Gebruikers over webshop Redable.nl
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenProduct was makkelijk te bestellen en werd snel geleverd. Product was zeer goed verpakt. Kwaliteit van het product was prima.
VerzendingEr werd door de bezorgservice geen prognose gegeven hoe laat de levering zou plaatsvinden.
Beste HPV,
Redable
AlgemeenSnelle levering in stevige verpakking en voordelig geprijsd. Product met eerder geopende doos besteld, maar was in perfecte staat.
VerzendingAangetekend verstuurd. Kan dus niet bij buren afgeleverd worden, hou hier rekening mee.
Beste wimpien,
Redable
AlgemeenUnfortunately I received the a product different from the description and after I sent it back I had to pay a "ransom" to have the correct one.
VerzendingI ordered a Surface Pro with a "zwart signature type cover" but I received a normal type cover (non signature)
KlantenserviceI contacted the customer service and they initially said they could not do anything. Later on they said they could exchange the cover for the signature one and I could send it back: they never mentioned any surcharge and that seemed fair to me since I was just receiving what I had ordered and paid for. Once they had received the cover back, they asked for a "ransom" of 31€ (as the difference in price between the one I received and the correct one). At that point I was without any keyboard so I was forced to pay or be left without what I had already paid.
Dear nickluck,
Thank you for completing a review.
We find it annoying that you experience our service this way.
Can you mail the order number with explanation to klantenservice@redable.nl? We would be happy to look at this situation with you.
Thank you for the reply!
Regards,
Redable
AlgemeenPrima levering, Duidelijke site. Dat is wat je verwacht van een goede webshop.
Prijs was ook accuraat met verkoop prijs van Dell. Bij concurrenten toch nog op de oude prijs gezien. Daarom mijn beslissing om bij Redable te bestellen. Anders werd het bij Delll zelf aankloppen.
Bestelling was keurig netjes geleerd door PostNL. Alleen jammer de de doos van Dell niet was omringt met een extra doos. Ik snap dat een monitor doos vrij groot is. Maar toch alles voor een veilig transport.
Beste LittleBrittany,
AlgemeenRedable:
Volgens het principe 'vandaag besteld - morgen in huis' is mijn bestelling overeenkomstig snel en kundig afgeleverd. Dit gegeven ondanks de topdrukte tussen Kerst en Nieuw.
Goed en degelijk verpakt; onbeschadigd gearriveerd.
Beste CoKlo,
Redable
AlgemeenErg snelle levering. Ook tijdens de drukke december maand alles snel en correct geleverd. Zou er zeker nog eens bestellen.
Beste potzel,
Redable
Algemeenprima prijs voor mooi product, en ook een snelle levering en duidelijke communicatie over tijd van de levering.
Beste johnpmak,
Redable
AlgemeenDuidelijke website en nette opvolging van de bestelling.
Helaas verschoof de levertijd van het bestelde geheugen elke week met wéér een week. Die was oorspronkelijk 3 dec. (backorder), toen werd het 12 dec. en toen 18 dec. zonder garantie dat het dan geleverd zou worden. Terwijl er websites zijn die hetzelfde product binnen 3 dagen of next-day kunnen leveren. Om die reden heb de order uiteindelijk toch geannuleerd.
Ondanks de drukke decembermaand de volgende dag antwoord op mail ontvangen en ook telefonisch best snel iemand aan de lijn. Ondanks het leveringsprobleem en annulering werd ik correct en begripvol geholpen.
Beste Frup,
Bedankt voor uw review!
Vervelend om te lezen dat we uw bestelling niet tijdig hebben kunnen leveren.
Redable
AlgemeenHet bestelproces ging gewoon goed, duidelijke zoekstructuur, lekker snel betalingsproces en verdere afhandeling tot aan de levering, snel en zoals beloofd de volgende dag.
VerzendingMooi op tijd geleverd.
KlantenserviceTelefonisch contact over de levering van mijn bestelling was prettig en duidelijk.
Beste willys711,
Redable
AlgemeenZe hadden een SODIMM op voorraad die niet makkelijk te krijgen was. Snel geleverd, ze hielden zich aan alle beloftes. Keurig.
VerzendingDimmetje was met zorg verpakt en zag er nieuw en ongebruikt uit. Werkte in een keer. Helemaal goed.
Jammer was dat er met DPD verzonden werd. En die bellen één keer aan en brengen vervolgens je pakketje naar een winkeltje dat van 10 tot 17 geopend is. Wanneer je hem daar dan moet ophalen? Dus stuur je een ander, maar die moet (een kopie) van jouw ID bij zich hebben (of dat legaal cq. verstandig is?). Ook als je hetzelfde heet, weet van wie het pakket komt, naar welk adres het moet en je een geldig ID kan laten zien, nee je krijgt het niet. Ik ken geen slechtere pakketservice dan DPD.
