Mooie, overzichtelijke site met vaak de laagste prijs. Alles is dus goed te vinden en meestal op voorraad.
VerzendingVoor 22:00 besteld op een werkdag is volgende dag in huis, en dat bleek ook zo te zijn! Pakket was netjes verpakt, duidelijke emails om het pakket te volgen en klantvriendelijke afwikkeling.
Pakket kwam wel veel later dan afgesproken, maar dat is volledig de schuld aan de afschuwelijk slechte service van PostNL. Azerty doet het dus gewoon helemaal super met verzenden!
Een aantal vragen gesteld die snel beantwoord werden, maar gebruik van garantie is hier een groot vraagteken.
Er was een probleem met mijn Asus PG278Q dat door Azerty niet als een probleem werd gezien. Ik mocht dus alles zelf oplossen. In plaats van mijn monitor naar Azerty te sturen, kreeg ik een aantal zeer slappe instructies om de monitor zelf naar Asus te sturen, met alle bijkomende kosten etc. (Azerty heeft op de website staan dat ZIJ die kosten vergoeden, NIET WAAR DUS!) Oftewel: "Zoek het maar lekker zelf uit". Terwijl mij beloofd was dat ik een nieuwe monitor zou ontvangen van Azerty, en dan nog wel de volgende dag in huis zou hebben. NIKS VAN WAAR DUS! Oh, en van Asus dan? Die zeiden dat ik het op moest lossen met de webshop. Hier is dus nooit een oplossing voor gekomen. Waardeloos.
Nou heb ik een GTX 1070 hier besteld, omdat die nergens anders voordelig verkrijgbaar was. Ik had van te voren wel eerst geïnformeerd naar de garantie. Dit zou helemaal door Azerty worden geregeld, oftewel ik stuur de kaart naar de winkel en ik krijg direct een nieuw, vervangend model opgestuurd. Geen reparaties of niets, maar direct een nieuwe model. Dat zou super zijn, maar aangezien dit ook was beloofd voor mijn Asus monitor (en dus nooit heeft plaatsgevonden na mijn beroep hierop) houd ik mijn hart vast. Mocht het product niet op voorraad zijn, dan gaat Azerty het voor mij naar Palit sturen (die zitten in Hong Kong, dus dat gaat veel geld en tijd kosten). Maar ook in dit geval is de kans dus groot dat ze zeggen "Hey, zoek het lekker zelf uit!" en dan kan ik naar Hong Kong... Daar zit ik dus even niet op te wachten he.
Ik zit eraan te denken om mijn kaart RMA te sturen en hem bij een andere webshop te kopen. Ik ben namelijk helemaal niet tevreden over het garantiebeleid en het feit dat je dus nooit je geld terug krijgt. Stel Palit (in Hong Kong) zegt dat mijn GTX 1070 nooit is aangekomen, of dat er geen defect gevonden was of wat dan ook. Dan zit IK met het probleem en laat Azerty mij gewoon stikken.
DIT. KAN. ECHT. NIET.
Hierbij willen we u bedanken voor uw feedback middels deze review. Waar mogelijk zullen wij uw ervaring meenemen om onze klanten in de toekomst beter van dienst te zijn.
Aangezien ik momenteel te weinig informatie heb om uw bestelling terug te vinden zou ik graag per email vernemen wat uw ordernummer is, zodat ik kan kijken wat er aan de hand is en een oplossing kan verzorgen. Dit kunt u mailen naar sander@azerty.nl.