Megekko

Zo'n beetje alle componenten van mijn PC besteld bij Megekko. Prijzen zijn altijd prima: zelfs met de verzendkosten vaak de goedkoopste. Website is helder in voorraad en levertijd (welke meestal een dag is!). Enige minpuntje wat ik tot nu toe heb ervaren is dat bij het terug sturen van een product voor een RMA de verzendkosten bij de koper liggen. Megekko is ook een van de weinige webwinkels waar ik vrijwillig de nieuwsbrief van krijg, omdat die meestal best leuk is opgesteld (1x per week) met iedere week een gratis product bij een bestelling.

Verzending is snel en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Meestal worden verzendkosten gerekend, deze zijn niet heel hoog en door de lage prijzen van producten is het vaak alsnog voordeliger om gewoon de verzendkosten te betalen dan ergens anders te gaan shoppen met gratis verzending.

Een paar keer contact gehad met de klantenservice via de mail: reageren altijd snel en vriendelijk, hebben mij goed geholpen met mijn vragen.

Scorekaart voor Megekko