Megekko

Website kan iets overzichtelijker voor als je bijvoorbeeld leuke aanbiedingen zoekt, eigenlijk moet je al exact weten wat je wil bestellen. Verder prima.

Meerdere malen besteld, enige waarom het voor mij geen 5 sterren zijn is omdat ik het retour zenden en de informatie daaromheen onhandig en niet volledig vind. Herroepingsrecht en retour worden door elkaar gehaald, je moet eerst een email sturen en wachten op een akkoord voordat je kan retourneren. Dat vind ik omslachtig en duurt vaak een dag(te lang). Ook klopt informatie niet altijd over bijvoorbeeld het herroepingsrecht (je mag de verpakking volgens megekko niet openen).

Behalve dat komen ze altijd afspraken na, hebben ze regelmatig scherpe aanbiedingen/prijzen en zijn er acties voor een leuk gratis product bij je bestelling. Klantenservice reageert ook snel. Ook zetten ze vaak de extra stap en geven ze coulance waar anderen zich strikt aan regels houden.

Goed verpakt met extra luchtkussens. Soms grote doos voor klein product en luchtkussens alleen bovenop.

Reageren snel, komen afspraken na, zetten de extra stap voor klanttevredenheid.

Scorekaart voor Megekko