Doublepoint

Gebruikers over webshop Doublepoint

Ruim twee jaar geleden een Skull Candy hoofdtelefoon besteld bij Doublepoint. Maar omdat Doublepoint de bestelde niet meer op voorraad had, werd ik gebeld met de vraag of mijn zoon interesse had in een duurdere exemplaar maar hij krijgt het dan wel voor de prijs van de bestelling. Natuurlijk mee akkoord gegaan en de hoofdtelefoon werd voor de feestdagen afgeleverd. Nu ruim twee jaar later is de kabel defect. Geluid was niet meer in stereo. Contact gehad met Doublepoint (Fabian). Defect voorgelegd maar helaas niet meer binnen de garantie. Blijkt nu dat de kabel van Skull Candy Crusher moeilijk te verkrijgen is. Kreeg nog wel een naam van een site waar ik misschien deze kabel kan bestellen. Maar helaas, nul op rekest. Toen had Fabian toch een kabel (ergens iggen ;-)) en deze kosteloos naar ons toegestuurd. Dit is service ten top. Ruim 2 jaar geleden en vandaag de dag! Men denkt mee om naar een zo goed mogelijk oplossing te komen. En mijn zoon kan weer met zijn hoofdtelefoon in stereo naar muziek luisteren en genieten bij het spelen van Fortnite ;-)

Prima. Snel geleverd. Duidelijk.

Prima service. Zowel telefonisch als per email. Begripvol en duidelijk. Klantvriendelijk!

Een van de slechtste ervaringen die ik heb gehad met een webshop. Ik onderschrijf de aangegeven minpunten m.b.t. kennisgeving en klantvriendelijkheid door andere reviewers.
In het kort: ruim een week geleden bestelde ik een artikel van een paar honderd euro, waarbij ik koos voor een uitgestelde bezorgdatum (ipv de aangegeven 1-3 werkdagen wilde ik het artikel na 5 werkdagen ontvangen). Op de bezorgdag nog geen verzendbevestiging gehad, en na contact met de klantenservice bleek dat het bestelde artikel niet op voorraad was en, sterker nog, nooit meer leverbaar zou zijn. Ik kon wel een nieuwere versie van het artikel ontvangen tegen een 'kleine meerprijs' van 100 euro.
Het getuigt van extreem belabberde service en nonchalance dat dit artikel überhaupt te bestellen was, dat Doublepoint zich niet geroepen voelt om het feit dat het artikel nooit meer leverbaar is te communiceren en maar afwacht totdat de klant zelf contact opneemt, en bij het contact opnemen niet eens een excuses wordt aangeboden voor deze bizarre gang van zaken.
Deze 'manier van werken' heeft zelfs wat weg van een verkooptruc, aangezien het artikel (Jamo S626 HCS) nog steeds te bestellen en af te rekenen is via de website, terwijl deze dus nooit meer leverbaar zal zijn. Als je hier dan zelf contact over opneemt komen ze met een 'beter aanbod' tegen een 'iets hoger tarief'. Walgelijk hoe deze webshop handelt.

Nooit verzonden aangezien artikel nooit meer leverbaar is. Hier heb ik zelf na een week achter moeten komen door te bellen op de dag van levering.

Geen excuses na deze ongekend slordige en nonchalante manier van (niet) handelen. Het enige wat ze vervolgens aanbieden is een nieuwere versie van het product tegen een meerprijs.

Ongekende ervaring via Doublepoint in Lisse.

Kijk..... dat bedrijven service verlenen is vrij normaal ( althans ).
Maar deze keer was het echt heel bijzonder.
Een 1/2 jaar geleden een Denon versterker van overgenomen die recent stuk gaat.
Kan gebeuren.
Echter had toen wel een probleem omdat ik de bon niet meer had en de naam van de verkoper ook niet meer wist.
Tikkie lastig voor de gemiddelde leverancier om uit te zoeken wie dat dan wel geweest zou kunnen zijn.
Niet voor Doublepoint Lisse.Geweldige service. Men zocht het uit.
Denon opgestuurd en onder garantie hersteld.
Werkelijk grote klasse.

