Duidelijke site, dit keer onder de naam sporthorlogecenter.nl. Het bestellen en betalen gaat makkelijk en snel.
VerzendingProduct snel geleverd
KlantenserviceFitbit Zip stappenteller gekocht. Deze binnen maand kwijtgeraakt omdat deze bij gewoon gebruik uit de bijgeleverde rubber houder is gevallen. Volgens mij zou dit niet mogen gebeuren. Bij Coolblue gerappelleerd maar men antwoordde direct dat dit voor eigen risico was en dat men niks voor mij kon doen. Toen Fitbit zelf gemaild, kreeg te horen dat dit onder garantie viel en heb zonder probleem een nieuwe toegezonden gekregen. Coolblue heeft zich hier wel erg makkelijk vanaf gemaakt. Coolblue kan nog wat van Fitbit leren op het gebied van klantvriendelijkheid. Het minste wat ze hadden kunnen doen is zelf contact met Fitbit opnemen.
Beste meneer Winkler,
Wat fijn om te horen dat het probleem inmiddels is opgelost. Desalniettemin blijft het natuurlijk vervelend dat u een negatieve ervaring heeft met onze klantenservice. Dat mag natuurlijk niet gebeuren. Wij dienen de houder eerst retour te ontvangen om te beoordelen of hier sprake is van gebruikersschade of van een fabricagefout. Daarnaast, hoe vervelend ook, blijft het verliezen van spullen iets voor de verzekering en daarbij kunnen wij u niet helpen. Uiteraard helpen wij u bij een defect en/of andere vragen graag wel zo goed mogelijk.
Uiteraard komt een gewoon verlies voor eigen rekening. In mijn email aan Coolblue heb ik echter aangegeven dat het verlies alleen kon worden veroorzaakt door een te slappe houder. Of dit nu juist is of niet, Coolblue heeft geen enkele intentie getoond te onderzoeken of er sprake kon zijn van een fabrieksfout. Mij is ook niet gevraagd om het toezenden van de houder. Contact tussen Coolblue en Fitbit had de zaak ook opgelost. Men claimt dat je bij een defect zo goed mogelijk geholpen wordt, mijn ervaring is duidelijk anders.
Beste meneer Winkler,
Onze welgemeende excuses voor het ongemak en de misverstanden. Uit uw bericht blijkt duidelijk dat de er sprake is van miscommunicatie en dat de service niet is geweest zoals je deze van ons mag verwachten. Desalniettemin zijn wij blij om te vernemen dat het probleem alsnog is opgelost. Wij zullen in de toekomst ons best doen om u met onze service te verwonderen en het beschadigde vertrouwen te herstellen.