GameResource

Gebruikers over webshop GameResource

Zelf te laat besteld, maar uiteindelijk het spel in goede staat ontvangen. Nu nog een zin om meer dan 15 woorden te halen.

Door een fout kreeg ik het spel laat binnen, maar de klantenservice was bovenmaats. Mijn complimenten daarvoor.

Hele goeie klantenservice. Snel reactie op mijn mails en toen er complicaties opdoemden hebben ze het telefonisch afgehandeld. Heel netjes allemaal.

Misschien een idee om ook een telefoonnummer ipv alleen een emailadres op de site te zetten.

Ik heb deze website gevonden via tweakers als laagste prijs. geen verzendkosten die stiekem achteraf berekend wordt en gewoon duidelijk en snel besteld.

Kreeg mijn bestelling binnen twee dagen binnen precies zoals ze hadden aangegeven

Bij Game resource heb ik al 2 keer bestelt
met hele mooie aanbiedingen inclusief poster of dlc.
Met de klantenservice heb ik geen contact gehad omdat dat niet nodig was.
Het is een hele fijne webshop.

Ik heb al 2 keer besteld bij game resource maar bij allebij zat de disc niet goed in het doosje.
Voor de rest is alles helemaal prima geen schade en keurig op tijd.

Bestelling netjes op tijd ontvangen, zelfs voor definitieve release date. Zelfs nog gratis een iets betere uitvoering gekregen dan de bestelde versie.

Bestelling van het product was snel en overzichtelijk.

Spel was goed ingepakt en op tijd geleverd ondanks de kerstdagen die er aan zaten te komen.

Ik was verbaasd van de zeer snelle levering zo vlak voor kerstmis .Ook heb ik mijn produkt hier aan een ongelooflijke goedkope prijs gevonden

besteld en ontvangen op 24h tijd

Makkelijke site, goed overzichtelijk, verschillende betalingsmogelijkheden. Snel de bevestiging ontvangen en fijn om de keuze te krijgen tussen verschillende verzendmogelijkheden.

Snelle levering, binnen 24 uur in huis ondanks dat het kerst avond is.

Bij het postbedrijf was in het doosje het schijfje los geraakt van de het klik systeem, bij ontvangst rammelde het doosje dus. Ik durfde de seal niet te openen om het te controleren, dus dit verhaal op de mail gezet en contact gezocht, binnen 4 had ik antwoord met de garantie die ik zocht. Heel erg tevreden!

Goede prijs, binnen 24 uur geleverd! Goed contact ook, updates van betaling, verzending en bestelling.

Overzichtelijke webshop met acherpe prijzen en genoeg keuzes voor type betaling en verzending. Deluxe edition van LEGO Star Wars The Force Awakens (PS4) gekocht. S'middags besteld, dag later in huis.

Gekozen voor briefpost. Spel zat in stevige bubbelenvelop. Omdat deze editie van het spel ook een fysieke lego figuur bevat, is de verpakking van karton. Door dit type verzending was deze aan een kant ingedeukt. Ik heb zelf gekozen voor briefpost ipv pakketpost. Dus eigen schuld dikke buld.

Na bestelling, bleken hun emails in het spam filter van Gmail terecht te komen. Hierop heb ik hen geattendeerd, waarop snel een reactie kwam. Wordt opgepakt.

Heel het bestel proces verloopt makkelijk en snel. Je hebt meerdere betalingsmogelijkheden, website is duidelijk en overzichtelijk.

De site is duidelijk en heeft alle opties die je nodig hebt om je product te zoeken (degelijke zoekfunctie, prijsreeks kunnen selecteren, sorteren op prijs/datum etc.) en alle gangbare betaalopties zijn aanwezig. Daarnaast is de informatievoorziening duidelijk en compleet. Als fijn extraatje zijn de spellen bij gameresource uitermate scherp geprijsd.

Gameresource.nl heeft de meest uitgebreide verzendopties die ik tot nu toe ben tegengekomen. Je kunt kiezen van een gratis verzending als normale brief met daarin je spel die zonder track&trace door je brievenbus geleverd wordt tot een pakket met track&trace en ontvangsbevestiging, voor dit laatste moet je uiteraard betalen. Zelf vind ik het fijn als mijn pakket een track&trace code heeft, en ben hier ook bereid wat extra voor te betalen maar het is fijn dat alle opties er zijn. Heb nu twee keer een spel gekocht, de eerste keer werd het spel nog op de dag zelf persoonlijk in mijn brievenbus gedaan door het personeel van gameresource en het laatste spel betrof ene pre-order die op dinsdag uit zou komen. Aangezien de post niet langskomt op zondag en maandag, ging ik er even van uit dat ik het spel dinsdag zou hebben, maar tot mijn verbazing lag het spel zaterdag al op de deurmat zodat hij op de dag van release ook daadwerkelijk al in mijn PS4 zat.