Gerard van Breemen
Oud-Beijerland

Weer een prettige ervaring gehad met dit bedrijf. Eind januari een aanvulling op mijn set aangekocht om de set compleet te maken.

Verzendkng verliep vlot. Paar uur na bestelling voorxien van tracktrace

Van te voren even gebeld, alles doorgelopen en besteld.

3,5 week geleden een bestelling geplaatst voor een home cinema set. Beloofde levertijd was 6 werkdagen. 6 werkdagen later nog niets ontvangen. Mailcontact gehad en werd later diezelfde week beloofd. 1 week later nog steeds niet ontvangen en dus weer gevraagd om een update. Aantal dagen later weer om een update gevraagd omdat ik inmiddels nog geen reactie heb gehad. Vervolgens wordt aangegeven dat er telefonisch contact nodig is. Meerdere keren gebeld gedurende die week en elke keer te horen gekregen dat niemand momenteel te spreken is die er meer van weet maar dat ik 100% nog diezelfde dag wordt terug gebeld. Wordt wederom niet gedaan. Ook mijn onderhand dagelijkse mails waarin ik om updates vraag worden genegeerd.
Inmiddels zijn we dus 3,5 week verder en ik heb nog steeds geen flauw idee wat er aan de hand is en of ze ooit nog van plan zijn mijn bestelling te leveren.

- zodra het ook maar enigszins lastig worden je mails genegeerd

Mocht je twijfelen om hier te bestellen doe het niet. De kans zal vast klein zijn dat het mis gaat, maar als het eenmaal misgaat is het 1 van de grootste puinhopen die je kan tegenkomen.

- zodra het ook maar enigszins lastig worden je mails genegeerd

Een tijd geleden een stereo installatie gekocht bij deze webwinkel. Eerst voorzien van een advies, aangezien er online veel keuze is tussen verschillende speakers / amp's. Gezien mijn budget kon ik al een hoop filteren en met hulp van een medewerker van de winkel hebben we een top drie samen gesteld. Daarvoor had ik duidelijk een aantal min en plus punten ontvangen per model, waarna ik de beslissing heb kunnen nemen. Met in mijn achterhoofd ik eventueel de set kon ruilen voor een andere binnen 14 dagen.

Uitstekend, mijn keuze was goed. Ook nadat ik de set had werd er nog tijd aan mij besteedt. Zo werden bijvoorbeeld de vragen gesteld van of de set wel goed was aangesloten etc. Leuk om dit mee te maken. Dan weet je ook zeker je de set goed hebt aangesloten.

De verzending was verpakt in goede omdozen, voorzien van doublepoint tape. Tevens was er een extra brief toegevoegd aan de doos. Dozen zagen er netjes uit.

Wat ik hierboven is aangegeven, goed en leuk contact gehad met dit bedrijf.

Via Marktplaats, onverwacht, een zeer positieve ervaring met Doublepoint. Snelle reacties op vragen, scherpe prijs en snelle levering.

Snel de volgende dag geleverd, ondank dat ik het pas rond 16:30 uur besteld heb. Werd geleverd in de originele doos zonder overdoos. Wat mij betreft had het product iets anoniemer aangeleverd mogen worden.

Nogmaals : via Marktplaats contact gehad met Doublepoint over een Denon AVR-X2400H versterker. Via de chat een hele scherpe prijs kunnen afspreken en daarom ook gelijk besteld.

Bestelling liep oke. Gewoon naar verwachting dus weinig over op te merken. Product was op voorraad en kende een korting. Volgende dag was de korting overigens een half procent meer.

Bestelling ontvangen binnen 24 uur ging niet op. Vervolgens kwam bestelling ook niet op aangeven moment en moest ik er achteraan om uit te vinden waar de bestelling bleef. Dit zowel bij de 1e bestelling (nieuw) als nadat product geretourneerd was en gerepareerde/nieuwe levering weer onderweg zou zijn.

