Gebruikers over webshop Doublepoint
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenTwee bestellingen geplaatst voor de uitbreiding van mijn set. Allebei best snel in huis ontvangen. Pakket twee kwam wel een dag later, maar was ook erg zwaar.
Dit werd gelukkig goed gecommuniceerd via de email.
AlgemeenEen website welke zich echt richt op audio. Daarom ook veel rond gekeken en mijn bestelling geplaatst doormiddel van Afterpay.
Had tijdens het bestellen geen vragen, alles was duidelijk.
Het product is in goede staat afgeleverd.
AlgemeenOnline een marantz versterker aangeschaft, kleur zilver. Prijs was erg scherp, mijn eerste bestelling hier gedaan.
Alles was te snappen, zeker voor haalbaar!
Hier geen bijzonderen opmerkingen over.
KlantenserviceTweemaal getracht in het weekend te bellen, maar alleen via de email beschikbaar. Misschien een tip voor de toekomst. Verder was het contact goed.
AlgemeenMet toeval besteld omdat ik ze tegenkwam via De vergelijker. Handig om achteraf te kunnen betalen.
Pakket werd bezorgd met Dhl, heb zelf liever postnl, maar was geen groot probleem!
AlgemeenDoor de vele reviews online gekozen voor een nieuwe q acoustic speaker. Ook informatie ingewonnen op de website en werd vakkundig beantwoord. Gekozen voor de 3020i.
Product was goed verpakt, orginele verpakking.
AlgemeenIk was van plan om 1 ster te geven want de communicatie was in het begin echt belabberd. Meerdere niet nagekomen beloftes m.b.t. levertijd van oude model Klipsch speakers. Uiteindelijk, 2,5 maand en vele telefoontje en chats verder is het dan toch netjes opgelost en ben ik nog flink gematst ook, bedankt Maarten en Fabian - hiermee zijn wel wat sterren teruggewonnen.
Helaas heeft Doublepoint het daarvoor zo bont gemaakt dat de ervaring daarmee niet meer volledig te herstellen was. Dit bedrijf heeft volgens mij echt wel juiste intenties (al heb ik daar een tijdje aan getwijfeld) maar er is echt iets niet in orde in hun systemen of hoe de boel gemanaged wordt.
Als je dus een niet-standaard product koopt, hou dan rekening met veel gedoe en vertraging, dat uiteindelijk wel gecompenseerd wordt. Lijkt me alleen niet echt een houdbaar business model...
Meerdere verkeerde indicaties gekregen over de levertijd, zie ook boven.
KlantenserviceOok hier worden beloftes niet waargemaakt (bijv. vaak geen reactie binnen 24 uur) maar het wordt uiteindelijk wel netjes opgelost.
AlgemeenZeer tevreden met de aanschaf van mijn avrx1500h, zie product review. Via via terecht gekomen bij double, en gewoon goed geholpen.
AlgemeenNette en overzichtelijke website. Veel informatie over producten, maar ook over adviezen. En ondanks dat de medewerker met ons bezig was in de showroom wist hij snel antwoord te geven op lastige vragen voor installatie.
VerzendingWij hadden het product niet laten verzenden, maar gelijk meegenomen.
KlantenserviceTot op heden geen beroep gedaan op de klantenservice. Wel vriendelijke geholpen.
AlgemeenI did my first order online and the second order I did in the shop. I ask them if its possible to pick everything up at the wharehouse, because this was nearby.
At that location I ordered some extra cables, because of the comment of Doublepoint.
There was no shipment, I picked them up. Everything was already picked, so there was no queue.
KlantenserviceIn total, was this OK!
AlgemeenIk had snel een product nodig welke eigenlijk overal uitverkocht was. Dit betrof een Jamo speaker en hier hadden ze nog 1 showroom model staan. Deze had ik snel nodig en hierdoor zorgde ze dat ik het dezelfde avond nog kreeg.
VerzendingLevering was mee denkend en snel!!
KlantenservicePaar keer gebeld en altijd keurig/netjs te woord gestaan.
AlgemeenAlgemene beoordeling over het geheel is goed. Had ene product elders gevonden voor een lagere prijs. Korting werd verwerkt op de order.
VerzendingNadat de korting verwerkt was, ging de zending snel op reis.0
KlantenserviceAntwoorden werden snel ontvangen, met bijbehorende code.
AlgemeenOplichters. Slechtste webshop ervaring in ruim tien jaar online shoppen. Mooie professionele webshop en inzichtelijk dat de speakers (Klipsch R51PM) nog op voorraad waren (2 stuks). Maar uiteindelijk nooit gezien, geld heb ik nog steeds niet terug. Er worden overduidelijk leugens verteld in de klanten service (zie toelichting klantenservicen). Ondanks de belofte dat mijn geld binnen de wettelijke termijn teruggestort zou worden is dit nog niet gedaan, ook door mij gestelde termijn (onder dreiging van verrekening wettelijke rente) is niet nagekomen.
