Megekko

Betaling verliep soepel, vaker gedaan altijd goed. Direct een factuur in de mail. Tjah, wat kan ik er meer over zeggen..

Ik heb oa een i5 9600K besteld, gekregen en hij werkt. Het was alleen geen nieuw exemplaar. Er zaten nog resten cool pasta op. Ik moest die avond nog werken dus heb hem wel geplaatst. Na een klacht kreeg ik alleen de optie te retourneren aangezien ik het niet netjes vind dat je een gebruikte cpu krijgt als je een nieuwe besteld en ik eigenlijk verwacht gecompenseerd te worden. Zo goed als nieuw is niet nieuw en ik heb toch een cpu nodig. De keuze is dus extra moeite van het uit elkaar halen van m'n set-up, weer opsturen en ergens anders opnieuw bestellen. Ja, een optie die ik nu wel overweeg uit principe. Ik vind het niet erg om deze te houden omdat hij werkt, garantie heeft, maar hij is niet nieuw. Als er van te voren bij stond dat het een tweede kans was en ik had er voor gekozen is het iets anders. Dit is niet het geval. Jammer, heb er vaak dingen besteld, was tevreden, nu niet meer.

Zie het bovenstaande verhaal. Jammer dat ze niet zien dat hun reactie niet erg klantvriendelijk is, zeker aangezien ik al meerdere onderdelen daar heb gekocht.

Scorekaart voor Megekko