Per email allemaal zeer vriendelijk doch hetgeen toegezegd wordt, wordt niet geleverd.

Pioneer AV Receiver bestelt. Zeer concurrerende prijs en op dat moment echt de laagste. Door een Pioneer-actie nog eens extra korting ontvangen. Betaling via AfterPay

Bij bestelling leverdatum opgegeven. Levering exact op de aangegeven datum met de daarbij behorende T&T informatie van DHL.

Bij navraag over de bestelling zeer snelle en correcte beantwoording van de klantenservice.

Competitieve prijzen, duidelijke website, en eenvoudige bestelprocedure. Duidelijk zichtbaar wat de voorraadstatus van producten is.

Marantz NR1608 besteld bij Doublepoint, mede door de lage prijs, de voorraad indicatie en goede status op tweakers.

Het bestelde product had een "Vandaag besteld, morgen in huis" indicatie, maar jammer genoeg werd dit niet gehaald.

Product is een dag later aan de bezorgdienst meegegeven, die jammer genoeg een mechanische storing hebben gehad waardoor ze enkele dagen geen pakketten konden uitleveren.

Uiteindelijk is het product bij Doublepoint na enkele dagen terug gekomen zonder indicatie van de bezorgdienst en opnieuw uitgezonden door Doublepoint.

Al met al, precies een week later dan verwacht het product in huis.

Nu kan Doublepoint niets doen aan een storing bij een derde partij, maar de initiële uitzending van het pakket was jammer genoeg wel vertraagd aan hun kant.

Goede dienstverlening en het is duidelijk dat het personeel bij Doublepoint de moeite neemt voor je. Op onderzoek uit en duidelijke communicatie zorgen voor vertrouwen dat het goed komt.

Professioneel
Zeer professionele webwinkel met verstand van zaken.

Service
Servicegericht en topproducten tegen een zeer scherpe prijs !

Prijs
Al is prijs voor mij ( en velen met mij) erg belangrijk, de service en met name aftersales is nog veel belangrijker. Dat vindt Doublepoint gelukkig ook en wat mij betreft krijgen zij hiervoor een 10+.
Ik deed al graag zaken met hen maar na mijn meest recente ervaring is dit gevoel alleen maar versterkt. Service met een hoofdletter S !

Maarten+ team, ga zo door! Jullie zijn hard op weg naar een plaats in de TOP 3 beste webwinkels in NL.

Ik kan Doublepoint aan iedere Tweaker dan ook echt van harte aanbevelen.

Levering is prima geregeld. Snelle verzending en correct bezorgd

Kalntenservice van Doublepoint is waar ik super over te spreken ben. Ze doen echt hun best om jou als klant prima te helpen. Dit heb ik ondervonden toen ik een conflict met een fabrikant had. Dit heeft Doublepoint echt prima opgelost. Chapeau !

Top prijs & service & deskundigheid

Geweldige enthousiaste jonge club. Echt van harte aanrader!

Vakbekwaam, echt deskundig creatief meedenken bij verkoopadvies.
Uiteindelijk heel andere audio keuzen gemaakt dan in eerste instantie zelf bedacht.
Schitterend flexibel bruikbaar multi-room geluid.

Super concurrerende prijzen, echt laagste prijs garantie waar gemaakt.

Praktisch meedenken in levering en retour logistiek.

Spectaculair klantgericht, bijvoorbeeld laat in de avond mail lezen en beantwoorden.
Servicegericht met praktische kennis van zaken bij het oplossen van installatieproblemen.

Tijdens kerst een bestelling geplaatst bij deze winkel. Vriendelijk per email contact gehad vanwege de sluiting van de winkel.

Na de verwerking hiervan het pakket afgelopen woensdag ontvangen en gister geinstalleerd.

Ging snel via DHL kreeg woensdag een code per email waardoor ik het kon volgen.

