Megekko

Recentelijk meerdere aankopen gedaan:
PC onderdelen op 12-11-2018
Samsung 970 EVO: 22-11-2018

Ik heb recentelijk mijn PC opnieuw samen gesteld en hiervoor de juiste onderdelen besteld. Alle onderdelen heb ik hiervoor bij Megekko besteld. Na bestellen was er zeer snel een orderbevestiging en verzendbevestiging binnen. En zoals beloofd de volgende dag in huis.

Naast dat Megekko vaak de goedkoopste is hebben ze ook nog is uitstekende levertijden. Ik zou hier met een gerust hart vaker spullen bestellen.

Megekko adverteert met: Voor 22:30 besteld morgen in huis. Ik heb na veel wikken en wegen rond 21:00 mijn bestelling bij hun eruit gedaan en om 21:54 kreeg ik al een verzendbevesting. Omdat dit op vrijdag was verwachte ik eigenlijk het pakket pas op maandag, maar op zaterdag stond er ( binnen de POSTNL bracket ) er rond 11:00 een bezorger met mijn pakketje.

Alles was netjes in een doos van Megekko gestopt en zag er goed uit en er was geen schade op de dozen van de onderdelen en/of de verzenddoos te vinden.

Mijn SSD zat ook netjes in een doos en de resterende ruimte was netjes opgevuld met luchtzakjes.

Scorekaart voor Megekko