Aan de hand van de BBG van september heb ik de onderdelen van deze PC bij Azerty in mijn mandje gedaan. Het gemak van het doorklikken naar andere producten, zoals SATA kabels en software, was zoals vanouds aanwezig.
VerzendingDe bestelling werd netjes in een grote doos geleverd, waarin de verschillende dozen waren gestopt. Om de ruimte op te vullen zaten er zakjes lucht in. De geassembleerde mobo+cpu+koeler+geheugen combinatie zat uitstekend verpakt in de antistatische zak van de mobo, waar vervolgens flink wat bubbeltjes plastic omheen zat om verschuiven van de koeler te voorkomen (en natuurlijk de andere mechanische bewegingen te verminderen)
KlantenserviceIk had mijn bestelling eerst als offerte aangeleverd. Deze kreeg ik de dag daarop binnen, met de vraag of ik interesse had in een assemblage. Niet geheel onbekend met het in elkaar zetten van computers, maar lichtelijk huiverig met het handelen van CPU's en BIOS updates, vond ik de basis assemblage een goed plan.
Later kreeg ik van de technische dienst nog een aparte mail om te vragen of ik de 2,5" bay echt nodig had omdat de kast zelf ruimte had voor SSD schrijven. Dit had ik echter over het hoofd gezien en is vervolgens uit de bestelling gehaald door de technische dienst. Zeer netjes.