Kamera Express

De aankoop via de webwinkel ging vlekkeloos. De verzending en de bezorging, prompt de volgende dag, eveneens. Helaas bleek de inpakker een ander produkt in de doos te hebben gestopt. Via telefonisch contact met de helpdesk is afgesproken dat ik het verkeerde produkt kon omruilen in de winkel te Utrecht. Dat bleek nogal wat administratie met zich mee te brengen, maar is uiteindelijk goed gelukt. Jammer van de extra reistijd en reiskosten, maar ik ben wel tevreden hoe dit is opgelost.

Verzending van het produkt en de manier waarop het verpakt was, was prima. Ook een snelle levering. helaas zat het verkeerde produkt in de doos.

Scorekaart voor Kamera Express