GameResource

Gebruikers over webshop GameResource

Voor de scherpe prijzen was ik was verrast hoe prettig de website werkte, en dat ik mijn bestelling zonder gedoe de volgende dag in huis kreeg via brievenbuspost.

Verzending via ongetraceerde brievenbuspost was gratis en next-day; heel schappelijk en niets op aan te merken.

Was de goedkoopste bij de aanschaf van een ps4 game. Vrijdagmiddag besteld, zaterdag in huis!

Ik had een speciale editie van Devil May Cry 5 besteld, maar door een leveringsprobleem konden hun hem helaas niet leveren. Waar veel winkels je dan laten zitten, kwam GameResource met een zeer mooi alternatief aanbod waar ik dan ook geen nee tegen kon zeggen. Levering was verder perfect en geheel volgens afspraak.

Zeker tot een volgende keer.

Prima website en bestelproces, met keuze uit verschillende betaalopties. Via de mail netjes op de hoogte gehouden van de voortgang.

Dinsdagavond laat besteld en donderdag lag het prima verpakt in de bus. Ik had gekozen voor de gratis verzending (zonder track&trace).

Mijn man had deze website doorgestuurd voor een bestelling die ik ging doen (spel voor Nintendo Switch) de prijs was lager dan op alle andere websites. Ik hoefde geen verzendkosten te betalen en de bestelling werd snel geleverd.

Eenvoudig en snel betaalproces met veel betaalmogelijkheden, zonder extra kosten. Betaling via mobiele site werkt voor mij minder soepel, desktop site ging beter.

Verzending via brievenbus post is gratis, verzonden en bezorgd geheel volgens indicatie.

Game in pre-order gezet en netjes op tijd verstuurd. Goede prijzen in vergelijking met andere websites.

Pakketje was wel op tijd overgedragen aan PostNL maar daar te lang in proces gezeten, daardoor dag te laat geleverd. Overigens werkte track and trace niet, pakketje was binnnen en track and trace gaf aan dat hij nog niet in sorteercentrum was.

Tijdens vertraging contact gehad met Gamesource en zij kwamen zelf met een kleine vergoeding terwijl daar niet om gevraagd was en buiten hun schuld. Super service!

Over het algemeen goedkoper dan veel andere sites, en voor 18:00 besteld en je hebt je game de volgende dag binnen. Helemaal top dus!

Had mijn game de volgende dag al binnen als brievenbuspakketje, voor €2,50 ofzo krijg je er een track & trace code bij. Maar vond dat niet nodig.

Niet echt ervaring mee, omdat het niet nodig was om contact met ze op te nemen

Bestelproces is makkelijk en snel. Betaling altijd via ideal en geen problemen mee gehad. Eigenaar is erg behulpzaam en kan de games vaak afhalen (zitten dicht bij werk dus scheelt een hoop gedoe). Ook altijd scherpe prijzen.

Niks op aan te merken, besteld op donderdag middag en de volgende dag geleverd. Het spel werd verzonden in een dikke kartonnen eveloppe.
Dikke plus voor Gamesource!

Spelletje besteld voor de Nintendo Switch, erg scherpe prijs. Soepele transactie en volgende dag op de deurmat.

Vaak de goedkoopste voor games inmiddels 2 ps4 games gekocht, geen klachten tot dusver goed bevallen.

Ik heb hier Super Mario Bros. U Deluxe Gekocht en was de volgende dag binnen.
Helaas moet je voor het betalen met paypal wel een fee betalen.

Voor de prijs heb ik Super Mario Bros. U Deluxe bij GameResource gekocht. Via tweakers Pricewatch, dus ik kan niet zo veel over de overzichtelijkheid van de site vertellen. Het afrekenen ging in ieder geval soepel. Bij verzenden via de brievenbuspost heb ik voor de zekerheid met de credit card betaald.

De volgende ochtend lag hij al op de mat.

Producten waren snel verzonden, helaas ging de bestelling pas om 19:10 door, dus kwam de levering pas de dag erop binnen, maar dat was natuurlijk niet GameResource aan te rekenen ;-)

Verzending was prima, producten waren goed verpakt en kwamen op tijd binnen.

Via tweakers de produkten gevonden, website werkte zoals het behoort. Mail ter bevestiging met factuur erbij.

Spullen zaten netjes verpakt.

Het bestellen ging prima en de prijzen zijn goed. Deze winkel blijft voorlopig in mijn favorieten staan voor de console games.

Bezorgkosten zijn wel een tikkeltje duur (€ 4.99), tenzij je brievenpost kiest. Dat is wel en beetje riskant, dus heb ik - voor de verzekering - maar met de credit card betaald. (+0.50 cent)

Voor de eerste keer hier besteld vanwege de lage prijs voor Switch games. Het werd zoals beloofd dezelfde dag nog verstuurd. De volgende dag keurig verpakt mijn spel ontvangen. Ik ben zeer tevreden.

Dezelfde dag nog opgestuurd, volgende dag geleverd

De prijs was scherp en de bestelling was snel en makkelijk geplaatst, zoals beloofd was het pakketje de zelfde avond nog verstuurd en had ik het de volgende dag in huis.

Ik haal hier altijd mijn console games, de prijs is bijna altijd lager dan elke andere game shop en zo niet dan zijn ze maar een paar cent duurder.
Service is top en het is altijd snel in huis.

Bestellingen worden altijd de volgende dag gelevert, verder niks op aan te merken

Ik heb hier veel bestellingen gedaan zonder dat ik contact op moest nemen met de klantenservice, echter moest ik dat voor mijn laatste bestelling wel omdat er door een foutje met kadotjes (van mijn kant) ineens teveel exemplaren van dezelfde game hier op tafel lagen.

Meteen contact opgenomen (donderdag avond rond 7 uur) en kreeg om half 12 (zelfde avond) nog antwoord. Hierin stond dat ik het gewoon retour kon sturen en dat het geen probleem was.

Super snelle en behulpzame reactie.

Scorekaart voor GameResource