Kamera Express

Op de site van Kamera Express (KE) had ik een mooie verrekijker gezien.
Hierna belde ik de klantenservice van KE op om te vragen of het product nog op voorraad was in de winkel. Zowel de website als de medewerker aan de telefoon gaven aan dat het gewoon in de winkel verkrijgbaar was.
Eenmaal in de winkel aangekomen bleek dat de verrekijker in het centrale magazijn stond. Het verzenden van het magazijn naar de winkel zou ongeveer vijf minuten duren. De KE winkel heeft twee mooie koffiezetapparaten en een boel leen powerbanks, erg handig bij het wachten. Na ruim 30 minuten kreeg ik te horen dat ze het product niet konden vinden in het magazijn. Heel vervelend, maar ik had geen tijd om nog een keer 30 minuten te wachten voor een alternatief.
Op de terugweg belde ik weer met de klantenservice om het probleem te bespreken. Uiteindelijk was de verrekijker toch gevonden, helaas was ik al toen al op de snelweg en kon ik niet meer terugkeren. Geen probleem, het product kon gewoon worden verzonden naar huis.
De volgende dag kwam het pakketje binnen, het leek echter niet op mijn verrekijker. KE heeft een totaal verschillend product geleverd. Uiteraard weer contact opgenomen met de klantenservice. Helaas kunnen ze er niets aan doen en moet ik de retourkosten voorschieten of het persoonlijk komen brengen.
Dus na in totaal 30 minuten aan de telefoon, ruim 30 minuten in de winkel, en 50 kilometer reizen (gedeeltelijk in de file) heb ik het verkeerde product ontvangen. Als ik dit had geweten was ik meteen naar de Media Markt gegaan, daar was het maar een paar euro duurder.

Voor 12 uur 's nachts besteld is de volgende dag binnen. Er zat wat vertraging bij de levering, maar dit komt natuurlijk niet door Kamera Express. Verpakking was echter alleen een luchtkussen envelop.

De wachttijd aan de telefoon was snel genoeg. Verder waren de medewerkers ook vriendelijk. Echter niet tevreden qua retour bij verkeerd geleverd product.

Scorekaart voor Kamera Express