Korte update: Na plaatsen van deze review heeft Maarten (eigenaar) direct gebeld en gezorgd dat het geld op mijn rekening stond. Het lijkt echter sterk te hangen aan deze review. Zijn verzoek is namelijk als volgt: 'Verder wilde ik je nog vragen of je wellicht bereid bent om je review te verwijderen op Tweakers? Ik zou dit zeer waarderen en graag laat ik je zien dat de dienstverlening wel goed kan gaan bij ons (incl. een mooie korting).'
Ik laat de review staan omdat er niets aan mijn ervaring is veranderd. Als je in de happy flow zit zal het best prima zijn bij DoublePoint, maar zodra er iets fout gaat is het shit. Zie ook meerdere reviews hieronder (zowel levering als betalingen).
Voor mensen met langere aandachtsspanne heb ik bij verzending en klanten service het precieze proces toegelicht.
1. De bestelling
11 maart 2019. Na lang zoeken en afwegen heb ik de set gekozen die ik in mijn woonkamer wil. DoublePoint is een van de weinige webshops die deze verkoopt en ik kies ervoor om mijn bestelling bij hen op te komen halen in Lisse. Ik dacht op die manier snel in het bezit te zijn van de boxen waar ik mij op verheugde. Na bestelling direct gebeld of dit dezelfde dag nog kon of de volgende dag pas. Telefonisch werd aangegeven dat ophalen geen optie meer was, want ze zouden midden in een verhuizing zitten (inmiddels bijna 2 maanden later kan dit nog steeds in Lisse). Nou stuur het dan maar naar mijn huis. Zou geregeld worden, maar in verband met de verhuizing zou dat later die week duren. In plaats van de volgende dag in huis (zoals website bij artikelen op voorraad beloofd of zelf op te halen) was dit dus teleurstelling 1.
Vervolgens heb ik nooit meer bericht ontvangen dat het artikel zou worden verzonden. Nadat er in het weekend niets was geleverd, direct gaan bellen (week na bestelling). Hierbij is mij verteld dat er iets fout stond in het systeem en dat het artikel direct opgepakt zou worden, woensdag in huis werd beloofd (het was maandag, dus ook niet waar van belofte volgende dag in huis).
Die woensdag, uiteraard niet ontvangen. Door uitblijven van track en trace was ik al achterdochtig geworden op dinsdag dus had ook toen weer gebeld. 'Nee meneer komt allemaal goed, u ontvang einde vandaag (dinsdag) de verzendbevestiging'. Dit is allemaal niet gelukt. Op die vrijdag wederom gebeld en ik kreeg toen het bericht dat er iets fout is gegaan tussen hun afdeling en het logistieke centrum ergens in Brabant. Dit zou worden opgepakt. Na meermaals te hebben gebeld was het pakket gevonden, maar het was beschadigd op het logistieke centrum. Maarten zat er achter aan en zou mij foto's sturen van het pakket en mij op basis daarvan laten besluiten of ik deze nog wilde ontvangen. Die foto's heb ik nooit gezien. In plaats daarvan kreeg ik wederom een lulverhaal dat het pakket blijkbaar helemaal niet in huis was en nog besteld zou worden bij de fabrikant. Het product zou dan woensdag 3 april binnen komen. Heel merkwaardig en voor mij de bevestiging dat Maarten en Fabian de twee die deze toko lijken te runnen een stel leugenaars is die excuusjes verzinnen in plaats van eerlijke en transparant communiceren als er iets niet volgens planning verloopt (wat altijd kan gebeuren).
Het wordt nog sterker. Woensdag 3 april. Nog steeds geen verzendbevestiging van DoublePoint, dus ik direct bellen. 'Nee het pakket komt vandaag bij ons aan en dan verzenden wij het naar u, dus dit weekend heeft u het in huis'. Ik voelde de bui al hangen. Het pakket zou later die middag bij hun aankomen dus de track en trace hadden ze nog niet. Donderdag 4 april. Wederom geen bericht te zien van DoublePoint. Wederom ging Maarten of Fabian het voor mij na bij zijn collega (naar ik aanneem gewoon Maarten of Fabian). Wat blijkt: de verkeerde speakers zijn geleverd en die van mij zouden de week erop volgen... Bizar. Dit was het moment waarop ik besloot dat ze die Klipsch Speakers (als ze ooit nog binnen kwamen) ergens mochten proppen waar de zon niet schijnt.
2. De terugbetaling.
Na telefonisch de bestelling te hebben geannuleerd een nette mail geschreven met daarin mijn schriftelijke bevestiging van de annulering en verzoek tot terug betaling. Netjes direct een reactie dat dit binnen 14 dagen geregeld zou zijn. Ik ging er van uit dat het niet zulke boeven waren dat ze dit ook niet zouden nakomen er hoeft immers geen logistiek proces opgetuigd te worden waarin dingen fout gaan. NU vier weken later bedacht ik mij het geld nog niet te hebben ontvangen. Furieus maar netjes een mail gestuurd dat het geld binnen twee dagen op mijn rekening moest staan en dat ik anders de wettelijke rente op hen zal verhalen. Ik dacht daarmee ben ik al erg vriendelijk... Bevestiging dat dit doorgezet wordt naar de administratie. Nu twee dagen later, nog geen geld gezien. Volgens Fabian is er wel betaald en ik krijg een screenshotje toegestuurd waaruit dit zou blijken zonder datum of daadwerkelijke bewijslast.
