Doublepoint

Gebruikers over webshop Doublepoint

Geen duidelijkheid van de klantenservice.
De levering duurt nu al zes keer zo lang als voorspeld en is nog steeds niet binnen.

Vandaag besteld volgende dag in huis.....
De 13e iets besteld, na 8 keer gebeld te hebben en 12 dagen later bestelling nog niet binnen.

Tig keren gebeld met de service, maar nog steeds niets concreets te horen gehad over de verzendingen. Ik kreeg zeker al vier keer te horen dat het de volgende dag in huis zou zijn.

.Aftersales staat hier op een laag pitje.Als nav handelen van de verkoper de koop geannuleerd word ,mag er wel wat meer moeite gedaan worden dan alleen het “juridish’kader volgen.
Zoals ze zelf zeggen:van ons mag u meer verwachten.Maw vlot terugbetalen,en op tijd laten weten als er niet volgens afspraak geleverd kan worden.
Op 2-8-2018 een set boxen besteld die de volgende dag geleverd zouden worden.
De volgende dag geen track of email gehad,dus zelf gemaild.Was een “ongelukje”gebeurd en zouden opnieuw besteld worden.
Zou waarschijnlijk de volgende dag binnen zijn.Zag inmiddels bij status boxen levertijd 6dgn.
Had hier geen vertrouwen in en heb 9.30 geannuleerd.Als ik niet in zou gaan op een nieuwe aanbieding dan zou het geannuleerd worden.
Na weer enkele dagen niks gehoord gevraagd ,zelf om een bevestiging gevraagd daar account nog steeds op“besteld’stond.
Deze toen gehad en een creditnota met de mededeling dat het zsm terug gestort zou worden.Na 1 week weer gemaild nog geen credit. Zou weer doorgegeven worden.
14-8 weer gemaild dat dit niet zsm is zoals erbij stond.Zou weer doorgeven worden.16-8 s morgens weer gemaild,s avonds nog geen reactie.
Aantal reviews geschreven en naar aanleiding daarvan tel. gehad met oa mededeling dat het bedrag vandaag zou zijn gecrediteerd.
Is nog niet te zien maar gaan er maar van uit.Na annuleren 3-8 dan pas op 16-8 crediteren en niet actief mailen/op de hoogte houden langere levertijd bv.is niet voldoende.
Niet voor herhaling vatbaar.

Niet op tijd te leveren.Maar geen bericht hierover.
Zelf om mailen.Voor niks een vrije dag genomen.Jammer.

Houden zich aan de regels maar de slogan:van ons mag u meer verwachten :verwacht je ook meer.

Bij deze shop een audio set besteld. Duidelijke pagina met alle info. Alle speakers passen goed bij elkaar. Zeer tevreden mee.

Goed verpakt. Bezorger kon niet zien wat het was.

Goed advies gegeven.

Website is overzichtelijk, de filters zijn goed ingedeeld dus je kan snel je product terug vinden.

Betaling ook zeer snel kunnen uitvoeren. Voldoende keuze van betalingsmogelijkheden.

Verzending naar België via Bpost.

Komen afspraak na voor 17h00 besteld, volgende dag in huis!

- Goed contact met de Helpdesk. Had hem ergens anders goedkoper gevonden. Gezien ze de laagste prijs garantie bieden heb ik mijn toestel aan die prijs gekregen + nog eens 5% korting! Dit hebben ze heel snel geregeld.
- Snelle communicatie

Concurrende prijzen, de moeite waard om tijdens de orienterende fase een rond te kijken. Ikzelf heb gekozen voor een dagdeal, aangezien deze scherper geprijsd was in vergelijking met de concurrenten.

Verzending verliep uitstekend, niks op aan te merken. Leuk bedankt kaart erbij.

Geen persoonlijk contact gehad.

