Gebruikers over webshop TechPunt
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenInmiddels mijn 2e dashcam aangeschaft, omdat ik er zo tevreden mee ben. Super kwaliteit voor een lage prijs.
VerzendingNetjes verpakt en volgende dag in huis.
KlantenserviceMakkelijk te bereiken en heel vriendelijk.
AlgemeenDe bestelling via de webshop heb ik op mijn smartphone gedaan en ging heel makkelijk. Ik vond de prijs aantrekkelijk en ook de bezorgkosten waren bij deze bestelling laag.
VerzendingDoor de kleine omvang was het een brievenbus poststuk en is de dag na de bestelling bezorgd.. Heel vlot via Postnl.
AlgemeenService is goed . Je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail klantenservice
VerzendingVia de post uiteindelijk goed ontvangen
KlantenserviceVia de mail wordt je goed op de hoogte gehouden
AlgemeenMakkelijk te bestellen en prima afgeleverd - alles naar volle tevredenheid afgehandeld. Fan 1C ook perfect!
Verzendingprima geregeld!
AlgemeenBestelproces was erg duidelijk en precies wat je zou verwachten van een fatsoenlijke webshop. Geen aanmerkingen hierop.
VerzendingVerzending ging snel en er werd goed gecommuniceerd wanneer het pakket aankwam. Er zat wel een deuk in de verpakking die gelukkig geen schade heeft opgeleverd, vandaar de score 'voldoende'.
KlantenserviceKlantenservice reageert per mail binnen één dag, wat aangenaam is. Ze hebben mij geïnformeerd over de hoeveelheid voorraad die ze nog hadden waardoor ik nog op tijd het product kon kopen.
AlgemeenBestelproces is intuitief en duidelijk, betaling werd direct verwerkt en de bevestiging kwam direct binnen. Product was binnen een paar dagen binnen. Origineel product.
KlantenserviceEmail vooraf aan de bestelling werd snel en duidelijk beantwoord.
AlgemeenIk heb inmiddels mijn 2e dashcam hier gekocht en super tevreden. Het is een fantastisch product voor een lage prijs.
VerzendingVolgende dag in huis, goed verpakt.
KlantenserviceMakkelijk te bereiken en erg vriendelijk.
Algemeenze hebben een zeer goede kwaliteit. de bestelling was heel gemakkelijk te maken en kwam zoals gezegd de volgende dag aan
AlgemeenIk heb een Smart Mi fan gekocht bij XiaomiProducts, deze zou de volgende dag geleverd worden. Na vier dagen nog niets ontvangen, de klantenservice gemaild, netjes binnen 24 uur gereageerd en volgens hen een fout bij PostNL. Hoewel er bij de track&trace code stond dat ze het pakket nooit hebben ontvangen, maar goed. Toen heb ik netjes een dag later de ventilator ontvangen.
Ook heb ik een paar draadloze oordopjes besteld bij QCY.nl, wat onder hetzelfde bedrijf valt. Deze zijn op tijd geleverd, echter kreeg ik deze niet tegelijkertijd op een toestel aangesloten, dus ik denk een defect. Na contact met de klantenservice heb ik het artikel terug gestuurd, dit is nu al meer dan twee weken geleden. Er wordt niet meer gereageerd op mijn mailtjes, ik heb ze vorige week een keer kunnen pakken via de telefoon. Ik zou z.s.m. teruggebeld worden, nooit meer wat van gehoord en tot heden word ik nog steeds genegeerd via de mail.
De verzending met de ventilator was waardeloos, niet de leverbelofte nagekomen.
Maar de verzending met de oortjes waren netjes op tijd.
Ik word al vier weken aan het lijntje gehouden, geen reacties op de mail en telefoon. Verschrikkelijke klantenservice die slecht bereikbaar is en niet hun afspraken nakomt. Vanwege dit feit zou ik dit bedrijf afraden.
AlgemeenZowel de site als het bestel proces zijn intuitief en goed opgezet. De producten die worden aangeboden hebben ook in de meeste gevallen de laagste prijs die ik kon vinden.
