Gebruikers over webshop Daans Magazijn
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDaans Magzijn kende ik niet en heb ik via de Pricewatch gevonden. Ik was opzoek naar een Thinkpad die ondersteuning had voor 64GB geheugen met een bepaald budget.
Er kwam een L15 uit met een prijs van Daans Magazijn. Nog even gecheckt wat prijzen elders zijn en de prijs was erg goed.
Een refurbished exemplaar: grade A. In mijn geval bij Daans Magazijn betekende dat zo goed als nieuw. Hele goede staat.
Besteld en werd vrijwel direct verstuurd.
Heel goed verpakt en in goede staat afgeleverd. Net voor de kerst gekocht, maar dat maakte niks uit, lekker snel geleverd.
AlgemeenRefurbished laptop via tweakers/pricewatch gekozen en besteld bij Daans Magazijn. Duidelijk website met eenvoudig bestellen (geen account aanmaken noodzakelijk), geen poespas. Snelle levering. Ik ben tevreden met de laptop. Daans Mag. had al Win 11 Home geinstalleerd (ipv Win 10 Pro), wat prettig was vanwege het geplande gebruik.
VerzendingVerzending in stevige doos. Goed verpakt, materialen waren duidelijk apart verpakt. Zag er professioneel uit.
AlgemeenVoor mijn op te zetten Home Assistent installatie kocht ik een refurbished Lenovo ThinkCentre M900 Tiny - 8GB | 256GB SSD | i5-6500T. voor € 89.-.
Daarbij kreeg ik een gratis muis en toetsenbord.
Het bestellen en betalen via iDeal was eenvoudig. Het is de bedoeling, dat ik hier een klein servertje van maak met HA-OS
De verzending was gratis en na twee dagen kreeg ik het pakket thuis bezorgd via PostNL.
AlgemeenIk schrijf zelden reviews, maar ik heb de laatste paar weken wat refurbed spullen moeten kopen. Over het algemeen zijn al die refurb zaken bijzonder shady.
Echter is Daans magazijn een schitterende briljant in deze shady markt. Goede prijzen, betrouwbare bezorging, goede response times.!
100% aanrader!
Goed verpakt, binnen de gestelde tijd geleverd. Geen bijzondere opmerkingen. Gewoon zoals het hoort.
AlgemeenGisteren bij hun een HP Elitedesk G3 gekocht via de webshop en daarbij gekozen voor de optie afhalen.
Ik stond door wat kleine wijzigingen in mijn route onverwachts aan de deur, zonder dat ik een mail had gekregen dat het product klaar was om opgehaald te worden. De voordeur bleek helaas gesloten maar een snel telefoontje werd de deur voor mij geopend en binnen gelaten.
Er werd mij gezegd dat de bestelling nog niet klaar lag, maar dat ze het binnen 10 minuten wel klaar konden hebben liggen. Na een kleine 10 minuten door hun museum kijken werd de PC inderdaad aan mij afgegeven.
De klatenservice is vriendelijk, er werd snel gereageerd en al mijn vragen werden goed beantwoord.
AlgemeenTweedehands Surface Pro 4 gekocht. Eerst gebeld over de staat van de Surface, werd aardig te woord gestaan en werd uitgelegd wat de staat was. Daarna besteld via de website en ik kreeg de Surface snel thuisgestuurd. Surface zag er betjes uit en accu was ook nog best oke. Vond het een goede prijs kwaliteit. Week later ging ik de micro displayport testen met een adapter die ik nog had. Ik kreeg geen beeld, gemaild en mijn verhaal vertelt en ze gaven nog tips om nog even een paar nieuwe drivers te proberen. Dat hielp helaas niet. Ik zei dat ik dan wel even ging kijken of ik ergens nog een adapter kon lenen. Volgende dag kreeg ik een mailtje dat zij al een adapter op hadden gestuurd om te kijken of het daarmee wel zou werken. En ja hoor na testen bleek mijn eigen adapter kapot te zijn.
Dus perfect geholpen door Daans Magazijn.
Levering was mooi optijd en de Surface pro was goed verpakt. Surface was gewoon volgens levertijden bezorgd.
KlantenserviceKlantenservice was heel goed. Telefoon werd snel opgenomen en er werd goed meegedacht. Ook op de mail werd snel gereageerd.
AlgemeenWe zochten een simpele laptop voor school en hebben bij Daans magazijn een grote variëteit aan refurbished laptops gevonden die aan de gewenste specificaties voldoet voor een hele nette prijs. Nu nog kijken hoe lang de laptop meegaat. Dan kunnen we pas iets over de klantenservice zeggen want tot nu toe ging alles probleemloos.
