GameResource

Gebruikers over webshop GameResource

Site is prima overzichtelijk en alles makkelijk te vinden, de algemene indruk is opzich goed, tot dat je bij de klantenservice komt

De levering van het product was prima, netjes verpakt

Ik kreeg op vrijdag een verzend bevestiging, dat het product op zaterdagclub worden geleverd.. niets ontvangen, mail gestuurd met de vraag of WR misschien iets fout was gegaan.. ook voor het gemak via twitter.. klachten proberen ze binnen 4u te behandelen.. Maandag erna, weer niks ontvangen en ook nog steeds geen reactie op m’n vraag wasr me product blijft.. Maandag nog maar eens gemaild, dinsdag nog steeds geen reactie.. uiteindelijk is me bestelling wel bezorgd, maar klantenservice kennen ze niet helaas

Beste Eriko1,

Bedankt voor uw review en feedback, dat wordt zeer gewaardeerd.

Wij streven er inderdaad naar om binnen 4 uur te reageren en bij u hebben wij dat niet waargemaakt. Er is intern wat miscommunicatie ontstaan waardoor er niet tijdig is gereageerd op uw vraag (ook via Twitter), natuurlijk had dit niet mogen gebeuren en daarom bij dezen ook mijn welgemeende excuses voor het ontstane ongemak.

Omdat wij bewust zijn van de beloftes die wij niet zijn nagekomen willen wij u hierin dan ook tegemoet komen voor het ontstane ongemak. Ik heb u hierover zojuist een e-mail toegestuurd met meer informatie.

Bij dezen nogmaals mijn welgemeende excuses voor het ontstane ongemak.
Voor nu bedank ik u voor uw bestelling en vertrouwen in GameResource en wij hopen u in de toekomst weer eens van dienst te zijn!

Jay
GameResource

Duidelijke website, met duidelijke omschrijving van product, levertijd en geen verborgen kosten. Het betaalproces was gemakkelijk.

Levering vond snel plaats. Deze dag op de post, en de volgende dag in huis. Gezien omvang was het brievenbus post.

Ik heb een mail gestuurd om ze te bedanken voor snelle levering en daarop werd direct gereageerd.

Goed overzichtelijke site met zeer concurrerende prijzen.
Verzending was snel, 1 werkdag.
Verpakking in een stevige kartonnen envelop, hoera geen plastic!
Kom hier terug!

Goed verpakt, binnen 1 werkdag

Ze zijn erg concurrerend met hun prijzen en verder gewoon goede website, duidelijk. Niks op aan te merken.

Zondagavond besteld, dinsdagochtend met postnl afgeleverd. Netjes, 1 werkdag dus

Nieuwe games altijd in voorraad tegen zeer scherpe prijzen. Voldoende betaalopties en verzending zoals je deze verwacht.

Preorder van Marvel Ultimate Alliance. Goeie prijs, goed verpakt. Op tijd geleverd. Ik ben dik tevreden

Goede prijs en zeer makkelijk te bestellen. overzicht is heel goed op de site en makkelijk terug te vinden.

zeer snelle verzending, volgende dag al in huis.

Je krijgt zeer snel reactie op een vraag en ze zijn heel vriendelijk.

Snel, overzichtelijk, goed verpakt, prima levering. Zeker voor herhaling vatbaar. Ook de prijs was helemaal prima.

Goed verpakt en paste in de brievenbus.

De site is overzichtelijk, alles is makkelijk te vinden en de games zijn niet duur. Alle informatie is ook snel en gemakkelijk te vinden.

De games kwamen in een envelop met bubbeltjes plastic. Goed verpakt dus. Ook kreeg ik er een track en trace code bij.

Duidelijke en overzichtelijke webshop, het aanbod is beperkt maar hele goede prijzen en snelle levering.

Duidelijke en overzichtelijke webshop,prima op de hoogte gehouden van het bestelproces.
Prima verpakt,en de volgende dag in huis.

Uitstekend verpakt.

Uitsekende en vriendelijke klantenservice. Goeie prijzen en bestellingen keurig en op tijd gelevered. . .

Track en trace bij zending meteen gemailed.

Prima bestelling, alles goed verlopen. Laagste prijs van alle webshops die we zagen en de volgende dag geleverd.

Gratis via de brievenbus (geen t&t)

Zeer vriendelijk contact, nadat de bezorger er iets langer over deed dan gepland. Erg te spreken over deze heren!

Goeie prijzen, gratis bezorging en was er binnen een dag. alles in orde en zal vaker gebruiken

Binnen een dag bezorgd

Niets op aan te merken: makkelijk te navigeren website, goede prijzen, genoeg betalingsmogelijkheden (bankoverschrijving, iDEAL, PayPal - geen credit card)

Product was volgende dag binnen, goed verpakt.

Goede en juiste informatie op de website. Snelle levering volgens afspraak. Geen problemen ondervonden bij levering.

Via pricewatch gevonden (scherpe prijs!) dus kwam gelijk bij het product terecht. Bestellen ging snel.

Bestelling was een preorder en netjes op de dag van de release op de mat!

Game voor de PS4 gekocht hier. Bestellen is zeer makkelijk en overzichtelijk.

Game is op zondag besteld en heb het dinsdag ontvangen (maandag geen post hier). Zeer tevreden!

Game is op tijd en in een onbeschadigde staat ontvangen.

Zag dat er een aanbieding was voor The Division 2. Was een tientje goedkoper dan bij andere aanbieders. Kwam mooi op tijd binnen, was gewoon prima verpakt.

Op tijd

Scorekaart voor GameResource