Megekko

Ik heb een groot aantal van de componenten voor mijn nieuwe PC bij Megekko besteld vanwege de aantrekkelijke prijzen. Bij bestelling stond dat alles direct leverbaar zou zijn, ik was echter een paar dagen niet thuis dus had de leverdatum aangepast. Op de leverdatum bleek dat een van de componenten ineens niet meer direct leverbaar was en dat ik een aantal dagen extra moest wachten. Bij mijn verzoek om dan een alternatief component dat wel direct leverbaar was te verzenden kreeg ik te horen dat het ordersysteem geautomatiseerd is en dat dit dus niet mogelijk is. Erg teleurstellend, aangezien ik de dag vrij had genomen om de boel in elkaar te zetten. En eerlijk gezegd ook anders verwacht vanwege de goede recensies.

Zoals hierboven al gezegd was de levering gewoon te laat. In eerste instantie direct leverbaar en dus de volgende dag in huis, echter de leverdatum aangepast naar een aantal dagen later omdat het mij persoonlijk beter uitkwam. Vervolgens dus nog extra dagen moeten wachten.

In eerste instantie snel en vriendelijk bericht per mail. Helaas werden er geen alternatieven geboden. Ik kwam zelf met de vraag of het niet-leverbare component kon worden vervangen voor een alternatief dat wel direct leverbaar was (en zelfs goedkoper!), dit kon echter ook niet vanwege het geautomatiseerde systeem. Uitleg is snel en duidelijk, maar de klantenservice komt je niet tegemoet met oplossingen. Ook jammer dat het niet per telefoon kan, dat zou de communicatie wat makkelijker maken.

Scorekaart voor Megekko