VerzendingUitstekend verpakt in speciale 'laptop' dozen die tegen een stootje kunnen (niet echt alleen voor laptops natuurlijk).
AlgemeenBestellen ging erg vlot, evenals het online betalen. Website is duidelijk en overzichtelijk. Prijzen en informatie over de producten kloppen.
VerzendingLevering was prima op tijd en goed verpakt. Dag na de bestelling was het product in huis.
KlantenserviceKlantenservice is zeer prettig. Snel telefonisch contact en vriendelijke communicatie.
AlgemeenEen tweedehands laptop dock gekocht voor een aantrekkelijke prijs. Die werden snel geleverd, zagen er nog netjes uit.
Helaas was er een klein probleem mee. Ik denk dat veel webwinkels het probleem niet hadden opgelost, zeker niet voor de prijs die ik had betaald. Maar Daans Magazijn loste het snel en zonder morren op.
Verzenden wanneer ze het beloven. Oplossing voor probleem was sneller dan verwacht verzonden.
KlantenserviceEnorm positieve ervaring.
(Minimaal 10 woorden dus 1 2 3)
AlgemeenKon snel vinden wat ik nodig had (USB-c dock), redelijk geprijsd, snel geleverd. Gebruikt artikel maar in prima staat.
VerzendingPerfect geleverd.
AlgemeenIk had voor een klus een beetje krachtige microsoft os computer nodig die niet al te veel mocht kosten, tenslotte ben ik al met pensioen.
Die vond ik op Daans magazijn. Daarop vond ik een refurbished Dell Optiplex. Het bestellen ging gemakkelijk, de eigenschappen waren goed en volledig beschreven, kortom. Ik ben tevreden, een snel bakkie voor een schappelijke prijs en snel geleverd. Het toetsenbord en de muis hadden wel optioneel mogen zijn. Ik heb een goed exemplaar van beide, maar goed, de geleverde apparaatjes houd ik wel in reserve.
Voldoende leveringsmogelijkheden en de volgende dag geleverd.
AlgemeenBestelling makkelijk geplaatst, laptop zeer snel en in goede staat ontvangen. Apparaat komt overeen met beschrijving. Dank!
---
Verzending prima in orde
AlgemeenMakkelijk bestellen, goed product, snelle levering binnen 4 dagen in huis, uitpakken aansluiten en werken .. top dus!
Verzendingsnelle verzending, dus snel genieten
AlgemeenOverzichtelijke website en kwalitatieve producten.
Alles is makkelijk te vinden en ze staan altijd voor je klaar.
De levering is verbazingwekkend snel. Ik had de laptop eerder binnen dan het mailtje met de track & trace code.
AlgemeenGoede prijs, snelle levering met stevige verpakking. Adequate support bij vragen na afloop (in mijn geval over office key tbv herinstallatie op later moment).
AlgemeenHet hele proces van bestellen tot betalen gaat heel makkelijk. Er is ruime keuze in producten en betaalmogelijkheden.
KlantenserviceTijdens het betalen had ik ineens geen connectie meer.
Via de chat mogelijkheid op de site werdt ik snel geholpen en kon de bestelling worden afgerond.
AlgemeenLenovo M900 Tiny desktopje besteld. Prijs was redelijk, product werkt uitstekend.
Geleverde SSD in het desktopje was een fatsoenlijke Samsung PM871, ik heb dat bij andere refurbishers wel eens anders gezien.
's avonds laat besteld, volgende ochtend verzendbevestiging, dag erna geleverd met DPD. Niks op aan te merken.
AlgemeenVoorlichting heel goed, gemak van vinden ook. Betaling liep vreemd, ik zat in een soort loop.
Ik kreeg wel factuurnummer, maar geen echte factuur. Dit is echter direct na dit review opgelost door Daan
Bedankt voor de positieve review. We nemen even contact met je op over de factuur, zodat je die alsnog van ons ontvangt!
AlgemeenBestelling op tijd geleverd en geen problemen met betaling. Alleen nu nog beoordelen in hoe lang een refurbisched telefoon functioneert.
AlgemeenIk ben een tevreden klant. Ik kon nog zoals ik dat gewend ben handmatig met een giro-overschrijving betalen. De computer ziet er ook gaaf uit, en werkt ook goed.
VerzendingDe computer was goed ingepakt,
KlantenserviceIk werd via email netjes te woord gestaan.