Doublepoint

Gebruikers over webshop Doublepoint

Ik was opzoek naar een soudnbar onder mijn televisie in de slaapkamer om extra bass te krijgen. Immersngoed geadviseerd en daarna tot koop over gegaan.
Installatie verliep goed.

Zending werd verstuuurd door dhl. Werk zelf veel met Postnl, maar ging goed.

Klantenservice was vriendelijk. . Hielpen mij rustig en namen de tijd.

Prettig bedrijf met persoonlijk contact. Mooie speakers (Klipsch rf7 III) en een mooie deal. Aanrader!

product besteld en was op voorraad. betaling gelukkig met creditkaart gedaan.
product was achteraf niet op voorraad dus 6 werkdagen wachten. wel werd er andere producten aangeboden tegen een kleine meerprijs. niet gedaan want dat was wel de helft van het oorspronkelijk bestelde, en dat is niet klein meer.
Dus heb ik geannuleerd de volgende dag.
zie verder klantenservice.

de levering zou na 1 werkdag zijn. werd 6 werkdagen. en gezien de slechte reviews over niet direct bezorgd, het product geannuleerd.

na de annulering kreeg ik geen respons. ook niet na 3 e-mails.
na één keer bellen akkoord op annulering.
dan nemen ze de wettelijke termijn van betaling in acht van 14 dagen.
op de vijftiende dag was de creditering gedaan op mijn creditkaart. één dag langer had ik ze aangegeven voor oplichting bij de politie.
misschien kan het goed gaan als het product direct op voorraad is. indien niet kun je problemen verwachten.
in mijn geval is er niets verstuurd, dus hadden ze gelijk kunnen crediteren, maar dat doen ze niet, ook al is het hun fout door te zeggen dat het product op voorraad is. wel is gelijk na mijn klacht de voorraad indicatie veranderd.

Ik ben tot nu toe tevreden met mijn ervaringen met Doublepoint.
De leveringsinformatie koppeling met tweakers lijkt niet altijd volledig actueel of betrouwbaar, maar ze zijn telefonisch goed bereikbaar en gemotiveerd om je goed te helpen.
De door mij bestelde artikelen bleken op een gegeven moment iets problematisch qua levertijd te zijn, en ze hebben dat in beide gevallen meer dan goed opgelost door een uitstekende aanbieding te doen op (betere) alternatieven.

Telefonisch goed bereikbaar, klantvriendelijk en doelgericht.

Makkelijke betaling en onmiddelijk bevestiging

Top kwaliteit aan heel scherpe prijs

Bij vragen correcte antwoorden in korte tijd

Geen duidelijkheid van de klantenservice.
De levering duurt nu al zes keer zo lang als voorspeld en is nog steeds niet binnen.

Vandaag besteld volgende dag in huis.....
De 13e iets besteld, na 8 keer gebeld te hebben en 12 dagen later bestelling nog niet binnen.

Tig keren gebeld met de service, maar nog steeds niets concreets te horen gehad over de verzendingen. Ik kreeg zeker al vier keer te horen dat het de volgende dag in huis zou zijn.

.Aftersales staat hier op een laag pitje.Als nav handelen van de verkoper de koop geannuleerd word ,mag er wel wat meer moeite gedaan worden dan alleen het “juridish’kader volgen.
Zoals ze zelf zeggen:van ons mag u meer verwachten.Maw vlot terugbetalen,en op tijd laten weten als er niet volgens afspraak geleverd kan worden.
Op 2-8-2018 een set boxen besteld die de volgende dag geleverd zouden worden.
De volgende dag geen track of email gehad,dus zelf gemaild.Was een “ongelukje”gebeurd en zouden opnieuw besteld worden.
Zou waarschijnlijk de volgende dag binnen zijn.Zag inmiddels bij status boxen levertijd 6dgn.
Had hier geen vertrouwen in en heb 9.30 geannuleerd.Als ik niet in zou gaan op een nieuwe aanbieding dan zou het geannuleerd worden.
Na weer enkele dagen niks gehoord gevraagd ,zelf om een bevestiging gevraagd daar account nog steeds op“besteld’stond.
Deze toen gehad en een creditnota met de mededeling dat het zsm terug gestort zou worden.Na 1 week weer gemaild nog geen credit. Zou weer doorgegeven worden.
14-8 weer gemaild dat dit niet zsm is zoals erbij stond.Zou weer doorgeven worden.16-8 s morgens weer gemaild,s avonds nog geen reactie.
Aantal reviews geschreven en naar aanleiding daarvan tel. gehad met oa mededeling dat het bedrag vandaag zou zijn gecrediteerd.
Is nog niet te zien maar gaan er maar van uit.Na annuleren 3-8 dan pas op 16-8 crediteren en niet actief mailen/op de hoogte houden langere levertijd bv.is niet voldoende.
Niet voor herhaling vatbaar.

