijl dit niet de fout is van de verkoper. De manier waarop er werd omgegaan met mijn bestelling maakte de onvoorziene vertraging meer dan goed!
Ik ben dan ook zeer tevreden over de diensten van Megekko en beveel deze graag aan!