Beste Arnie67,
Bedankt voor uw review!
Vervelend om te lezen dat de zending niet naar verwachting is verlopen.
Redable
AlgemeenPC besteld en binnen 1 dag al geleverd. Helaas door een foute opgave van Dell had Redable mij verkeerde info gegeven (ontbrekende SD cartreader). Ik heb dit bij Dell gecheckt. Toch trok Readble het boetekleed aan en boden mij gratis een externe reader aan. Die heb ik netjes ontvangen.
VerzendingWeinig op te merken - in originele doos verstuurd zonder nutteloze omdoos.
KlantenserviceDirect contact en uitleg via whatsapp.
Beste Swinden,
Redable
AlgemeenToetsenbord besteld, kwam de volgende dag aan en prima verpakt met papier en in een stevige doos.
Beste Zenda,
Redable
AlgemeenGrote bestelling hier geplaatst en binnen 24 uur waren de spullen netjes verpakt bij ons verzorgd.
Website vind ik ook vrij overzichtelijk, al met al zou ik hier zeker weer bestellen.
Keurig de volgende dag geleverd en goed verpakt.
Beste Dyna20,
Redable
AlgemeenGloednieuwe monitor met een flinke korting kunnen kopen omdat de doos geopend was geweest. Hierdoor waren zij verreweg de goedkoopste aanbieder van deze monitor. Verzending e.d. is ook allemaal prima verlopen.
VerzendingMonitor werd afzonderlijk van de bijbestelde kabel geleverd. Hierdoor moest ik een extra dag wachten op de kabel.
Beste Timmy52,
Bedankt voor uw review!
Goed om te vernemen dat u tevreden bent over onze service.
Wij nemen verder uw feedback erg serieus en zullen dit noteren.
Redable
AlgemeenIk heb op 18 October 2018 een order geplaats. nadat ik deze had betaald kreeg ik netjes een orderbevestiging. de volgende dag kreeg ik te horen dat mijn pakketje was ingepakt maar nog niet was verzonden? vreemd maar OK. geen probleem heb ook geen haast. weer een dagje later was mijn pakketje verzonen. dezelfde dag ook meteen in huis. all good dus.
VerzendingGeen klachten over de levering. alles was netjes en goed verpakt. wel vreemd dat ik de volgende dag te horen kreeg dat mijn pakketje was ingepakt maar nog niet was verzonden? had een dagje extra moeten wachten.
Beste Cadlac,
Bedankt voor uw review!
Vervelend om te lezen dat uw bestelling niet op de afgesproken dag geleverd is. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren, waarvoor onze excuses.
Redable
AlgemeenAlles ging goed, van uitzoeken en bestellen en betalen tot en met aan huis bezorging
VerzendingSnel geleverd
Beste hw101trx,
Redable
Algemeeneenvoudig te bestellen , ruim aanbod
Verzendingbinnen een dag bezorgd en goed verpakt
Beste Olaf78,
Redable
AlgemeenGoed vormgegeven checkout met optie aanvragen offerte. Hele snelle reacties op offerte, goede prijzen. Fijne site met prima navigatie opties. Erg prettige, meedenkende en proactieve klanteservice - gebeld en via chat. Uitstekend.
VerzendingGoed verpakt, nalevering prima afgehandleld. Ervoor gezorgd dat het in de avond bezorgd werd.
KlantenserviceHele snelle reacties op offerte, goede prijzen. Fijne site met prima navigatie opties. Erg prettige, meedenkende en proactieve klanteservice - gebeld en via chat. Uitstekend.
Beste Pietersmartijn,
Redable
AlgemeenSuper goed geholpen door de klantenservice, erg vriendelijk en professioneel! Super snelle levering, eerder dan verwacht en gratis. We gaan hier vaker bestellen
VerzendingSuper snel! Had niet verwacht dat het zo snel geleverd werd en ook nog eens helemaal gratis.
KlantenserviceHeel vriendelijk en deskundig, konden mij erg snel voorzien van informatie en goed bereikbaar. Had direct iemand aan de telefoon.
Beste IrisLieshout,
Redable
AlgemeenEen aantal PC's en monitoren hier besteld. Overzichtelijke website, contact liep vlot. We hadden de spullen snel nodig en dit werd nagekomen. Raad het bedrijf zeker aan.
Verzending1 dag levertijd, dit is dus uitstekend en zoals afgesproken.
Beste Dyna20,