123-3D.nl

Gebruikers over webshop 123-3D.nl

Tweede keer dat ik hier wat besteld heb, goede prijzen en overzichtelijke webshop, goed doorzoekbaar.

Er wordt behoorlijk geadverteerd dat ze "de snelste van Nederland" zijn en dat items dezelfde dag verzonden worden, maar dit is nu al de tweede keer dit gewoonweg niet waar is. Wees voorbereid op langer wachten dan ze adverteren.

Bij de eerste bestelling (een 3d printer) was het bestelde product niet op voorraad, terwijl de site dit wel aangaf, zelfs dagen nadat ik had besteld stond deze nog als voorradig. De mails die ik kreeg spraken over "iets langer" tot een onbekende levertijd. Uiteindelijk via de klantenservice een ander (duurder, op eigen kosten) model gekocht.

Nu dacht ik, kan een keer fout gaan, dus heb ik 2 spoelen filament besteld. Weer is de belofte om dezelfde dag te verzenden niet waargemaakt.

Ook wordt nergens op de site gesproken over drukte, er wordt wel goed geadverteerd dat producten de volgende dag in huis zijn. Maar het valt me op dat bij beide bestellingen in de mail het volgende staat: "Let op! Het is momenteel erg druk waardoor uw bestelling mogelijk iets later wordt bezorgd dan u van ons gewend bent. We doen ons uiterste best om uw pakketje zo snel mogelijk bij u af te leveren. Bedankt voor uw begrip."
Lijkt er dus erg op dat het vooral valse marketing is, de koper op het verkeerde spoor zetten om ze aan te zetten tot aankoop, terwijl bij voorbaat de belofte niet waargemaakt kan worden

Ik was op zoek naar case koeling en een CPU koeler toen ik via tweakers bij 123-3D terechtkwam omdat men hier voor de verschillende koelers samen de goedkoopste prijs aanbood. Eens op de website was de bestelling snel geplaatst en betaald.

Is een zeer overzichtelijke en professionele webshop met een uitgebreid assortiment lijkt me. Ik had verder niets nodig, dus heb ook niet naar andere zaken gezocht die ik niet nodig had.

Verschillende betaalmogelijkheden beschikbaar van PayPal tot Bancontact en keuze uit verschillende verzendmogelijkheden zo blijkt.

De bestelling was op een woensdag geplaatst en werd 2 dagen later op vrijdag geleverd door PostNL. De verzending werd vanuit Nederland naar België verzonden, dus correct. Pakket zonder schade ontvangen.

Mocht ik een goede prijs zien langskomen, bestel ik zeker terug bij jullie. Tot de volgende .. ;)

Bedankt voor het plaatsen van deze positieve review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling bij ons. Daar doen we het natuurlijk voor. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123-3D

Ik heb aantal onderdelen en filiaments gekocht bij deze webwinkel. Scherpe prijs wat niet heel erg afwijkt met de rest van de markt en duidelijk productomschrijving.

Helaas nu wel al 2x achter elkaar gehad waar er op de productpagina stond "morgen in huis" dat de dag er na het product pas werd verstuurd. Nog steeds snel waar ik in principe mee genoegen neem.

Bedankt voor het plaatsen van deze review, Frankyy! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over je bestelling bij ons. Onze excuses dat je pakketten in het verleden wat vertraging hebben opgelopen. Dat is natuurlijk niet wat je van ons mag verwachten. We zien je graag nog eens terug bij onze webshop. Groetjes, Romy van 123-3D

Vlotte levering (zondag 1500 besteld, maandag diezelfde tijd in huis). Een Creality K1C die in z'n eigen doos kwam en een extra rol filament die seperaat maar wel met dezelfde bezorging kwam.
Alles was mij betreft netjes en wat je mag verwachten, betalen > zelfde avond bevestiging met track and trace.

Normaal geef ik niet meer dan 4 sterren, maar waar deze webshop een voor mij unieke 5e ster krijgt: je kan zelf kiezen wie de vervoerder is.
Ik probeer DH en het eindigt op eL altijd als de spreekwoordelijke pest te mijden, hier mocht ik voor post nl kiezen. Zouden wat mij betreft veel webshops een voorbeeld aan mogen nemen.