Alleen per email contact gehad, snel antwoord en vriendelijk.

Als zakelijke klant heb ik al meerdere spullen afgenomen bij dit bedrijf. Voor iedere bestelling eerst de pricewatch gebruikt, en alle keren kwam dit bedrijf gunstig uit de bus. Je verwacht dat je iets moet inleveren voor de prijs, maar desondanks heb ik een zeer goede ervaring. Ook qua service ervoor en erna. Na iedere bestelling moet er het en en ander nog worden gewijzigd op de factuur, maar dat is geen probleem. Snel en adequaat antwoord van de administratie. Verder geen ervaring met retour sturen.

Verzending verliep vlot en zoals besproken. Orders zoals gewenst in deelleveringen en naar verschillende adressen. Liefst ontving ik alles met postnl, was geen probleem.

Zoals hierbiven vermeld, vlot em adequaat antwoord.

Ik had 2x oordopjes van skullcandy besteld, 2 verschillende, toen ze aankwamen had ik 2x dezelfde maar de ene was een andere kleur, dus ik heb contact met ze opgenomen en vertelde ze het probleem. Dit vatte ze erg goed op met een snelle en duidelijke reactie, ze hebben het setje dat ik niet heb gekregen nog een keer opgestuurd en ik mocht ze alle 3 houden. Ik vond het top!

De levering was erg snel en de verpakkingen waren alle 3 nog intact zonder deukje. Wel kreeg ik een doos van 10x30x20 (uit mn hoofd) voor een heel klein dingetje.

Doublepoint bleek als enige een setje speakers te leveren die ik wenste. Na per mail netjes te woord te zijn gestaan, heb ik een factuur gekregen. (met 5% korting) Na hier een aantal recensies met lage score te hebben gelezen, heb ik ze toch maar het voordeel van de twijfel gegeven en de bestelling geplaatst. (14 nov) Daarna heb ik constant het gevoel gehad aan het lijntje te worden gehouden en al gedacht de speakers en het geld nooit meer terug te zien. Hopelijk zit ik over een tijdje met plezier naar het setje te luisteren en verdwijnt het slechte gevoel dat ik aan deze bestelling heb overgehouden.

De speakers zouden binnen een week worden bezorgd, maar de DHL bezorger is vandaag (12-12) pas (tevergeefs) aan de deur geweest. Een levertijd van 4 weken dus. Het betreft een palletzending welke zakelijk wordt verstuurd. Hier kun je dus zelf geen afleverafspraken over maken bij een mislukte bezorgpoging. Ondertussen staan de betreffende speakers op de website met "vandaag besteld, morgen in huis". Dit komen ze dus niet na. Ik hoop dat de zending wel compleet is, maar ik heb er een hard hoofd in.

De klantenservice is zeer vriendelijk. Er werken volgens mij overigens ook maar een paar mensen bij het bedrijf. Contact moet echter door je zelf worden opgenomen, ze zullen je nooit zelf mailen/bellen over een bestelling. Elke keer een andere vage reden voor het feit dat de bestelling nog niet is geleverd, maar erger: elke keer een andere belofte doen welke niet wordt nagekomen.

Al voor een paar keer gebruik gemaakt van het platform van doublepoint. Sinds kort ook een account wat erg prettig werkt. De mannen bij doublepoint zijn vriendelijk. Snelle bezorging. De laatste zending was netjes verpakt met een doos eromheen.

Wat ik al aangaf, er zat netjes een omdoos omheen zodat niemand kon zien dat het om een receiver ging.

Vriendelijke mensen. Snel antwoord

Op de laagste prijs garantie afgekomen. Bericht gestuurd dat ik het produkt, Marantz mcr-611elders goedkoper had gezien, een paar uren later reactie met kortingscode. Het bestellen ging relatief gemakkelijk, betalen via ideal.

