Daans Magazijn

Gebruikers over webshop Daans Magazijn

Informatie telefonisch opgevraagd over refurbished iPhone X, te woord gestaan door een zeer vriendelijke medewerker, die geduldig op al mijn vragen antwoord gaf.
Verzekerde mij dat de telefoon in uitstekende staat verkeerd, ook optisch.
Direct besteld en volgende dag in huis.
Telefoon ziet er als nieuw uit, geen enkele gebruikssporr te vinden.

Goed verpakt.

Iphone X besteld. Bleek de GPS/Bluetooth module niet meer goed te werken. Heb ze gecontacteerd en aangegeven dat ik hem graag terug wou sturen voor reparatie. Ze hebben toen gelijk een nieuwe gestuurd, zonder discussie, en heb de oude weer geretourneerd. Super service, zou zo weer bestellen..

Binnen 24hr was hij al binnen.

Vooral vriendelijk en reageren snel. Geen discussie over of het wel of niet echt kapot zou zijn.

de laptop voldoet aan de omschrijving. Ziet er goed uit. Verse install van windows stond klaar.

Eerste keer een laptop gekocht na een eerlijk en open gesprek en deze bevalt perfect..hij ziet er ook super netjes uit voor een gebruikte laptop.daarom deze review.TOP bedrijf zeker het aanbevelen waard.ga zo door DAANS magazijn.👍👍

Heb de laptop in de winkel opgehaald en werd netjes geholpen.duidelijke uitleg

Netjes en eerlijk geholpen niks is teveel voor deze jongens om de klant tevreden te stellen

Via de chatfunctie op de site van Daans Magazijn kreeg ik alle informatie die ik nodig had zonder dat automatisch zo'n irritante popup kwam.

Ik kreeg keurig een track and trace waarbij gedurende de levering keurig steeds de leveringsperiode steeds nauwkeuriger werd.

Met behulp van de chatfunctie is snel een aantal vragen die ik nog had effectief beantwoord. Ik kreeg onmiddellijk reactie.
Betalingsproces is prima. De bezorgmogelijkheden zijn prima. Net voor 3 uur besteld, op zaterdag lag het pakket bij een PostNL-punt.

De laptop die ik had besteld zat heel veilig verpakt.

Zoals eerder geschreven: prompte reacties op mijn vragen, waardoor ik heel snel verder kon.

besteld en de volgende dag in huis en de laptop werkt zoals het hoort in 1 woord geweldig goede service goed bedrijf top

snel geleverd zonder schade en een dikke prima

Een zeer fijne ervaring met deze winkel. Voor mijn ouders een refurbished laptop bestelt die 'bruiksporen' zou bevatten. Maar uiteindelijk voor wat het oog betreft in nieuwstaat is afgeleverd. De website was overzichtelijk, en het bestelproces was zeer gemakkelijk.

Voor alle fases in het bestel proces werden er netjes informatie mails verzonden, waarbij ik als klant werd geïnformeerd. Zeer prettig als je voor iemand anders een bestelling moet doen, en zo deze personen ook hiermee kan informeren.

Verzending was vertraagd, op zich geen probleem, maar de staat van de monitor kwam ook nog eens niet overeen met de beschrijving op de website (die na aanschaf is aangepast, maar waarover niet gecommuniceerd is). Ziet er niet "zeer goed" uit, veel gebruikssporen in plaats van "weinig". Schermoppervlakte gelukkig wel in goede staat. Zou hier niet heel snel weer bestellen.

Duurde een paar dagen langer dan beloofd. Zat wel goed verpakt.

het was niet nodig om contact op te nemen mat Klantenservise vandaar geen mening

goede levering en niet al te dure Aankoop van Hp Monitor EliteDisplay E242 dus ja prima winkel.

Aan koop Hp Monitor EliteDisplay E242

Bij bestelling van o.a. een monitor waren de bijbehorende kabels niet bijgeleverd. Na een mailtje is alsnog direct een kabel nagezonden. Producten hebben de “schade” zoals keurig aangegeven op de site, niet meer dan je zou verwachten bij refurbished.

De verpakking is behoorlijk groot. Bij een monitor en een mini pc krijg je een halve PMD-zak aan verpakkingsmateriaal erbij.

Mooie prijs, voor redelijke prijs zijn de producten aan te passenet bijv extra SSD ruimte. Artikel zelf was ook boven verwachting, een paar niet opvallende krasjes en wat testen van een sticker. Een toetsenbord en muis (usb) was meegeleverd, maar een voedingskabel niet.
(Edit: Reactie ontvangen van winkel: De resten hadden verwijderd moeten worden en ook de kabel had meegeleverd moeten worden. Ze hebben aangeboden de kabel nog na te sturen.)