Nu lekker knutselen met mn nieuwe printer.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze positieve review te plaatsen! Dat waarderen wij enorm. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling bij ons. We wensen je heel veel plezier van je nieuwe printer en hopen je nog eens terug te zien bij een volgende bestelling! Groetjes, Romy van 123-3D

ik had een product besteld dat op voorraad was maar toen bleek na de betaling het product (€550,00) toch niet meer op voorraad te zijn.
hier heb ik op gereageerd dat ik mijn geld terug wilde, echter was 123 3d het niet mee eens en wilde mijn een duurder product geven tegen een extra betaling.
hier ben ik uiteraard niet mee akkoord gegaan.
ook was de levertijd anders 2 weken geweest ipv van 1 dag waar ze mee staan te promoten.
ook zouden ze mijn bestelling in 2 levering moeten leveren omdat het in 1 levering niet kon, dit zou ik niet erg hebben gevonden maar als ik daar dan ook nog meer voor moet betalen is het natuurlijk niet normaal(€4,95).

kortom een hele slechte ervaring en zacht gezegd een kloten bedrijf.
ik koop het wel bij de concurrent.

ze komen hun voor 23.59 besteld morgen in huis niet na.
eerder voor 23.59 besteld over 2 weken thuis (op z'n vroegst).

slechte communicatie.
lange reactie tijd, ca 2 dagen per mail en telefonisch niet bereikbaar

Onze excuses dat het artikel niet uit voorraad leverbaar was en dat de levertijd niet is wat je van ons mag verwachten. Wij doen ons best om jouw bestelling zo spoedig mogelijk te versturen.

Als je jouw bestelling dan liever annuleert dan kan dat natuurlijk. Om dit correct voor je af te handelen vragen wij je ons een e-mail te sturen naar webcare@123-3D.nl met jouw klantnummer of postcode en huisnummer en jouw klacht. Groetjes, Christianne van 123-3D

Makkelijk op de website te bestellen en redelijk snel en goed verpakt thuis bij mij afgeleverd.

Helaas was het product (mainboard van de 3D printer) defect bij aankomst. Dit werd als DOA redelijk opgelost (ik moet zelf het mainboard vervangen).

De klantenservice liegt over de garantie.

In Nederland heb je op een 3D printer minimaal 2 jaar garantie. De klantenservice liegt en zegt dat het één jaar is. Door ze met de neus op de feiten te drukken komen ze er schoorvoetend op terug (maar geen excuses hoor), maar stellen wel allerlei eisen (foto's van de omgeving van e printer e.d.) en lijken de schuld (na hun eerdere leugen) op mij te willen schuiven zonder aan te willen geven waarom ze denken dat ik schuldig ben aan het defect.

Helaas nog geen oplossing, maar wel aantoonbare leugens.

Goed dat je jouw ervaring via deze weg aan ons kenbaar maakt. We helpen je graag verder.
De printer heb je ongeveer 1,5 jaar geleden aangeschaft. Toen is het mainboard onder garantie vervangen. Fijn dat dit zo naar tevredenheid is opgelost.
Helaas blijkt het mainboard wederom defect. Je hebt 12 maanden garantie op 3D printeronderdelen en verder fabrieksgarantie op defecten aan originele producten. Deze garantie is inmiddels verlopen.
Wij hebben gevraagd om enkele foto's van de situatie. Aan de hand daarvan kunnen wij dit beter beoordelen. We kijken dan graag na hoe we je hierin alsnog tegemoet kunnen komen en wat we kunnen betekenen. Zou je deze foto's alsnog als reactie op onze e-mail kunnen sturen? We zien de mail graag tegemoet. Groetjes, Kim van 123-3D

Had een ender 3 V3 SE besteld. Volgende dag in huis. Na 1 uur kon ik al printen. De volgende dag wou ik die printer opstarten. Zag alleen het display opstarten.
Eerst email gestuurd. Geen reactie. Dag erna even gebeld. De volgende dag was er al een nieuwe printen binnen per post. De oude opgestuurd. Paar dagen verrekend.
Vind het een top service best wel adequaat erop ingespeeld. Ga zo door.

