Daans Magazijn

Gebruikers over webshop Daans Magazijn

Ordered a mini PC with assistance through excellent live chat. Unit delivered super fast; almost new condition also. Very happy with purchase.

Next day delivery at weekend.

Very helpful and knowledgable staff.

Duidelijke productomschrijving. Komt overeen met specificaties op tweakers (dit wil soms op details nog wel eens afwijken maar bij Daans Magazijn als helemaal correct!)

Supersnel verzonden. Volgende dag al binnen

Ze hadden het goede product tegen een acceptabele prijs. Afhandeling / levering perfect en snel.

Afhandeling / levering perfect en snel.

Bestelde al wat vaker spullen voor vrienden en familie omdat ze echt aantrekkelijke prijzen hebben. Vooral apple producten doen ze erg goed!

Netjes verpakt, originele laders altijd erbij en vlotte levering.

Hier vind ik ze in shinen, na bijna een jaar deed mijn display van mijn ipad moeilijk. Aanrakingen werden niet altijd geregistreerd echter na het melden kon ik gelijk hem opsturen. Dag later hebben ze display al vervangen en sturen ze hem op zonder gedonder.

Ik ga ervan uit dat issue nu verholpen is en contact is altijd goed en vlot geweest!

Goede services. Bestellen is super simpel, versturen is meteen dezelfde dag dus binnen 1 dag heb je het in huis. Netjes verplakt en je ziet nauwelijks dat het hier gaat om refurbished producten gaat.

Bestellen en direct versturen en binnen 1 dag in huis. Zoals het hoort!

Via chat krijg je binnen enkele minuten een reactie. Top!

Heb een monitor arm gekocht bij deze shop. Hoewel het in de pricewatch was aangemerkt als refurbished, bleek bij navraag bij de klantservice het gewoon een nieuwe arm te zijn.

Doos voor de monitorarm zat keurig verpakt in een wat grotere doos met verpakkingsmateriaal. Besteld op maandag, dinsdag in huis, perfect!

Even geschakeld via de chat en dat verliep snel, duidelijk en correct.

had twee desktops gekocht vorig jaar. Een harde schijf ging kapot buiten garantie maar ze hebben toch aangeboden om deze kosteloos te vervangen. Op mijn vraag om deze op te sturen zodat ik het zelf kon doen hebben ze al met windows geïnstalleerde schijf toegestuurd incl de schroefjes en instructie. En dat heel snel.

werkt goed en is compleet incl instructie

snel, doen niet moeilijk en denken met je mee

had twee desktops gekocht vorig jaar. Een harde schijf ging kapot buiten garantie maar ze hebben toch aangeboden om deze kosteloos te vervangen. Op mijn vraag om deze op te sturen zodat ik het zelf kon doen hebben ze al met windows geïnstalleerde schijf toegestuurd incl de schreetjes en instructie. En dat heel snel.

werkt goed en is compleet incl instructie

snel, doen niet moeilijk en denken met je mee

Ik ben geen problemen tegengekomen, de bestelling en levering verliepen goed. De tweedehands tablet die ik besteld had was ook heel netjes en stevig verpakt.

Zie algemene beoordeling

Had een 2e-hands beeldscherm gekocht, het is dat er geen stickertje of folie meer op het scherm zat, maar anders zou ik zeggen dat ie nieuw was!

Apart van dat de postbode 20 minuten te vroeg was, kwam het zeer op tijd!
Ook was het zeer goed verpakt! Stevige doos en een overvloed aan inpak-materiaal ter bescherming!
Zeer tof!

Kreeg er een power-cable bij ook al had ik alleen maar gevraagd voor de display-cable!

Bestelling gedaan voor een 2e hands scherm. Perfect scherm met beloofde bekabeling en ook nog is erg snel verzonden. Betere ervaring kan niet!

Product top verpakt. Dit is altijd een ding met beeldschermen, duidelijk niet bespaard op inpak materiaal en een stevige doos 👍🏼👍🏼

Refurbished PC gekocht. De werking is goed. Maar schoon was hij absoluut niet (ja de buitenkant wel). De binnenkant was vermoedelijk vluchtig met een stofzuiger doorheen gegaan, maar de ventilatie roosters zaten nog vol met stof. Er hing ook de lucht van een sterk (onprettig) ruikend schoonmaakmiddel aan het geheel. Ik ben wel uitstekend geholpen, toen er iets niet bleek te kloppen aan de levering is dat recht gezet met een financiële compensatie.

Monitor gekocht, die volgens de beschrijving van de website enige 'spots' zou hebben. Hier kan ik mee leven, maar zelfs nu na mijn tweede scherm zie ik nog steeds geen markeringen anders dan wat krasjes op de voet.

Tot tweemaal toe net voor de deadline van 15:00 besteld en netjes de volgende dag bezorgd gekregen in goede verpakking.

Fijn om een live-chat beschikbaar te hebben op de website (zonder inlog gedoe oid). Hier had ik even nagevraagd of ik een specifiek kabeltje (DVI naar HDMI) kon krijgen bij mijn scherm. Snel antwoord dat dat niet mogelijk was, maar uiteindelijk bij de bestelling toch nog maar eens gevraagd. De volgende dag tot mijn grote verassing 2x de gevraagde stekker combo. Echt hartstikke fijn.
Omdat ik zo blij was met de bestelling gelijk dezelfde dag een scherm voor m'n vriendin besteld, wederom met een specifiek kabeltje, en zojuist het volgende scherm + juiste kabel er bij gekregen!

Prima en snelle levering. Tweedehands product zonder beschadiging geleverd. Voldoet volledig aan de verwachting. Bestellingen zijn eenvoudig via de website maar ook telefonisch direct te bereiken.

Product keurig geleverd in originele doos met daar om heen een neutrale doos.

Telefonisch benaderd voor een laptop tas. Snel en naar tevredenheid geholpen.

Uitstekende webwinkel levert top kwaliteit laptop in mijn geval, communicatie perfect en supersnelle verzending en in geval van probleem wordt direst uiterst adequaat gereageerd! Kortom top winkel, aanrader!!

Super snelle levering en zeer adequaat reageren bij problemen.

Contact gehad via chat functie op de website en probleem werd direct en binnen een dag verholpen en opgelost naar uiterste tevredenheid!

Het plaatsen van een bestelling was eenvoudig. De betaling via Ideal ging vlot. Een keurige bevestingsmail stond binnen een minuut in mijn mailbox.

De bestelde all-in-one werd snel geleverd via PostNL.

De mensen van Daans magazijn reageerden snel en correct op de vragen die ik had.

De levering van de laptop was snel en mooi op tijd. Ondanks corona was er geen vertraging.

Afgelopen week een refurbished beeldscherm gekocht bij Daans Magazijn. Snelle verzending, betaling en zeer goed verpakt!

Snel verzonden en zeer goed verpakt!

Super snelle reactie op de chat.

Ik heb hier de afgelopen jaren al een aantal apple producten gekocht en altijd zeer goed behandeld. Vlot en snel contact gehad met Ruben en zou hier zo weer kopen.

netjes verpakt.

snel en deskundig advies van Ruben.

Zeer fijne en persoonlijke service. Ik kreeg meteen een maatwerk oplossing aangeboden waar ik echt mee geholpen was, en het was ook nog eens erg snel geregeld!

Ik had contact met steeds dezelfde medewerker die wist wie ik was en de situatie kende. Hij dacht goed mee en toonde begrip voor mijn persoonlijke situatie.

Scorekaart voor Daans Magazijn