Product besteld. Ging iets fout bij magazijn of zo, waardoor product niet zoals beloofd de volgende dag geleverd werd. Na nabellen gelijk door de verkoper goed opgepakt, speciale zending via DHL gemaakt, product naar grote tevredenheid de volgende ochtend mogen ontvangen!

DHL stond tegen 10:00 uur bij mij op de stoep!

Vriendelijk en proactief, precies hoe je verwacht dat jouw order wordt behandeld.

Fijne website om iets te zoeken, als je nog geen keuze hebt gemaakt in je product. Duidelijke filters en prijsklasses.
Gekozn voor een blu ray speler van Onkyo.

Ging per post. Bezorger: DHL. Vriendelijk.

Geen contact gehad. Contact per email was goed.

Bestel bij Doublepoint, reviews gelezen via tweakers over mijn product., Tjdens mijn periode waarbij ik opzoek was naar een nieuwe receiver. Vriendelijke te woord gestaan via de telefoon. Verder levering ok met track trace.

Verzending verliep naar alle tevredenheid.

Vriendelijk te woord gestaan via de telefoon met email en track en trace

Tweede keer besteld, alles verliep prima. Kom zeker weer terug om mijn set verder af te maken qua speakers.

Verliep goed

Goed per op de hoogte gehouden

Met Hemelvaart mijn eerste bestelling geplaatst via Tweakers bij doublepoint. Mooi assortiment om in de toekomst verder uit te breiden. Afgelopen donderdag gekozen om te beginnen met een nieuwe centerspeaker. Bestelproces verliep goed en overzichtelijk. Genoeg informatie die je vooraf dient te weten.

Bij het product stond netjes een levertijd van 4 werkdagen. Vandaag binnen gekregen, dus nog binnen het termijn. Verliep goed.

Geen contact gehad met de klantenservice. Alles per email verliep goed.

Duidelijke website en scherpe prijzen. Tevens ben ik ook erg goed geholpen door de medewerkers van doublepoint.

Voor vijf uur besteld en de volgende dag voor 12 uur in de ochtend al ontvangen

Slechte tot geen communicatie vanuit Doublepoint via mail en beloftes klantenservice worden meervuldig niet nagekomen.

Verzending vond netjes op tijd plaats.

Bestelling gedaan van aantal frontspeakers, waarbij te weinig onderzetters (plakkers) geleverd werden.

In oktober gemaild, reply ontvangen dat ze er naar zouden kijken. Vervolgens geen reactie. Dus ik nogmaals gemaild een week later.

Daarna een reactie met de vraag of ik goed in de doos had gekeken (dat had ik, dit is overigens een bekend probleem bij dit type speaker van jamo). En dit gereplied.

In oktober wordt per mail aangegeven dat ze opgestuurd zouden worden.

Inmiddels november mail ik maar weer. En krijg de reactie 'Deze zijn onderweg naar ons magazijn. Zodra ze binnen zijn zullen ze direct verstuurd worden.'

Eind december nog niks ontvangen, dus wederom gemaild: Nu de reactie: 'De leveringen vanuit Jamo hebben enige vertraging. De plakkers zullen rond de 5e van Januari bij ons binnen komen.'

In maart nog niks ontvangen (en geen bericht ontvangen vanuit Doublepoint). Dus wederom gemaild. Nu de reactie: 'Helaas zijn deze plakkers niet meer geleverd omdat alle speakers van Jamo zijn vervangen door nieuwe exemplaren. Mocht u deze plakkers willen? wij hebben ze binnen 1-2 dagen in huis.' Hier ben ik uiteraard op in gegaan.

Het is nu mei (7 maanden verder en vele mailtjes) en, je raadt het al. Niks ontvangen en niks meer vernomen van Doublepoint.

Die plakkers kosten een paar euro. Als ze gewoon direct eerlijk waren geweest had ik ze zelf elders gekocht en had ik niet gewacht op de levering vanuit Doublepoint. Maakt de aanschaf van een speakerset toch net iets minder leuk. jammer Doublepoint.....