Verzending verliep vlot. Volgende dag in huis de tracking met zowel postnl als dhl was betrouwbaar.

Goede ervaring. Het probleem werd adequaat opgepakt en afgehandeld. Vrij snel al een email geen gedoe eromheen. TOP!

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze positieve review te plaatsen, Vincent! Dat waarderen wij enorm. Wat fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! Dat is natuurlijk heel graag gedaan. We hopen dat je nog eens terug te zien in onze webshop bij een volgende bestelling! Groetjes, Romy van 123-3D

Goede en volledige sortering. Eigenlijk alles wel op voorraad. Of snel op voorraad. Al klant van ze toen ze nog in Beverwijk stonden met inkt en papier. Goede winkel met verstand van zaken. En ook op de website tal van oplossingen bij 3d problemen. Heb ik heel veel aan gehad.
Eigenlijk 5 sterren waard maar het is een website met nep black friday aanbiedingen. Ik had mijn printer al een tijdje op het oog, dus hield de prijs in de gaten. Was altijd rond de € 200, nu werd hij als aanbieding afgeprijsd van € 219 voor € 197,10. Black frifday weg en de normale prijs was weer € 197.
Ik had niet bewust gewacht op black friday maar mijn loon + bonus werd gestort en de prijs was evengoed redelijk dus besteld maar netjes is het niet.

Op Black-Friday besteld. Kreeg een mail van PostNL dat het pakket maandag bezorgd zou worden. Mogelijk op zondag ivm de drukte maar zaterdag was hij al binnen.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze review te plaatsen, Rudi! We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop. We waarderen het enorm dat je al zo lang klant bent bij ons.
De prijzen van 3D printers kunnen inderdaad enorm fluctueren. Dit is afhankelijk van de marktwerking en de vraag en het aanbod wat daaraan verbonden is. We begrijpen uiteraard dat dit geen prettige situatie is, waarvoor excuses! Groetjes, Romy van 123-3D

Al meerdere keren onderdelen besteld voor mijn 3d printer,
Altijd snel geleverd en in orde ontvangen.

Zeker een aanrader.

Een bonus is wel dat ik nooit meer tape, pennen of speelkaarten hoef te kopen, wat er altijd als extratje bijzit.

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over je bestellingen bij ons, Pepijn! We hebben je natuurlijk heel graag geholpen en hopen je nog eens terug te zien in onze webshop. Groetjes, Romy van 123-3D

Zeer te vrede met de creality 3 v2. Eerste printer, bijna een jaar in gebruik. En kreeg toen een probleem... In eerste instantie had ik creality zelf benaderd, zij wilde helpen echter door hun gebrekkige Engels was dit zeer lastig. Ik heb er toen voor gekozen om 123-3d.nl te bereiken

Kreeg het product de volgende dag geleverd. Was goed verpakt, zoals alle creality producten. Met goede handleiding( heb ook YouTube gebruikt)

Ik heb dus contact met hun opgenomen per mail. Ze hielpen mij erg goed. Ondanks de hulp die ze boden, het meedenken en de evt vervangende producten die ze stuurde hielp nog niks. Toen boden ze mij aan om de printer op te sturen, dit pakte ik met beide handen aan omdat ik desperate was. Ze hebben de printer helemaal doorgelicht! Kwam weer terug en werkt weer als een zonnetje, er was intern idd een probleem en hebben het gefixt, zonder extra kosten. Kan daarom ook niet anders zeggen dat ze mij fantastisch geholpen hebben! Super tevreden, raad ze zeker aan.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze positieve review te plaatsen! Dat waarderen wij enorm. Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Een eventuele volgende keer staan we graag weer voor je klaar. We hopen je nog eens terug te zien in onze webshop. Groetjes, Romy van 123-3D

Ik had een probleem met mijn Ender Creality V3, waarbij ik last had van een volledige underextrusion. Na te hebben gecontroleerd bleek dit te komen door een losgeraakte soldeerpunt bij de heat-end fan. Zelf gesoldeerd alleen binnen 3 dagen (en vele print uren om afgelopen maanden in te halen), weer losgeraakt.