Na het geld te hebben overgemaakt via ideal begon het wachten. Geen produkt binnen de afgesproken tijd 2x , gevoel aan t lijntje gehouden te worden zonder dat er echt leek te worden gekeken wat de status was van mijn bestelling. Ik kreeg het gevoel van misleiding, toen ik bestelde zou het produkt op voorraad zijn/volgende werkdag in huis, later werd er gezegd dat het nog besteld moest worden. Dit kan natuurlijk niet. Teleurgesteld. Ondertussen black Friday en beetje gefrustreerd, want reeds betaald en wachten of ik nog krijg wat beloofd/afgesproken is. Op kieskeurig staat ook nu nog bij dit produkt "voor 17.00 besteld, volgende dag in huis, dit is in mijn geval niet waar gebleken. Nadat het mijn eerste grote aankoop na jaren was bij een voor mij onbekende partij, is hierdoor mijn vertrouwen in webshops wel wat geschaad. Ook vraag ik me af of ik nog wel een produkt ga krijgen, of dat ik ergens in ben getrapt, niet prettig.

Donderdagochtend besteld, Donderdagmiddag laat voor de zekerheid maar even gebeld of produkt inderdaad op post ging die dag. Medewerker: "u heeft niet voor 17.00 besteld. dus niet vandaag op post". pardon?? niet akoord. Toen werd het verhaal anders. "Oh nee u heeft wel op tijd besteld maar het produkt was er niet meer maar komt morgen (vrijdag) bij ons weer binnen en dan sturen we het gelijk door naar u. Dan heeft u het beslist zaterdag in huis." Vrijdagmiddag laat weer gebeld om te checken of t weg was gegaan want geen bevestiging dat t vertstuurd was. om 17.01 uur Klantenservice bandje er op. Blijkt op site klantenservice tel. gesloten vanaf 17.00. Niet punctueel kunnen leveren, maar wel stipt t bandje er op. Wel stond op site de chat nog open. gevraagd waar pakje bleef. En warempel: reactie van de andere kant, "wat is uw bestelnummer", na dit te hebben gegeven 20 min. geen reactie. gevraagd of er nog iemand was. toen na 10 min. reactie. in het kort gezegd werd er gevaagd wat was afgesproken en met wie. uitgelegd. 10 min. weer geen reactie. weer gevraagd. Reactie: "ik zie het staan in de notities" verder geen reactie. Ja en dus?? Reactie : "er is vandaag heel veel binnen gekomen dus dat moet goed komen". Helaas behoorlijk nietszeggend dit soort antwoorden. Doorgevraagd naar mijn specifieke bestelling. Reactie: "bent u er zo nog. ik moet even helpen met de bestellingen." Ik heb aangegeven te wachten en keurig gewacht. U raadt het al: geen reactie meer. Een half uur later kwam de tekst in beeld dat de medewerker de sessie had verlaten, en kreeg ik van niemand reactie meer. Nu zondag. Gisteren hele dag thuis gewacht. Geen pakje. Tja dan voel je je wel een beetje gepiepeld en overgelaten. Tot nu toe 100% tegenovergestelde ervaring dan de meeste positieve reviews. Overigens ook genoeg meer negatieve reviews met dezelfde slechte ervaringen. mijn ervaring is een tegenvaller bij dit bedrijf met 4,5 van de 5 sterren krijgen en/of een 8,7 als waardering. verschillen ervaringen zijn gewoon te groot met mijn ervaring en vele anderen. Medewerkers zijn vriendelijk maar het lijkt ze niet echt te interesseren of een bestelling goed wordt afgehandeld, ze doen niet veel moeite echt te achterhalen hoe het zit. Dit geeft mij het gevoel helaas net weer die ene foute webshop er uit te hebben gepikt.