Wederom snelle service. Bij mijn huidige set wilde ik graag gebruik maken van een headphone. Hierdoor weer teruggegaan naar doublepunt.

Snelle service

Vriendelijk

Voor de tweede keer weer een goede service gehad. Netjes per email op hoogte gehouden.

Snelle service

Vriendelijk

Op zondag 4 maart werd een paar Dali Zensor 3 Black besteld en betaald. Deze speakers waren op voorraad: 'vandaag besteld, morgen geleverd.'. Op maandag werd niet geleverd, doch dat had ik ook niet verwacht. Dinsdag echter ook niet. Ook niet op woensdag, tevens nog geen verzendbevestiging gekregen. Ik heb per mail contact opgenomen. Donderdag mail terug: speakers kunnen pas begin april geleverd worden wegens 'de speakers bezitten fouten die verholpen moeten worden'. Online zijn ze nog steeds verkrijgbaar. Ik laat weten dat het order geannuleerd mag worden. Men stelt echter nog 2 alternatieven voor: een paar speakers voor ongeveer dezelfde prijs en een paar veel duurdere speakers. Ik laat weten geen interesse te hebben. Men geeft op 8 maart aan dat het order geannuleerd werd en het geld binnen 1 tot 6 dagen teruggestort zal worden. 9 dagen later nog geen geld terug. Mail naar Doublepoint: men ging dit uitzoeken. Nu 24 maart: nog steeds geen geld terug. Wat mij echter verontrust: de speakers zijn de gehele tijd bestelbaar geweest en zijn nog steeds te bestellen: 'vandaag besteld, morgen geleverd'. Al veel online gekocht, nog maar zelden problemen gehad en nog nooit van deze aard. Dit was mijn eerste bestelling bij Doublepoint en vast en zeker de laatste. Zo hoort het niet!

'Vandaag besteld, morgen geleverd'. No Way! Speakers welke de laatste 3 weken met deze melding online staan, zijn niet leverbaar tot begin april. Communicatie daarrond werd gevoerd, geen aanpassing van de website.

Bestelde luidsprekers werden betaald en niet geleverd zoals voorzien. Order werd geannuleerd doch ik wacht nog steeds op mijn terugbetaling.

Ruim twee jaar geleden een Skull Candy hoofdtelefoon besteld bij Doublepoint. Maar omdat Doublepoint de bestelde niet meer op voorraad had, werd ik gebeld met de vraag of mijn zoon interesse had in een duurdere exemplaar maar hij krijgt het dan wel voor de prijs van de bestelling. Natuurlijk mee akkoord gegaan en de hoofdtelefoon werd voor de feestdagen afgeleverd. Nu ruim twee jaar later is de kabel defect. Geluid was niet meer in stereo. Contact gehad met Doublepoint (Fabian). Defect voorgelegd maar helaas niet meer binnen de garantie. Blijkt nu dat de kabel van Skull Candy Crusher moeilijk te verkrijgen is. Kreeg nog wel een naam van een site waar ik misschien deze kabel kan bestellen. Maar helaas, nul op rekest. Toen had Fabian toch een kabel (ergens iggen ;-)) en deze kosteloos naar ons toegestuurd. Dit is service ten top. Ruim 2 jaar geleden en vandaag de dag! Men denkt mee om naar een zo goed mogelijk oplossing te komen. En mijn zoon kan weer met zijn hoofdtelefoon in stereo naar muziek luisteren en genieten bij het spelen van Fortnite ;-)

Prima. Snel geleverd. Duidelijk.

Prima service. Zowel telefonisch als per email. Begripvol en duidelijk. Klantvriendelijk!