Contact opgenomen met 123-3d.nl in controle of dit vaker voorkomt bij Creality printers. Zonder de wens hiervoor te hebben uitgesproken, hebben ze mij proactief en kosteloos een nieuwe fan toegestuurd met uitleg hoe het te repareren valt.

Uitstekende winkel voor 3D printers, filament en algemene 3d printer service! Zeker een aanrader.

Verzending is nog niet geleverd, maar dat is ook niet heel raar met het weer van vandaag (storm Poly), maar het feit dat mij een vervanged iets wordt toegestuurd zonder erom te hebben gevraagd, getuigd van goede kwaliteit servicedesk.

Ik denk dat ik eigenlijk alles al heb gezegd in bovenstaande delen. Er was een onderdeel kapot (heat-end fan) en vroeg om advies hoe ik dit het gemakkelijkst kon aanpakken. Zonder dat ik erom had gevraagd werd mij kosteloos een vervanged onderdeel toegestuurd (prijs van het onderdeel doet r niet toe wmb).

Bedankt voor je uitgebreide review, Lars. Wat leuk om te lezen dat je door ons zo goed bent geholpen. Hier doen wij het voor! Mocht je op een ander moment weer problemen ervaren neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Groetjes, Christianne van 123-3D

Noctua fan besteld, 123-3d was de goedkoopste aanbieder. Ondanks mindere reviews maar de gok genomen.

Ik bestelde de Noctua fan op een vrijdagavond laat en dit werd nog die volgende morgen aangeboden door de post, ik was toen niet thuis en ik kreeg deze alsnog op maandag ochtend. Ik was positief verrast dat dit alles zo snel ging.

Bedankt voor het schrijven van deze positieve review! We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over je bestelling bij ons. Dat is natuurlijk graag gedaan. We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123-3D

Ender 3 V2 printer gekocht via 123-3d.nl website.
Website is duidelijk en heeft zelfde layout als de andere 123 website's.

Mijn eerste 3D printer die ik gekocht had.
Bij het assembleren was ik met 1 schroef aandraaien iets "te lomp" geweest waardoor ik de kop gestript had.
Contact gezocht met 123-3D.nl of ze dit onderdeel misschien extra op voorraad o.i.d hadden, met eerlijk in het mailtje vermeld dat het om een zelf veroorzaakt probleem ging. (foto's en alles meegestuurd)

WELGETELD 1 mailtje terug gekregen met de vraag of ik mijn vraag nog een keer kon formuleren en aan kon geven wat het probleem nu was..... (wacht nog steeds op antwoord op mijn ge-her-formuleerde vraag.....)

In de tussentijd ook contact gezocht met Creality zelf, die SNELLER en MEER reageerde dan dit 123-3D.nl bedrijf.....
Uiteindelijk heb ik het probleem opgelost door op Amazon voor 10euro een onderdeel te kopen waar de schroef bij zat die ik nodig had.
Alles werkt nu naar behoren, en is alles opgelost!

MAAR NIET DANKZIJ 123-3D .nl
WAARDELOOS, volgende keer betaal ik liever meer, dan hier weer te bestellen.
Had geen complete montage ondersteuning verwacht, maar er was 0 betrokkenheid en/of advies van dit bedrijf.

Goed dat je je ervaring via deze weg kenbaar maakt! We begrijpen natuurlijk dat je dit graag anders had willen zien. We durven niet met zekerheid te zeggen waarom onze mails niet goed zijn aangekomen, waarvoor onze excuses! Zou je ons misschien een e-mail willen sturen naar webcare@123-3d.nl met je klantgegevens? Dan kijken we graag alsnog met je mee. Groetjes, Romy van 123-3D

komen levering afspraken meerde malen niet na en klantenservice neemt klachten niet serieus. Zeer teleurstellend

Komen leveringsdatum meerdere malen niet na.. een 3D print onderdeel besteld waarvan de levering nu al 3 maal met enkele weken vertraagd is. In het verleden ook een label printer besteld bij 123-inkt die ik uiteindelijk 5 maanden later heb ontvangen

Elke week een automatische bericht dat de verwachte leveringsdatum weer een week is opgeschoven terwijl het product binnen enkele dagen zou worden verzonden. Klantenservice onderneemt verder geen actie en neemt klachten niet serieus.