Snelle levering en ook zeer netjes verpakt. Zoals op internet stond was de laptop netjes en werd ook geleverd volgens specificaties.

Werkt goed en volgens specificaties

Voor goede prijs een kleine PC voor de kinderen besteld. Handig dat je bij alle computers zelf nog extra geheugen en/of harddisk kan toevoegen.

Snelle verzending en goed verpakt.

Of een winkel goed is merk je pas als er iets mis gaat.

Had een PC met 350GB harddisk besteld en kreeg hem met 128GB SSD. In principe zou deze SSD bij het bestellen meer gekost hebben, maar aangezien 128GB wel erg krap is toch maar gevraagd of het niet mogelijk was om iets grotere HD te krijgen.

Toen werd direct aangeboden om een nieuw geinstalleerde PC met 500 of 750GB HD of 256GB SSD te sturen. De SSD had m'n voorkeur, en aangezien ik het wat overdreven vond om een hele nieuwe PC te sturen werd alleen de SSD verstuurd.

De SSD is als brievenbus pakket verstuurd. Maar helaas is deze ergens bij PostNL, of iemand anders, terecht gekomen. Volgens post NL tracking was hij, na eerst vertraagd te zijn, geleverd op een zaterdag om 11h toen ik gewoon thuis was.

Dit weer gemeld bij Daans magazijn, en zij hebben toen gelijk een nieuwe SSD gestuurd die wel aankwam. Waarna ik de oude SSD teruggestuurd heb.

Kortom, helemaal top geregeld.

Apple Renewed Macbook 12 inch i7/512GB/16GB aangeschaft en afgehaald. Klantenservice reageerde via de live chat lekker snel op mijn vragen, een half uur later was het mogelijk om 'm af te halen. Gesealde doos en een jaar garantie bij Apple met mogelijkheid 'm uit te breiden naar 3 jaar met Applecare. Daar kan geen "refurbished" tegenop van de concurrent die zelf hebben lopen sleutelen.

Prijs was OK. Je betaalt wat meer maar hebt dan ook de lol van het uitpakken van een eigenlijk gloednieuwe Mac. Batterij had 5 cycli, verder geen gebruikerssporen te ontdekken. Blij mee!

Gezien ik de bestelling heb afgehaald geen mening over verzending. Idem voor klantenservice; nog geen inhoudelijk gebruik van hoeven maken op een pre-purchase vraag na.

Manufacturer refurbished 12-inch MacBook besteld tijdens Black Friday. Helaas hebben ze 'm in de verkeerde kleur opgestuurd. Gelukkig hebben ze de volgende ochtend direct na contact de goede opgestuurd. Deze keer wel in de juiste kleur ontvangen en de refurbished MacBook is zo goed als niet van nieuw te onderscheiden.

Foute kan gebeuren. Beide MacBooks waren goed ingepakt, compleet met een zakje pepernoten en op tijd verzonden.

Ik vind het netjes dat ze direct de goede MacBook hebben opgestuurd nadat ik ze had gemaild.

Erg goede ervaring met Daans Magazijn. Duidelijke website, eenvoudig bestelproces, goede service en aftersales! Zelfs de ontbrekende kruidnoten die in het sinterklaasgedicht stonden werden nog nabezorgd. Top!

Snel geleverd en goed verpakt

Daans Magazijn beantwoordt vragen snel en duidelijk. Door een kleine afwijking in de bestelling zelfs nog een korting gekregen. En achteraf ook nog eens kruidnootjes ontvangen :)

Was al een tijdje op zoek naar een specifieke monitor,
zij hadden volgens de website voorraad maar bestelling bleef haken in hun orderproces, dit werd ter plekke via chat opgelost en de monitoren waren er de volgende dag.

Zeer goed en met zorg verpakt,
met deze monitoren kon PostNL veilig gooien ;-)

Goede prijs/kwaliteit, en eerlijk deskundig advies op basis van mijn wensen als gebruiker. Uitstekende service: PC besteld om 15:00, met enkele aanpassingen in de samenstelling (oa upgrade SSD), en een uurtje later stond de PC klaar en kon ik hem ophalen.

Is niet verzonden, maar opgehaald.

Het vervangen van mijn 500GB harde schijf voor een exemplaar van 1TB kon na een telefoontje diezelfde dag nog worden gedaan, kostenloze installatie en configuratie van de nieuwe schijf.

Eenvoudig kunnen bestellen, duidelijk welk model het precies was en geheugen uitbreiding was goedkoop en makkelijk

Erg snel verzonden, ongeveer 25 uur tussen bestellen en in huis hebben. Daarnaast goed verpakt

Scorekaart voor Daans Magazijn