Ik ben benieuwd hoe dit gaat aflopen.....
Bestel hier niks!!!!
AlgemeenGoed advies gekregen bij de selectie receivers. Veel keuze waardoor je vaak het niet meer weet. Via de site bestld en daarna laten opsturen.
VerzendingVerzending was voorspoedig. Zowel de eerste levering als de tweede vanwege omruiling.
KlantenserviceZe denken gied mee, vrindelijk.
AlgemeenDuidelijke website tijdens het zoeken van een product, met een fijne mogelijkheid tot vragen stellen. Wel alleen overdag helaas.
Ik vond het prettig om producten met elkaar te kunnen vergelijken.
Kreeg een email op het moment dat het pakket de deur uit ging. Daarna prima te volgen.
KlantenserviceGeen telefonisch contact gehad, via de chat wel snel antwoord.
AlgemeenVia de website een bestelling geplaatst en aangegeven dat ik deze wilde ophalen. Afgelopen maandag gelijk gebeld en in de middag kon dit al.
Snel en adequate service.
AlgemeenEen fijne en prettige aankoop ervaring gehad bij dit bedrijf. Een winkel met een mooi assortiment waar ik van te voren regelmatig op heb gekeken.
Overgegaan tot de online aanschaf van een subwoofer. Deze kwam binnen het termijn van drie dagen netjes binnen.
Een dag na de bestelling werd er via de telefoon contact opgenomen om een aflever afspraak te maken. Ik had dit zelf niet eerder mee gemaakt, vanwege het formaat van het pakket werd dit geadviseerd. Achteraf gezien vond ik dit heel terecht en daarom goed op geanticipeerd.
KlantenserviceDoordat er een afspraak gemaakt moest worden, telefonisch contact gehad. Vriendelijke man.
AlgemeenLevering verliep zoals aangegeven snel. Vriendelijke man. Overzichtekijke site. Zending was te volgen door een link.
AlgemeenTijdens de zoektocht naar een nieuwe centerspeaker kwam ik uit bij dubbelpoint. Aangezien bijna geen enkele winkel deze op voorraad had, heb ik dit eerst vooraf gevraahd. Alles bleek er te zijn.
Achteraf was het ook snel in huis.
AlgemeenDoublePoint zijn website ziet er netjes en overzichtelijk uit. Het is mogelijk om via meerdere betaalmiddelen te betalen. Opvallend is dat deze webshop een SecondDeal hoek heeft. Hierin stond ook een nieuwe maar retour gestuurde versterker (Denon avr-x4500h) voor €949,- wat met de kortingscode een €901,- werd. Dit scheelde een kleine €100,- dan bij de andere concurrenten en dat was ook mijn aanleiding om hier te bestellen.
Dus bestelling op 16-2-2019 geplaatst, op 19-2-2019 kreeg ik al de mail van AfterPay dat ik mag betalen, vervolgens op 20-2-2019 krijg ik een mail dat mijn bestelling was verzonden.
Volgens de website was mijn product op voorraad en zou het binnen 1-2 werkdagen kunnen worden geleverd. Je kan je zending volgen via DoublePoint maar daar kreeg ik constant de melding dat er geen tracking gegevens beschikbaar was. Direct heb ik hierover contact gezocht, er zou nog verschillen zijn met een oud en nieuw systeem maar de zending was verstuurd.
Helaas bleek achteraf de zending zoek te zijn geraakt, hiervoor is een nieuwe versterker verstuurd en deze is wel op de aangegeven datum aangekomen.
Contact met de klantenservice verloopt prettig en beleefd. Helaas verliep mijn bestelling niet zoals het zou moeten verlopen, want het zou zijn verstuurd maar de zending was zoek geraakt. Hierover ben ik ook na de levering nog een keer over gebeld of alles nu wel tevreden is afgehandeld en in dit geval is dat een ja.
AlgemeenEen second deal centerspeaker gekocht, werd via de site verteld dat de speaker in goede staat was en dat er alleen een andere doos omheen zat
vandaag besteld morgen in huis
niet dus
na 3 dagen maar eens een mailtje gestuurd waar dat ding bleef
daar werd verteld dat de speaker zodanig beschadigd was dat het niet verstuurd kon worden ( speaker staat nog steeds op de site met dezelfde kenmerken)
Ik kon wel een andere duurdere speaker bestellen maar moest dan wel 25 euro bijbetalen
Dit is dus waarschijnlijk een of ander verkooptrucje, iets op de site zetten wat er niet is en dan de klant maar laten reageren en er vervolgens nog wat extra uit proberen te slepen
Aan de recensies te lezen zie ik dat ik niet de eerste ben met dezelfde problemen als je besteld via doublepoint
dus voor mij geen aankopen meer via deze site
werd dus helemaal niet geleverd en moest er zelf achteraan mailem