Goed dat je je ervaring via deze weg kenbaar maakt, Wout! We begrijpen dat het geen prettige situatie is dat de levering van het door jou bestelde artikel al meerdere keren is uitgesteld. Door schaarste in de markt worden de verwachte leverdata helaas wel eens gewijzigd. Onze oprechte excuses daarvoor! We proberen je per mail zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de te verwachte leverdatum en hopen dat je je bestelling spoedig ontvangt. Groetjes, Romy van 123-3D

Ook ik had mijn twijfels over 123-3D.nl op basis van de recencies die hier staan. Uiteindelijk toch de bestelling doorgezet voor een Creality Ender 3 V2 Neo en wat toebehoren. De printer kwam in goede & stevige verpakking aan waarop geen krasje te zien was. Website kan wat verbeteringen gebruiken inderdaad, maar over het algemeen geen kwaad woord te vertellen over 123-3D.nl.

Het printen zelf gaat me eerlijk gezegd niet goed af, maar daarbij ligt het probleem aan de gebruiker.

Gisteravond om 22:15 mijn bestelling geplaatst, vanochtend 11:00 uur lag het al bij mijn lokale PostNL ophaalpunt.

Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop en dat je het pakket zo spoedig hebt mogen ontvangen! Onze supportdesk kan altijd met je mee kijken en je van tips voorzien als je dat prettig vindt! Groetjes, Anouk van 123-3D

Ik zag een beetje wisselende reviews op tweakers over deze shop dus twijfelde even of ik hier wel een bestelling zou plaatsen.

De site is een beetje ouderwets en dat merk je in de navigatie maar hij werkt verder wel prima. Er is voldoende informatie over de verschillende 3d printers en andere producten te vinden.

Uiteindelijk twee bestellingen gedaan (een 3d printer Ender 3 v2 neo, en de tweede keer nog wat extra filament) en beide keren werd het netjes de volgende dag geleverd.

De producten werden goed verpakt en had ze de volgende dag nog in huis, alles in goede staat ontvangen. Ik moet wel zeggen dat je de track&trace code vrij laat ontvangt.

Bedankt voor je positieve review, Niels. Fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Je ontvangt de track en trace zodra het pakket verzonden wordt. We hopen je nog eens terug te zien voor een nieuwe bestelling. Groetjes, Kim van 123-3D

Een paar weken geleden bij deze zaak onderdelen voor een 3D printer besteld. Bleek fout op de website te staan. Onderdeel niet correct en juiste onderdeel was 5x zo duur. Communicatie ging traag. Uiteindelijk teruggestuurd en kreeg geld terug en een rol PLA als verontschuldiging.

Vorige week weer een paar onderdelen besteld. Alleen een order bevestiging en daarna niets meer. Zelf gaan zoeken op de (nogal ouderwetse) site en daar vond ik bij mijn order heel klein in lichtgrijs de tekst: "Het is mogelijk dat niet alle producten op dit moment leverbaar zijn.". Het zou toch wel handig zijn als ze dat vooraf melden. Het is wel/niet op voorraad. Zet dat gewoon op de site. En als het dan niet op voorraad is, is een mailtje aan de klant toch wel netjes.

Na mail aan klantenservice kreeg ik het antwoord dat 1 artikel niet op voorraad was en dat het waarschijnlijk drie weken zou duren voordat het weer op voorraad zou zijn.

Ervaring is wisselend. Duurt (vanwege ziekte en onderbezetting) erg lang voordat je antwoord krijgt. Bij eerste bestelling na mailcontact ook telefonisch contact gehad. Dat verliep prettig en medewerker was vriendelijk en heel deskundig. Netjes afgehandeld.

Bij tweede bestelling kreeg ik pas bij navragen waar mijn bestelling bleef een mailtje dat artikel niet op voorraad was en pas over drie weken binnen zou komen.

