DectDirect.NL

Gebruikers over webshop DectDirect.NL

Besteld, betaald, volgende dag in huis. Goed op de hoogte gehouden, duidelijke info via track en trace. De volgende bestelling doe ik hier weer.

Harddisk was uitstekend verpakt. Voldoende lucht kussens erin. Betere verpakt dan bij vorige webshop. Chapeau

2 harde schijven besteld voor een NAS. Het bestellen ging heel makkelijk, dik in orde.

Daarentegen was de verzending slecht. Ik vind het niet kunnen dat je SATA harde schijven in een bubbel envelop verstuurd. De harde schijven zijn nog niet getest, maar hopelijk zijn ze nog goed..

DectDirect was de meest voordelige webshop voor mijn aankoop (Toshiba HDD). De website was overzichtelijk en er zijn veel opties om te betalen.

De harde schijf was goed ingepakt en kon niet vrij rond bewegen in de doos.

Wanneer duidelijk werd dat mijn bestelling wat langer onderweg zou zijn heeft de klantendienst meteen contact opgenomen via mail. Hierin lieten ze mij de keuze om de bestelling later te ontvangen of te annuleren tegen volledige terugbetaling.

Vriendelijke klantenservice met goede kennis van de producten. Na bevestiging van de gebruiksmogelijkheden van het toestel via de klantenservice voor de Gigaset Comfort Dect & Voip 550A IP gegaan en voor de laatste prijs bij hun kunnen bestellen.

Verzending was direct na plaatsing van mijn bestelling en betaling, bestelling dus binnen 1dag in huis.

Vriendelijke klantenservice met goede kennis van hun producten voor Voip en vaste telefonie. Zal een volgende bestelling zeker weer hier plaatsen.

Ik heb de Logitech Brio gekocht en het heeft een heel goeie beeldkwaliteit en het is heel handig om je computer te ontgrendelen met Face ID met Windows Hello

De verzending was heel snel en op tijd geleverd al na 1 dag na de bestelling

Via bol.com besteld. Snel geleverd, telefonisch ook goed bereikbaar.

De grandstream GUV3050 telefoon doet het goed.

Pakket werd vlot geleverd (volgende werkdag) via DHL waarbij ik goed op de hoogte werd gehouden.

Niet te lang in de wachtrij gestaan, telefoonnummer makkelijk vindbaar.

Helaas hadden ze niet het product waar ik naar vroeg (de mono versie van de GrandStream GUV3050)

Heb me nooit gerealiseerd dat DectDirect naast de voor de hand liggende DECT telefoon(accessoires) ook andere dingen verkoopt.
Volgens Pricewatch was de door mij gezochte HDD hier het goedkoopst en inderdaad... scherp geprijsd en op voorraad.

Levering was volgende dag, zoals vermeld.
Alles was goed verpakt en met track en trace.

Synology DS224+ besteld, goedkoopste optie volgens de Tweakers Pricewatch en de volgende dag geleverd zoals afgesproken. Daarnaast is de website overzichtelijk en zijn de emails duidelijk.

Volgende dag geleverd door PostNL zoals afgesproken, duidelijk te volgen via de track en trace.

Makkelijk bestelling kunnen plaatsen. Overzichtelijke site en veel betaal opties. Ruim aanbod en scherpe prijzen voor wat ik zocht.

Perfect verpakt. Vrijwel meteen verstuurd en zeer snel ontvangen. Communicatie over de verzending ook duidelijk en vlot.

Het was de goedkoopste leverancier voor het product die ik zocht.
Product werkt zoals verwacht.

Levering was er de ochtend erop.
Geen schade op de verpakking noch het product.
Zeer sterk verpakt (wat goed is, want het product is zeer fragiel).

Zeer duidelijk website wat resulteert in een eenvoudig aankoopproces. Omschrijving was standaard maar voldeed aan noden.

Binnen de 5 minuten na bestelling en betaling een mailtje ontvangen ter bevestiging. Kort daarop een verzendbevestiging voor postNL ontvangen. Helaas kon PostNL de "next day delivery" waarmaken. Pakketje ontvangen op donderdag i.p.v. woensdag. Voor mij geen probleem maar kan voor andere wel een probleem zijn.

Niet echt contact gehad maar na elke stap in het bestelproces een bevestiging per e-mail gekregen.

Ik had een hoop unifi spul nodig en heb uiteindelijk bij twee webwinkels geshopt. Dit had te maken met voorraad en prijs. Voor de helft van mijn winkelmandje was dectdirect een goede partij.