Heb over beide spellen contact gehad met gameresource en ben heel blij met de manier waarop ze met mij als klant omgaan. Ze doen hun best om te zorgen dat het spel goed afgeleverd worden en toen ik een bedankje stuurde voor hun snelle levering en uitstekende beleid (vanwege Black-Friday werd een pre-order gratis gepugrade naar een steelbook versie) kreeg ik een mailtje terug waaruit blijkt dat ze hart hebben voor hun werk en voor hun klanten. Meer kan je niet vragen van een bedrijf denk ik.

Final Fantasy XV normale editie besteld, kreeg gratis een Special Edition van ze, mijn eerste ervaring met dit bedrijf is dus zeer positief. Spel kwam netjes in een bubbelenvelop en zelfs eerder dan de releasedate binnen.

Final Fantasy XV voorbesteld en kreeg hem een dag voor de releasedatum al binnen in prima conditie; zeer tevreden.

Kwam door de brievenbus binnen in een bubbeltjesplastic envelop, was voldoende beschermd. Zou wel fijn geweest zijn om een emailmelding te krijgen als hij verstuurd was.

Pokemon Sun besteld, Kreeg netjes een mail dat door problemen bij postnl (zijn we allemaal bekend mee) Dat het een dag later zou worden met een optie tot annulering. Niet voor gekozen. Een dag na de release netjes het spel via de post thuis gehad. Geen gedoe met thuisblijven voor een pakketje e.d. gewoon lekker makkelijk door de brievenbus.

PS4 VR Valkyrie op zondag besteld. Maandag hebben ze het verstuurd en dinsdag geleverd zoals op de website staat aangegeven. Netjes verpakt. Dus ik ben er tevreden over.

Goed verpakt. Paste door brievenbus. En geleverd zoals op website beschreven staat.

Buitengewoon snelle afhandeling en levering. Zoals je die 'vroeger' van de echt goede online winkels gewend was. Maandag rond 17:00 besteld, de volgende ochtend in de huis. Boven verwachting en dan ook nog eens de goedkoopste leverancier voor de voor de (fysieke)game die ik zocht, petje af wat mij betreft.

Duidelijke en goede service. Houden zich aan de afspraken, zoals het hoort. Was erg tevreden met de winkel en zal er zeker vaker bestellen!

Verpakt in simpel, maar stevig karton (voldoende voor een game). Status van bestelling was duidelijk op site (niet die van de verzending, had gekozen voor gratis verzending, dus hier zonder Track&Trace)

Duidelijke informatie was te vinden.

GameResource is een goeie webshop om je spullen te kopen je krijgt echt waar voor je geld

Ik was op zoek naar Dragon Quest: Builders en ik zag dat GameResource deze leverde voor een mooie prijs. Ik zag alleen op de website een afbeelding van de Japanse uitgave van het spel dus ik twijfelde of dit misschien een import versie zou zijn. Ik heb daarom een bericht verzonden naar de klantenservice. Binnen 10 minuten had ik antwoord dat dit de Engelse versie was en dat ze de website zouden aanpassen. De website was kort na het bericht inderdaad aangepast!

De game besteld en deze werd de volgende dag goed verpakt afgeleverd.

Reactie van de klantenservice was heel snel en er worden meteen acties uitgezet (aanpassen website) om eventuele vragen van andere klanten te voorkomen.

Ik heb The Last of Us besteld bij GameResource. Dit was mijn eerste bestelling bij deze winkel en dan is het altijd afwachten hoe het verloopt. Mijn ervaring is uiterst positief. Bij aankomst van het pakje kwam ik erachter dat, ondanks de goede verpakking, de game-case helaas gebroken was. Om 18:24 heb ik hierover een mail gestuurd en om 18:45 kreeg ik een zeer vriendelijke en oplossingsgericht antwoord terug waarin excuses is aangeboden voor het ongemak. Tevens werd er direct een nieuwe game-case opgestuurd en seperaat een retour-enveloppe zodat ik de gebroken case kon terugsturen. De volgende dag had ik de nieuwe game-case binnen. Super service!!

Snel en goed verpakt. Ondanks de beschadiging heb ik er niets op aan te merken; dit gebeurd gewoon af en toe en kan elke webshop overkomen. Na de afhandeling van de gebroken case ben ik zojuist nog geinformeerd dat ze verpakking gaan verbeteren door kartonnen doosjes te gebruiken (ipv bubbeltjes-enveloppen).

Dikke pluim voor de klantenservice. Zoals aangegeven zijn ze erg snel, vriendelijk en oplossingsgericht.

Scorekaart voor GameResource