Gebruikers over webshop GameResource
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDe betaling doe je gelijk dat is wel een voorwaarde alleen het binnen krijgen van het artikel
VerzendingEr staat voir 21:00 beateld de volgende dag in huis dut was 2 dagen later
KlantenserviceDe klantensevice is volgens mij alleen per e-mail te bereiken.
Beste meneer of mevrouw Diktee,
Bedankt voor uw review en feedback, dat wordt zeer gewaardeerd.
De bezorging via Post NL heeft inderdaad één dag langer geduurd dan beloofd zie ik.
Wij als gamers begrijpen hoe vervelend het is om langer op je game te moeten wachten.
Wij kunnen er weinig aan doen, maar wij zijn natuurlijk wel verantwoordelijk voor uw bestelling en daarom ook bij dezen mijn welgemeende excuses voor het ontstane ongemak.
Voor nu wens ik u toch vooral veel game plezier en wij hopen u in de toekomst toch weer eens van dienst te zijn bij GameResource!
Jay
GameResource
AlgemeenHad nog nooit van GameResource gehoord en er waren weinig reviews, maar alles ging vlot en goed.
VerzendingNetjes ingepakt en snel bezorgd!
AlgemeenDeze shop heeft doorgaans de goedkoopste prijzen qua games. Snelle levering en bovendien gratis verzending.
VerzendingIn recyclebaar karton verpakt
AlgemeenWinkel met groot aanbod en goede prijzen. Product was makkelijk te bestellen en goed verpakt gestuurd, prima winkel.
VerzendingSpel was op tijd verstuurd, alleen postnl was zoals altijd natuurlijk weer een dag te laat met leveren. Kon de winkel niks aan doen.
AlgemeenScherpe prijs, goede, snelle klantenservice en een duidelijke website. Alleen de bezorger (PostNL) heeft steken laten vallen.
VerzendingDe verzending was op tijd en in goede orde aangeleverd. PostNL heeft echter het pakket in een verkeerde straat (wel juiste plaats en huisnummer) bezorgd. Hier kon de winkel weinig aan doen.
KlantenserviceNa niet ontvangen bezorging direct initiatief getoond en zeer snelle redpons op mijn berichten.
AlgemeenPrijs van het product was het goedkoopste in de vergelijker, en het bestelproces op de site was gemakkelijk en duidelijk. Aangezien ik geen contact met de klantenservice heb gehad kan ik daar niks van zeggen.
VerzendingHet pakketje werd netjes op het aangegeven moment bezorgd. Het product was als brievenbuspakketje verpakt. Goed genoeg om beschermd te zijn, zonder het gevoel dat er papier verspilt wordt aan een grote doos.
AlgemeenDit was niet de eerste bestelling bij GameResource, en het zal ook zeker niet de laatste zijn! Zeer nette prijs (in essentie de goedkoopste van de betrouwbare e-shops), snelle verzending, vriendelijke klantenservice, gratis retourzending ondanks mijn aanbod om het zelf te vergoeden. Ik kan echt niets anders dan GameResource van harte aanbevelen. Hulde voor deze webwinkel-zoals-een-webwinkel-zou-moeten-zijn!
VerzendingVerzending was verbazingwekkend snel na het plaatsen van de bestelling (en ik bestel nogal wat online). Levering de volgende dag, ook in de Sinterklaasdrukte, en ook netjes verpakt in een lekker stevige envelop. Wordt oiok gewaardeerd!
KlantenserviceWe hebben vanwege een foutje van SInterklaas een dubbel cadeautje, en ik wilde daarom retourneren. Ik weet dat dat bij GameResource gratis kan -- staat netjes vermeld op een overizhtelijke website -- maar ik vind dit niet het probleem van GameResource en stelde dus voor om het zelf te betalen. Krijg ik de standaardmail *mèt persoonlijk aangepaste tekst (incluis grapje)* dat ik toch echt gratis mag retourneren. Tja, als je dan toch aandringt... Niets dan lof, en zonder meer aanbevelenswaardig!
AlgemeenPijlsnel en een goede prijs, ik zou niet weten wat een webwinkel nog meer goed moet doen. Oh ja, niet opdringerig
Verzending‘S avonds om 21u besteld, volgende middag thuis
AlgemeenEen game besteld (voor de Nintendo switch) voor m'n zoon met flinke korting. Op zondag besteld dinsdag in huis (netjes verpakt).
Ik ben tevreden.
Track en trace code gekregen via de mail.
KlantenserviceEven kort mailverkeer gehad maar snel antwoord op gekregen.
AlgemeenCall of duty op preorder besteld. De prijs is goed en het spel is op tijd geleverd.
AlgemeenKan er kort over zijn , betere prijs en voorraad als concurrentie , snel geleverd en via mail goed op hoogte gehouden over de status van de bestelling.
AlgemeenSnelle levering tegen de laagste prijs voor een spel voor de Nintendo Switch. (Super Mario Maker 2)
AlgemeenVorige week een switch game besteld. Gameresource had de beste prijs en leverde netjes de dag na de bestelling. Top!
AlgemeenGrid 2019 hier gekocht. Dag voor de release binnengekregen. Verder prima geregeld allemaal. Goede ervaring!
AlgemeenAls je een game snel in huis wilt hebben, let's say op release dag, dan kun je hem beter elders bestellen dan hier.
VerzendingBestelling zou verzonden worden op 10-10-19, één dag voor release, zoals het hoort. Blijkt een dag later pas verzonden te zijn
AlgemeenDuidelijke website en was voor de bestelde game (Dragon Quest 11 Echoes of an Elusive Age voor de Switch) de goedkoopste.
VerzendingVerzending was top, verder niks op aan te merken.
AlgemeenFIFA 20 gepreordered bij GameResource. Net zoals vorig jaar kreeg ik 'm ook nu een dag voor de officiële release in de bus, mooi op tijd dus. Ook op die dag netjes een e-mail gekregen met daarin de codes voor extra FUT-packs.
AlgemeenNetjes bezorgd en de goedkoopste in de markt.kom hier zeer zeker terug.keurige site erg duidelijk.
VerzendingGratis verzending krijg je ook geen track en trace of mail dus maar gokken wanneer je het krijgt.dit staat wel duidelijk aangegeven.
AlgemeenMijn mening: Een goede webshop en eerlijk zoals het hoort.
Ik heb al meerdere keren besteld bij GameResource en nog geen één keer was er iets op aan te merken. Bij mij altijd netjes op tijd bezorgd en goed verpakt.
PES 2020 besteld en netjes op tijd ontvangen. Goed verpakt.
AlgemeenAl diverse malen een bestelling geplaatst bij Game Resource. Tot op heden is er iedere keer aan mijn verwachting voldaan.
Op vragen wordt ook snel gereageerd.
Vaak is GameResource de goedkoopste aanbieder in Nederland van de spellen waar ik naar op zoek ben.
Levering keurig op het aangegeven tijdstip.