Levering was op tijd en compleet. Netjes verpakt en ook de communicatie was zoals je dat verwacht van een serieuze partij.

Ik kende de site niet, maar via tweakers.net daar uitgekomen. Alles verliep goed, product makkelijk besteld waarna deze direct werd opgestuurd en snel werd bezorgd! En de prijs was ook scherp!

Product werd snel verzonden en zat goed ingepakt waardoor deze in goede staat bij mij is afgeleverd!

Bestelling ging eenvoudig en snel, daarnaast een scherpe prijs.
Ik werd netjes op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling.
Dik in orde dus.

Goed verpakt, actieve updates over tracking en levermoment.
Product onbeschadigd geleverd, precies zoals je wilt...

Ik heb een headset Jabra Evolve2 65 Flex gekocht voor mijn vriend bij DectDirect.nl.
Zijn vorige headset gaf ineens geen geluid meer.

Ik ben zeer tevreden over de website/ webshop DectDirect.nl.
Ik kon deze website eerder niet. Door het zoeken kwam ik de site tegen.
De site ziet er duidelijk uit qua product informatie en foto's.
Het bestellen ging makkelijk zonder account te maken en ik vond het fijn dat Klarna (achteraf betaling) mogenlijk is.
Het product was de volgende dag al geleverd :).
Super fijn dat de headset goedkoper aangeboden wordt op DectDirect.nl dan bij Jabra zelf.
Helemaal happy!!!

Tot slot de Jabra Evolve2 65 Flex is van super kwaliteit en erg handig voor het werken op kantoor.

Bedankt Jabra en DectDirect.nl!

Het product is de dag na het bestellen thuis geleverd.
DectDirect.nl gaf netjes bericht via de mail over de status + track en trace code.

Product bestellen ging vlot, communicatie en levering allemaal vlot en in orde. Had via overschrijving betaald en duurde dagje langer als verwacht, na zenden van e-mail onmiddelijk antwoord en verwerking order.

Goede verpakking en tracking ontvangen. Zat genoeg vulling in de doos, doos was ook niet overdreven groot.

Yes, the quality of the ring bell is good. It has the nice package and beautiful apperance. In a word, it is a good deal.

The delivery speed is on time. So the experience for me is okay. Hoping to have a next deal.

De prijzen van de producent die ik wilde waren hier het laagst. De producten zijn vlug, intact en met goede verzend informatie gearriveerd.

Het was vlug, is in goede staat aangekomen, de indicatie klopte en de track and trace werkte goed.

Verkeerde product toegezonden. 2.5 mm besteld en 4 mm lens gekregen. Niet OK!! Slechte service

In het verleden al enkele malen bij DectDirect besteld en telkens prima verlopen, net zoals deze keer ook weer.

Ik heb ditmaal 2x WD 20TB HDD's besteld.
Er zijn twee redenen die eruit springen waarvoor ik opnieuw bij DectDirect heb gekocht:
1. De productprijs was goedkoper dan menig andere shops. Niet helemaal DE goedkoopste maar scheelde haast niets.
2. Voor zakelijke, Belgische klanten bieden ze BTW verleggen aan. Bij veel andere shops doen ze dit niet (of werken omslachtiger) en dien je meteen de BTW mee te betalen.

Het assortiment is niet zo groot als sommige andere shops maar wat ik nodig had vond ik bij hun, dus ik ben tevreden.

Het bestelproces is gemakkelijk en de betaling verliep vlot met voldoende betaalmogelijkheden waaronder Bancontact voor Belgische klanten.

Kortom, ik ben een tevreden en wederkerende klant en kan daarom DectDirect zeker aanraden.

PS: Hoewel ik voor het schrijven van een review een kleine beloning krijg heeft dit geen invloed gehad op mijn review. Ik ben oprecht tevreden over mijn bestellingen bij deze winkel.

ORD218921

Twee harde schijven, die gevoelig kunnen zijn aan schokken en dus zeker niet onbelangrijk, waren PRIMA verpakt met voldoende bubbelfolie en luchtzakken in de doos. Hiervoor alleen al geef ik ze een dikke OK qua verzending.

Vrijdag besteld, maandag geleverd (in België).
Snelle verzending (product was weliswaar voorradig), prima dus!

Hoewel ik deze keer geen klantendienst heb nodig gehad werden mijn vragen in het verleden netjes en redelijk snel beantwoord. Behulpzame klantendienst dus.

Scorekaart voor DectDirect.NL