VerzendingSnel. In 1 dag binnen.
AlgemeenIk heb smart mi fan 2s besteld voor de slaapkamer. Heb al een dyson ventilator. Ik ben zo tevreden dat ik nog een wilde bestellen. Helaas zijn ze op dot moment uitverkocht. Ik kan hem bedienen met behulp van Google Assistant of via app. Prima kwaliteit, funktioneel (2 staanden: natural en standard), mega stil. Mooie ding die ook zonder stroom kan werken. Aanrader!
AlgemeenZeer snelle levering van prima producten. Ook de communicatie over de bestelling is goed en duidelijk.
VerzendingSupersnel. 's Avonds besteld, volgende dag in huis.
AlgemeenGoede Oordopjes! Doen het goed en waren makkelijk in te stellen. Bluetooth werkt ook goed en heeft een mooi geluid.
VerzendingGoede Levering! Volgende dag al in huis!
AlgemeenProduct is geleverd conform de aangegeven tijdlijnen. Website wekt vertrouwen en is overzichtelijk. Hebben een breed assortiment Xiaomi producten.
AlgemeenPrima winkel, snel en ‘t klopt.. product was hier het goedkoopste. In Nederland dus lekker rap
VerzendingPrima product, had zel drie dagen zitten zoeken naar de beste en deze (beste) was hier het goedkoopste in afzienbare lever tijd
AlgemeenBestelkosten Direct zichtbaar en er zijn de diverse voordelige Verzend Opties. Alle betaal opties aanwezig van PiN, Creditcards tot Paypal en zelfs Bank Overschrijving. Enige wat ik niet kon vinden was het EAN nummer van het artikel maar die kreeg ik op aanvraag per telefoon/email. Vergelijken van producten werkt niet op een smart phone.
VerzendingHet artikel, welke in een eigen doosje zat, was in mijn geval mooi verpakt in een brievenbus pakket (geen bubbel enveloppe, welke het doosje zou kunnen verdrukken). Stukje bubbelfolie tegen schuiven miste ik nog anders was het rating Uitestekende verzending geweest.
KlantenserviceHelaas was ontvangen product defect (Defective on Arrival) en kreeg nadat ik klantenservice belde retourlabel per email. Medwerkers aan de telefoon waren vriendelijk. Helaas geen 24/7 telefonische of Chat Klantenservice. Telefonisch 09:00-17:00u Ma t/m ?, maar dit vond ik niet op de site.
Of ik nu geld terug krijg/opniew moet bestellen of nieuw product is nog even afwachten...
Update: Inmiddels nieuw en werkend product ontvangen, direct de dag nadat mijn retour was ontvangen (dit maal bubble enveloppe)
AlgemeenAantrekkelijke prijzen voor Xiaomi producten en het gewenste product was ook op voorraad. Geen 5 sterren omdat de volgende dag levering niet werd waargemaakt (ook niet na aftrek weekenddag)
VerzendingNiet op de aangegeven dag bezorgt (2 dagen later). Hierdoor bij postNL aan moeten geven om nog 1 dag later te leveren.
AlgemeenPrima webshop, snelle levertijden en goede kwaliteit producten. Al meerdere malen iets besteld en nooit klachten gehad, ga zo door!
AlgemeenIk heb de Mi Band 6 besteld, snel in huis. Opgeladen en in gebruik genomen, prima !
VerzendingPostNL stelde de levering helaas een dag uit.
AlgemeenProduct (Xiaomi SmartMi Standing Fan 3) wordt tegen een goede concurerende prijs aangeboden. Via AliExpress zou ik €5,- goedkoper uit zijn geweest. Ik kies dan liever voor levering door een Nederlands bedrijf zodat eventuele garantie wat gemakkelijker te leveren is.
VerzendingVrijdag besteld, zaterdag in huis. Netjes snel geleverd dus. De ventilator werd in de eigen doos geleverd zonder extra omdoos. Wat mij betreft prima aangezien Xiaomi producten van zichzelf al degelijk zijn verpakt.