Kamera Express

Gisteren avond besteld en vandaag in huis. Allereerst een zeer goed aanbod bij Kamera Express, makkelijk besteld en vervolgens direct informatie over de levering, de volgende dag alles netjes geleverd. Het pakketje was goed verpakt. Bestel geregeld online, oa bij Amazon, maar heb nog nooit een dergelijke verpakking zoals deze gezien. Top!

Wordt direct op de hoogte gesteld van de levering (welke de volgende dag is). Bestelling pas laat in de avond geplaatst.

Heb eerst informatie gevraagd over het product icm met een ander product. Er werd aangegeven welk product beter is. Maar niet echt toegelicht waarom. Daarna een vraag gesteld of de camera gevoed kan worden via USB ivm continue stroom op de camera. Dit was volgens de verkoper niet het geval. De verkoper (chat) kwam helaas niet met een oplossing hiervoor. Na wat speurwerk op het internet ben ik erachter gekomen dat je een continue stroom kan aansluiten middels een batterij met stroomaansluiting. De afwikkeling was correct, echter had ik liever gezien dat de medewerker met een oplossing kwam.

Scorekaart voor Kamera Express