Niet op tijd te leveren.Maar geen bericht hierover.
Zelf om mailen.Voor niks een vrije dag genomen.Jammer.

Houden zich aan de regels maar de slogan:van ons mag u meer verwachten :verwacht je ook meer.

Bij deze shop een audio set besteld. Duidelijke pagina met alle info. Alle speakers passen goed bij elkaar. Zeer tevreden mee.

Goed verpakt. Bezorger kon niet zien wat het was.

Goed advies gegeven.

Website is overzichtelijk, de filters zijn goed ingedeeld dus je kan snel je product terug vinden.

Betaling ook zeer snel kunnen uitvoeren. Voldoende keuze van betalingsmogelijkheden.

Verzending naar België via Bpost.

Komen afspraak na voor 17h00 besteld, volgende dag in huis!

- Goed contact met de Helpdesk. Had hem ergens anders goedkoper gevonden. Gezien ze de laagste prijs garantie bieden heb ik mijn toestel aan die prijs gekregen + nog eens 5% korting! Dit hebben ze heel snel geregeld.
- Snelle communicatie

Concurrende prijzen, de moeite waard om tijdens de orienterende fase een rond te kijken. Ikzelf heb gekozen voor een dagdeal, aangezien deze scherper geprijsd was in vergelijking met de concurrenten.

Verzending verliep uitstekend, niks op aan te merken. Leuk bedankt kaart erbij.

Geen persoonlijk contact gehad.

Product besteld. Ging iets fout bij magazijn of zo, waardoor product niet zoals beloofd de volgende dag geleverd werd. Na nabellen gelijk door de verkoper goed opgepakt, speciale zending via DHL gemaakt, product naar grote tevredenheid de volgende ochtend mogen ontvangen!

DHL stond tegen 10:00 uur bij mij op de stoep!

Vriendelijk en proactief, precies hoe je verwacht dat jouw order wordt behandeld.

Fijne website om iets te zoeken, als je nog geen keuze hebt gemaakt in je product. Duidelijke filters en prijsklasses.
Gekozn voor een blu ray speler van Onkyo.

Ging per post. Bezorger: DHL. Vriendelijk.

Geen contact gehad. Contact per email was goed.

Bestel bij Doublepoint, reviews gelezen via tweakers over mijn product., Tjdens mijn periode waarbij ik opzoek was naar een nieuwe receiver. Vriendelijke te woord gestaan via de telefoon. Verder levering ok met track trace.

Verzending verliep naar alle tevredenheid.

Vriendelijk te woord gestaan via de telefoon met email en track en trace

Tweede keer besteld, alles verliep prima. Kom zeker weer terug om mijn set verder af te maken qua speakers.

Verliep goed

Goed per op de hoogte gehouden

Met Hemelvaart mijn eerste bestelling geplaatst via Tweakers bij doublepoint. Mooi assortiment om in de toekomst verder uit te breiden. Afgelopen donderdag gekozen om te beginnen met een nieuwe centerspeaker. Bestelproces verliep goed en overzichtelijk. Genoeg informatie die je vooraf dient te weten.

Bij het product stond netjes een levertijd van 4 werkdagen. Vandaag binnen gekregen, dus nog binnen het termijn. Verliep goed.

Geen contact gehad met de klantenservice. Alles per email verliep goed.

Duidelijke website en scherpe prijzen. Tevens ben ik ook erg goed geholpen door de medewerkers van doublepoint.