Update: 23e besteld, de 29e nog steeds niks ontvangen en s middags nog maar eens gebeld met de klantenservice, behoorlijk boos geworden, helemaal toen er weer niet echt iets zinnigs werd gezegd over de status van mijn bestelling. Geeist dat ik word teruggebeld door iemand die dat wel kan. Dit werd toegezegd. Enkele uren later inderdaad terugegebeld door eigenaar Maarten. Deze legde uit dat er een hoop fout was gegaan en bood excuses aan. Het scheen zelfs zo te zijn geweest dat het produkt wel op voorraad was toen ik bestelde, maar naar iemand anders te zijn uitgeleverd. Tja dat moet je dan maar geloven, maar het verandert op dat moment nog niets, de vraag blijft: ik heb iets bij je besteld, wanneer kan ik dat nou verwachten? Het zou vermoedelijk die avond bij doublepoint binnenkomen, en het zou dan de volgende dag op de post gaan, zodat ik het vrijdag zou hebben. Wederom een toezegging, maar deze werd toen gelukkig wel nagekomen. Het werd inderdaad toen keurig geleverd. Het produkt is 100% in orde en werkt uitstekend. Geen oplichting gelukkig. Het kan dus wel, maar het heeft helaas ver moeten komen. Uiteindelijk wel prettig contact met Maarten ook via mail steeds zolang ik het produkt nog niet had, omdat hij er zich naar eigen zeggen ook van wilde verzekeren dat het nu wel goed ging.

Maarten, wel knap dat je het toch uiteindelijk zo hebt opgepakt nadat de relatie onherstelbaar bleek te te zijn beschadigd, zodat ik toch nog een niet al te negatieve ervaring over deze aankoop heb overgehouden. Eerlijk is eerIijk, ik zit nu toch met plezier te luisteren naar mijn nieuwe marantz mcr 611 voor een tot nu toe nog steeds ongeevenaarde prijs. Blijft dat de beloofde levertijd rijkelijk is overschreden met een week ipv volgende dag in huis. Tis maar net waar je voor gaat als klant. Voor deze prijs moet je het risico blijkbaar dragen, ik zou er een volgende keer liever wat meer voor betalen als ik het dan wat sneller (en met wat minder frustraties) zou hebben. Een eerste indruk kan maar 1 keer worden gemaakt. De tweede en derde waren helaas ook slecht, als ik echter elke keer zou worden behandeld als de laatste dagen van de afhandeling door Maarten, zou ik er vaker willen bestellen. Dit zou de standaard moeten worden. Dit zal bij grotere volumes steeds lastiger worden, zo niet onhaalbaar. Maarten, ik geloof wel dat je het goed voor ogen hebt. Ik hoop dan ook van harte dat zulks in de toekomst (bijna)niet meer voor zal komen. Ik zou dan zelfs overwegen nog een keer iets bij doublepoint te bestellen.

Het was eenvoudig om de bestelling te plaatsen. Ik wist niet precies wat ik nodig had, via mail een vraag gesteld, waarop ik direct werd teruggebeld. Met goede antwoorden en een goede prijs. Eén artikel bleek defect die moest ik terugsturen, maar de nieuwe was al eerder bezorgd dan dat ik de defecte had geretourneerd. Kortom zeer goede service !!

Erg snel, alles (ik heb 3 bestellingen gedaan) was de volgende dag bezorgd. Met een track en trace code kon ik alles in de gaten houden.

Zoals gezegd 1 artikel functioneerde niet helemaal goed, deze kon ik direct terugsturen, maar de vervanging was de dag na de melding al bezorgd. Ook had ik 1 artikel teveel besteld, ook dat kon ik kosteloos retourneren en het bedrag kreeg ik zonder problemen terug.

Orienterend naar een nieuwe receiver. Eerder aangekocht dan wat debedoelng was. Komt mede door het snel reageren van Doublepoint. Achteraf erg blij mee. Verder was de zending goed verpakt, met piepschuim en omdoos.

Zending verliep goed. Goed verpakt met piepschuim en bezorging was op tijd.

De klantenservice was zeker naar behoren. Snel en adequaat antwoord gekregen door de medewerker. Nam de tijd om antwoord te geven op mijn (vele) vragen.

Scorekaart voor Doublepoint