Een van de slechtste ervaringen die ik heb gehad met een webshop. Ik onderschrijf de aangegeven minpunten m.b.t. kennisgeving en klantvriendelijkheid door andere reviewers.
In het kort: ruim een week geleden bestelde ik een artikel van een paar honderd euro, waarbij ik koos voor een uitgestelde bezorgdatum (ipv de aangegeven 1-3 werkdagen wilde ik het artikel na 5 werkdagen ontvangen). Op de bezorgdag nog geen verzendbevestiging gehad, en na contact met de klantenservice bleek dat het bestelde artikel niet op voorraad was en, sterker nog, nooit meer leverbaar zou zijn. Ik kon wel een nieuwere versie van het artikel ontvangen tegen een 'kleine meerprijs' van 100 euro.
Het getuigt van extreem belabberde service en nonchalance dat dit artikel überhaupt te bestellen was, dat Doublepoint zich niet geroepen voelt om het feit dat het artikel nooit meer leverbaar is te communiceren en maar afwacht totdat de klant zelf contact opneemt, en bij het contact opnemen niet eens een excuses wordt aangeboden voor deze bizarre gang van zaken.
Deze 'manier van werken' heeft zelfs wat weg van een verkooptruc, aangezien het artikel (Jamo S626 HCS) nog steeds te bestellen en af te rekenen is via de website, terwijl deze dus nooit meer leverbaar zal zijn. Als je hier dan zelf contact over opneemt komen ze met een 'beter aanbod' tegen een 'iets hoger tarief'. Walgelijk hoe deze webshop handelt.

Nooit verzonden aangezien artikel nooit meer leverbaar is. Hier heb ik zelf na een week achter moeten komen door te bellen op de dag van levering.

Geen excuses na deze ongekend slordige en nonchalante manier van (niet) handelen. Het enige wat ze vervolgens aanbieden is een nieuwere versie van het product tegen een meerprijs.

Ongekende ervaring via Doublepoint in Lisse.

Kijk..... dat bedrijven service verlenen is vrij normaal ( althans ).
Maar deze keer was het echt heel bijzonder.
Een 1/2 jaar geleden een Denon versterker van overgenomen die recent stuk gaat.
Kan gebeuren.
Echter had toen wel een probleem omdat ik de bon niet meer had en de naam van de verkoper ook niet meer wist.
Tikkie lastig voor de gemiddelde leverancier om uit te zoeken wie dat dan wel geweest zou kunnen zijn.
Niet voor Doublepoint Lisse.Geweldige service. Men zocht het uit.
Denon opgestuurd en onder garantie hersteld.
Werkelijk grote klasse.

Gerard van Breemen
Oud-Beijerland

Weer een prettige ervaring gehad met dit bedrijf. Eind januari een aanvulling op mijn set aangekocht om de set compleet te maken.

Verzendkng verliep vlot. Paar uur na bestelling voorxien van tracktrace

Van te voren even gebeld, alles doorgelopen en besteld.

3,5 week geleden een bestelling geplaatst voor een home cinema set. Beloofde levertijd was 6 werkdagen. 6 werkdagen later nog niets ontvangen. Mailcontact gehad en werd later diezelfde week beloofd. 1 week later nog steeds niet ontvangen en dus weer gevraagd om een update. Aantal dagen later weer om een update gevraagd omdat ik inmiddels nog geen reactie heb gehad. Vervolgens wordt aangegeven dat er telefonisch contact nodig is. Meerdere keren gebeld gedurende die week en elke keer te horen gekregen dat niemand momenteel te spreken is die er meer van weet maar dat ik 100% nog diezelfde dag wordt terug gebeld. Wordt wederom niet gedaan. Ook mijn onderhand dagelijkse mails waarin ik om updates vraag worden genegeerd.
Inmiddels zijn we dus 3,5 week verder en ik heb nog steeds geen flauw idee wat er aan de hand is en of ze ooit nog van plan zijn mijn bestelling te leveren.

- zodra het ook maar enigszins lastig worden je mails genegeerd

Mocht je twijfelen om hier te bestellen doe het niet. De kans zal vast klein zijn dat het mis gaat, maar als het eenmaal misgaat is het 1 van de grootste puinhopen die je kan tegenkomen.

Scorekaart voor Doublepoint