Goed dat je jouw ervaring via deze weg aan ons kenbaar maakt. Allereerst fijn om te lezen dat je eerste ervaring over het algemeen positief is. Balen dat bij de tweede bestelling niet alles op voorraad was en de communicatie hierover niet duidelijk is verlopen. Onze welgemeende excuses hiervoor. Als kleine tegemoetkoming hebben we daarom een tegoed voor gratis verzending op je account gezet. Dit wordt automatisch verrekend bij de eerstvolgende bestelling. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag. Groetjes, Kim van 123-3D

Hoewel het ontwerp niet helemaal mijn smaak is, zit de website wel logisch in elkaar en zijn zaken redelijk makkelijk te vinden. een goede filter ontbreekt echter en dat is jammer

mijn grootste ergernis en de reden dat ik voortaan ergens anders bestel is de " morgen in huis" uitingen waar de website vol mee staat..Dit is in veruit de meeste gevallen niet het geval. donderdag besteld, maandag in huis is een realistischer beeld van hoe het bij dit bedrijf met de verzendingen gaat..

de klantenservice is gesloten in het weekend. dus wanneer na wil vragen waar je pakketje blijft dan moet je wachten tot maandag. Ik kreeg op mijn vraag nooit een antwoord....

Goed dat je jouw ervaring via deze weg aan ons kenbaar maakt. Allereerst bedankt voor je positieve feedback over onze website. Balen dat de levering niet altijd naar wens is gegaan. Ons streven is om binnen 24 uur te leveren. Door de drukte bij ons en bij de bezorgdiensten, kan het voorkomen dat jouw bestelling soms iets later aangeboden wordt. Onze excuses hiervoor. Groetjes, Kim van 123-3D

Zie kopje klantenservice over de ervaring die ik met ze heb gehad n.a.v mijn bestelling.

Verzending was prima en snel.

Ik had in korte tijd (2 weken) voor zo'n 800 euro besteld bij ze, 1 van de dingen die ik had besteld waren pincetten. Zij adverteren deze met: "Ideaal bij het uitvoeren van kleine reparaties aan uw geprinte 3D object of bij het verwijderen van supportmateriaal!"
De realiteit is dat ze ronduit bagger zijn. Ze zij enorm zag en bij de lichtste druk buigen ze door.

Kan gebeuren natuurlijk. Ik heb ze gemaild op hun klantenservice mailadres met alle info, en ze hebben simpelweg nooit gereageerd. Dit is simpelweg niet acceptabel.

Bestel dus op eigen risico en verwacht totaal niets van ze.

Edit: ipv contact opnemen gezien ik mijn ordernr had gedeeld (plus dat ze mogen contacteren) mag ik ze nogmaals benaderen. Ze doen duidelijk hun best om je als klant al het werk te laten doen, wanneer zij fout zitten.

Goed dat je je ervaring via deze weg kenbaar maakt! Het is uiteraard niet de bedoeling dat je geen reactie van ons krijgt. We helpen je graag verder met een passende oplossing. Zou je nogmaals een e-mail willen sturen met je klantgegevens naar webcare@123-3D.nl? Dan kijken we met je mee. Groetjes, Romy van 123-3D

Makkelijk bestellen en snelle levering. Voor hoge bedragen geen achteraf betaling mogelijk. Je kan het wel kiezen als je een betaling gaat doen.

Nadat de betaling gedaan was is de printer verstuurd en de volgende dag ontvangen.

Hebben mij gedurende de dag proberen te bellen om mij te vertellen dat de verzending niet door kon gaan omdat grote bedragen vooraf betaald dienen te worden.

Veel eerder ook al contact gehad met mijn vorige 3d printer die een probleem met een fan had na levering. Dit hebben ze prima opgelost.

Bedankt voor het schrijven van deze review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze levering en dat we je hebben kunnen helpen met het oplossen van je klacht. Onze financiële administratie beoordeelt inderdaad of orders achteraf betaald mogen worden. Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan vernemen wij dat graag. Groetjes, Romy van 123-3D

Scorekaart voor 123-3D.nl