Ik bestel al sinds jaar en dag mij n producten.Zoals altijd besteld en de volgende dag in huis .Wanneer dit niet zo is wordt dit ook gelijk bij het product duidelijk aangegeven.Betalen gaat makkelijk en voelt vertrouwd .Klanten service heb ik niet vaak hoeven te gebruiken.in het begin wel maar dit ging ook soepel snel en werd ook vakkundig beantwoord
VerzendingBestelde producten worden goed verpakt met airpod zodat deze onbeschadigd aankomen op de plaats van bestemming
KlantenserviceIn het begin was ik wat wantrouwig over webshops en Azerty was voor mij een van de eerste waar ik wat bestelde .Ik had een aanta lvragen over bestelde producten en levertijden.Dit werd vakkundig en profesioneel beantwoord via de mail Ook snel.Door azerty ben ik steeds meer online gaan shoppen met vertrouwen.Ik kan dan ook echt iedereen aanraden hier hun producten te bestellen.Zijn welliswaar niet altijd de goedkoopste maar een stukje service doet meer dan een goedkoop product waarmee je naderhand ook ellende krijgt