Voor vijf uur besteld en de volgende dag voor 12 uur in de ochtend al ontvangen

Slechte tot geen communicatie vanuit Doublepoint via mail en beloftes klantenservice worden meervuldig niet nagekomen.

Verzending vond netjes op tijd plaats.

Bestelling gedaan van aantal frontspeakers, waarbij te weinig onderzetters (plakkers) geleverd werden.

In oktober gemaild, reply ontvangen dat ze er naar zouden kijken. Vervolgens geen reactie. Dus ik nogmaals gemaild een week later.

Daarna een reactie met de vraag of ik goed in de doos had gekeken (dat had ik, dit is overigens een bekend probleem bij dit type speaker van jamo). En dit gereplied.

In oktober wordt per mail aangegeven dat ze opgestuurd zouden worden.

Inmiddels november mail ik maar weer. En krijg de reactie 'Deze zijn onderweg naar ons magazijn. Zodra ze binnen zijn zullen ze direct verstuurd worden.'

Eind december nog niks ontvangen, dus wederom gemaild: Nu de reactie: 'De leveringen vanuit Jamo hebben enige vertraging. De plakkers zullen rond de 5e van Januari bij ons binnen komen.'

In maart nog niks ontvangen (en geen bericht ontvangen vanuit Doublepoint). Dus wederom gemaild. Nu de reactie: 'Helaas zijn deze plakkers niet meer geleverd omdat alle speakers van Jamo zijn vervangen door nieuwe exemplaren. Mocht u deze plakkers willen? wij hebben ze binnen 1-2 dagen in huis.' Hier ben ik uiteraard op in gegaan.

Het is nu mei (7 maanden verder en vele mailtjes) en, je raadt het al. Niks ontvangen en niks meer vernomen van Doublepoint.

Die plakkers kosten een paar euro. Als ze gewoon direct eerlijk waren geweest had ik ze zelf elders gekocht en had ik niet gewacht op de levering vanuit Doublepoint. Maakt de aanschaf van een speakerset toch net iets minder leuk. jammer Doublepoint.....

Wederom snelle service. Bij mijn huidige set wilde ik graag gebruik maken van een headphone. Hierdoor weer teruggegaan naar doublepunt.

Snelle service

Vriendelijk

Voor de tweede keer weer een goede service gehad. Netjes per email op hoogte gehouden.

Snelle service

Vriendelijk

Op zondag 4 maart werd een paar Dali Zensor 3 Black besteld en betaald. Deze speakers waren op voorraad: 'vandaag besteld, morgen geleverd.'. Op maandag werd niet geleverd, doch dat had ik ook niet verwacht. Dinsdag echter ook niet. Ook niet op woensdag, tevens nog geen verzendbevestiging gekregen. Ik heb per mail contact opgenomen. Donderdag mail terug: speakers kunnen pas begin april geleverd worden wegens 'de speakers bezitten fouten die verholpen moeten worden'. Online zijn ze nog steeds verkrijgbaar. Ik laat weten dat het order geannuleerd mag worden. Men stelt echter nog 2 alternatieven voor: een paar speakers voor ongeveer dezelfde prijs en een paar veel duurdere speakers. Ik laat weten geen interesse te hebben. Men geeft op 8 maart aan dat het order geannuleerd werd en het geld binnen 1 tot 6 dagen teruggestort zal worden. 9 dagen later nog geen geld terug. Mail naar Doublepoint: men ging dit uitzoeken. Nu 24 maart: nog steeds geen geld terug. Wat mij echter verontrust: de speakers zijn de gehele tijd bestelbaar geweest en zijn nog steeds te bestellen: 'vandaag besteld, morgen geleverd'. Al veel online gekocht, nog maar zelden problemen gehad en nog nooit van deze aard. Dit was mijn eerste bestelling bij Doublepoint en vast en zeker de laatste. Zo hoort het niet!

'Vandaag besteld, morgen geleverd'. No Way! Speakers welke de laatste 3 weken met deze melding online staan, zijn niet leverbaar tot begin april. Communicatie daarrond werd gevoerd, geen aanpassing van de website.

Bestelde luidsprekers werden betaald en niet geleverd zoals voorzien. Order werd geannuleerd doch ik wacht nog steeds op mijn terugbetaling.

Scorekaart voor Doublepoint